Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczony facet

po czym poznać że dziewczyna ma orgazm?

Polecane posty

Gość niedouczony facet

poważnie pytam!

Gość Aleksandra J.
jak na ciebie sika podczas seksu

Gość niedouczony facet
jak to ?????

Raczej nie poznasz. Są znaki ale żaden nie jest 100%, takie jak rozszerzoneźrenice usta lekko nabrzmiałe nagle więcej wydzieliny z pochwy mięśnie pochwy rytmicznie pulsują

Gość xxxxxxxxxxxxxxxmmmmmm
"Czy to prawda, że dziewczyny podczas orgazmu drapią?" Ja czasami drapię :p ale nie zawsze

Gość hfxf
jej pochwa zacznie sie zaciskac na Twoim... :P poznasz na pewno :P

Gość hfxf
w końcu ci go zgniecie jeśli w porę nie wyjmiesz

Gość jhgfr567
ja prawie zawsze udaje orgazm, mimo że mi bardzo przyjemnie to nie potrafię dojść. I robię tak: drapie po plecach, jęczę a na końcu skurczam pochwę tak żeby wyglądało jakbym miała skurcze z orgazmu. Każdy facet się nabiera... Kobieta może udać orgazm w 100 % przynajmniej ja...

Gość ale naiwni
Kobietom jest bardzo latwo udawać, przeciez można samej robic skurcze pochwy i raczej nie odróżnisz tego od orgazmu. Mokro robi się już w momencie podniecenia a nie podczas orgazmu.

Gość tigiri
Najbardziej pewny sposób (ale może nie najłatwiejszy ;)), to wsadzić palec do pochwy i sprawdzić, czy pulsuje (zaciska się, "kurczy" rytmicznie". Pewniak ;). Im większy orgazm tym większe skurcze

Gość Szalony Naukowiec
Możesz poznać tylko jeśli podłączysz ją do odpowiednich urządzeń mierzących puls i pracę serca - wtedy na wykresie zobaczysz czy miała orgazm czy tylko udawała

Gość jhgfr567
dlaczego straszne, ja bardzo cięzko dochodzę do orgazmu może raz na 20 stosunków więc nie chce robić przykrości facetowi i udaje, poza tym bardzo mi jest przyjemnie i cudownie jestem mokra i w ogóle ale dojśc nie potrafię...

Gość po kiego udajesz
orgazm, nie rozumiem :-O przecież na początku nie każdemu się uda doprowadzić cię do orgazmu, to wymaga nauczenia się i treningu z daną osobą. Jak będziesz udawać, to on nigdy się tego nie nauczy. chcesz udawać całe życie? a moze kochasz się bez uczucia?

Gość czerwona truskawka__
tigiri co ty pieprzysz :D takie skurcze pochwy to ja robie na zawołanie szybsze albo wolniejsze, to żaden pewnik.

Gość 234523523
Skurcze pochwy tez można udawać. Na pewno po prawdziwym orgazmie ma przeczuloną łechtaczkę i boli ją mocne jej ugniatanie

Gość ale naiwni
Nie ma sensu udawać, jeżeli mi nie udało się dojśc to wcale się z tym nie kryłam, widac było że jestem niezadowolona i facet musiał zacząć się starać.

Gość 1 2 3 frytki
A JAK POZNAC KIEDY FACET MA ORGAZM??

Gość bnmbx
ja tez zawsze udaje. bo mimo ze jest mi cudownie to nie moge dojsc a nie chce zeby moj facet myslal ze jest kiepski :) ani razu nie zorientowal sie ze udaje. a taki udawany orgazm tez jest przyjemny :)

Gość Aleksandra J.
do 1 2 3 frytki jak poczujesz robaki w pochwie

Gość po kiego udajesz
bez sensu te wasze związki :-O udawanie, kłamstwa to dzisiaj podstawa! niczego na tym nie zbudujecie! czyli będzie mu przykro, ze nie doprowadził cię do orgazmu, a z radością przyjmie fakt, ze okłamujesz go od lat/miesięcy... dziwna ta wasza logika

Gość katarzynnkaa
Ja udawałam z pierwszymi dwoma facetami, bo sądziłam że muszę mieć orgazmy pochwowe. Potem się dowiedziałam że prawie 100% ma tylko łechtaczkowe, więc przestałam udawac

Gość bnmbx
ale on sie nigdy nie dowie ze udaje kurcze dla faceta to wazna kwestia zeby dobrze to robic a sa kobiety ktore po prostu maja problem z osiaganiem orgazmu. nie chce zeby myslal ze jest kiepski w lozku. my tam jakos zadowoleni jestesmy :)

Gość katarzynnkaa
Dlatego ja po części rozumiem kobiety które udają. Niestety większość facetów sądzi, że zdrowa, normalna kobieta ma orgazm od samej penetracji, a łechtaczkę uważają tylko za ozdobę cipki

Gość ultimatttum
mój facet wkłada palec do pchwy i porusza parę razy i się dziwi że ja nie dochodze to zaczęłam udawać że mam orgazm i teraz żałują :o

po co się w ogóle zabieracie za seks, skoro nie macie orgazmu? serio pytam.