Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axamadra

Biżuteria - kwiaty zamknięte w szkle.

Polecane posty

Gość axamadra

Witam, zajmuję się ręcznym robieniem biżuterii. Ostatnio podejrzałam kolczyki, zawieszki itd które zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Mianowicie chodzi o kwiaty zamknięte w szkle. I teraz zastanawiam się czy nie zabrać się za stworzenie takiej właśnie biżuterii. Jak myślicie, będzie się to podobało? Czy same nosiłybyście taką biżuterię?

Gość Jedna taka pare moge miec
W sumie jest dosc oklepana i popularna, wszedzie mozna ja kupic, ale mozesz robic tez inne rzeczy ze szkla

Gość axamadra
inne rzeczy? tzn co masz na myśli? no właśnie ja nie widziałam za dużo u mnie w mieścinie takiej ze szkła dlatego pomyślałam że może to być dobry pomysł.

Gość trzebabyło się zastanawiać
mi sie wydaje to trochę tandetne :(

Gość Jedna taka pare moge miec
No witraze albo innego typu bizuterie ze szkla. U mnie w miescie jest mnostwo wszelkiej bizuterii

Gość trzebabyło się zastanawiać
madagaskar to co pokazałaś jest tandetne wybacz :( ale to nie jest artystyczna biżuteria tylko badziew tandeta

Gość axamadra
dzięki za wypowiedzi, tylko pytanie co te linki (oprócz do artillo) mają się do mojego pytania ? :/// przecież ja pytałam o biżuterię ze szkła w której zatopione są KWIATY a nie o jakąś z kamieniami, albo pierścionek z kotem :/