Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
Dziwię się co niektórym, jak czegoś nie chcę oglądać to zmieniam kanał jak kogoś nie lubię to go unikam jak mnie na coś nie stać to tego nie kupuję. Przeczytajcie te swoje bzdety i przeanalizujcie na spokojnie. Sekta takie drogie produkty ? gdyby były tańsze to byście brali? Idźcie do pracy opłacajcie zus podatki do fiskusa i do komputera się nie dotykajcie. U trwale sobie te wasze obraźliwe wpisy i zobaczymy za kilka miesięcy jak daleko się posunęliście w tych swoich pracach od świtu do nocy. Ja śpię spokojnie i to ja decyduję o której wstanę i żaden kierownik się nade mną nie wytrząsa. Powodzenia klaso robotnicza.

Gość gość
chyba zapomniałeś, że w tym świecie nie ma nic pewnego "klaso dalece myśląca" :P albo jeszcze nie widziałeś jak się sypie piramida z kart. swoją drogą co rusz można przeczytać wasz pogardliwy stosunek do ludzi pracujących na etacie i płacących ZUS ale jak trzeba ich wciągnąc do 'byznesu' to nawet dupsko wycałujecie :D brak wam kręgosłupa moralnego i tyle. kreujecie tylko nierealną wizję luksusu a sam to pewnie na wycieczki jeździsz palcem po mapie :D. od czasu do czasu na zjazdach uściśniesz rękę liderowi i poczujesz, że złapałeś Pana Boga za nogi - i jak tu nie powiedzieć sekta? żal mi was, żyjecie w iluzji. janusze.

Gość space 1999
U - trwal sobie! ;) Wolny człowieku, który gardzisz ludźmi pracy, którzy kupują twój towar :D

Gość gość
Ludzie, zamiast kupować jakąś butle z niewiadmo czym, przeliczcie sobie ile za te 100 zeta możecie kupić kg jabłek, grejpfrutów, pomarańczy i innych owoców. Trzeba być stukniętym, żeby kupować za stówe butelkę jakiegoś wynalazku. Przecież to jest niezła piramida, gdzie zarabiają tylko ci co ją wymyslili a reszta osiołków musi biegać ze językiem na wierzchu i szukać kolejnych naiwniaków i ciskać im tani kit.

Gość Wmordehejteramądrusia
Ty mądruś od zawyżonej ceny . Mam propozycje , kupuj żonie perfumy pani Walewska zamiast Channel No 5 .Zaoszczedzisz ful kasy , nie wydasz 500 pln no i będziesz sie lepiej czuł bo w produkcji Channel kosztuje 7-8 pln .;)

Gość Wmordefilozofom
Tak super pomysł , kup sobiekilogram grejfrutów , jabłek bananów kiwi jagód malin ale nie w hipermarkecie tylkoprzy sklepie ze zdrowa żywnością ,policz ile zapłacisz a potem zrób z nich sok . Codziennie , 5 razy dziennie . Kolejny filozof :)

Gość gość
Kolejne kłamstwa monavika... jakie 5 razy ? Poczytaj o tym co wciskasz... bo mvi podaje ze trzeba pic dwa lub trzy razy dziennie w zaleznosci od napoju a nie 5... Ci idioci sa juz meczacy...

Gość Wmordefilozofom
Sok monavie tak 2-3 razy , świeże owoce niestety pięć razy dziennie głabie

Gość gość
Przestań p*******ć frajerze z mv :D

Gość gość
Głąbie

Gość Wmordedebilom
Idź kup sobie perfumami pani Walewska patafianie

Gość space 1999
Znowu kulą w płot :D Nie wiem jaki jest koszt wyprodukowania litra ;) Chanel (i niekoniecznie ufam sprytnemu monaviście ;)), ale Chanel to MARKA, którą budowano przez długi czas. Chanel ma legendę! Nie spadła z nieba nagle i nikt nie wciska Chanel na prezentacjach, bo Chanel sama się sprzedaje z półki w perfumerii. MV nie sprzedaje się samo z półki z sokami, tylko wymaga PREZENTACJI, bo inaczej w tak zawyżonej cenie stałoby, aż do przekroczenia daty przydatności do spożycia. Coś pominąłem? ;)

Gość mądruś od zawyżonej ceny
Chyba znów sobie zmienię nick, bo mi się bardzo spodobała propozycja :D

Gość gość
Mvi 2 lub 3 razy dziennie bo co ? Niby taki dobry NAPOJ z konserwantami - masakra?! Wole swiezy sok glabie!

Gość gość
Pani Tereska w moim warzywniaku ma zdrowe owoce i nie po 2 miliony dolarów jak to bajacie na prezentacji. I co, głupio ci MV? "Bo najlepsze witaminy to ma tylko kompocik z MV" :D i nic innego! Reszta owoców jest skarzona i nie nadaje się! :D TAK? Was kształcono na prezentacji o zdrowiu i tym czego potrzebuje organizm i tyle wiece. Prawda jest jednak o wiele bardziej złożona i trzeba się przynajmniej oczytać w książkach i internecie. Śmieszy mnie ta MV-mantra o wyższości waszego kompotu od świeżych owoców bo akurat posiadałem lepszą wiedzę od was zanim spotkałem się z waszym wyznaniem MV. MV pomija aronię w zestawieniach i nie podaje na prezentacji, że sok jest wysterylizowany (dosłownie!) i zaprawiony benzoesanem sodu, który dokładnie jest opisany w wikipedii. Wybacz ale zwykły mus z blendera wygrywa z waszym kompotem i zastępuje posiłek czego kompocik nie robi. Do książek sprzedawczyki a nie do kasy bo wstyd sobie robicie. A o perfumach to chyba jakiś nietrafiony przykład podałęś (pewnie lider zapodał na zlocie i kazał zapisać jako argument) :P Podziękował za uwagę :)

Gość Wmordemisiacwaniakaipsychola
Pooglądaj trochę filmów dokumentalnych niedouku to się dokształcisz np planete film o Channel ,taki z ciebie znawca tematów jak z koziej d**y trąba. Channel sie sprzedaje , bo to firma , tak , to po jaki ... reklamują w tv? Co za darmo firma dostaje reklamy w tv? Firma Channel nie stała sie znana bo to marka , tylko stała się znana bo właściciel wpieprzyl kupę kapuchy na reklamę produktu , a to kosztuje i dlatego wodę z przyprawami za 8 zeta kupujesz za 500 .sorry taki mamy marketing ,No ale tu chrabiego nikt nie naciąga bo w telewizji powiedzieli ,ze to ładny zapach.ach wieśniaku. Jesteście tak tępi że szkoda gadać .Pani Tereska z warzywniaka to może i fajne owoce ma ,ale ty nie rozróżnisz dzięciole które od rolnika a które z plantacji produkcyjnej ! Pewnie że najlepiej jesc pięć razy dziennie świeże owoce i warzywa , tylko który z was ćwoki to robi ?

Gość gość
Zainwestuj w psychiatre bo niedlugo bedzie za pozno. Jezeli chodzi o markowe perfumy to sprzedaja sie same bo zapachy sa super i utrzymuja sie dlugo. A co daja NAPOJE z konserwantami?! Juz nie mowiac o tym ze mvi nie udowadnia ze do ich produkcji uzywa ekologicznych owocow. P.s. przestan w kolko obrazac tych co maja inne zdanie niz ty bo wlasnie taka reakcja znaczy ze brakuje ci sily argumentu ale nie brakuje prostactwa...

Gość gość
Monavie czyli wielka sciema. Jak znajdziesz kolejnych naiwniakow do piramidy to masz dostawac wynagrodzenie od sprzedanych produktow. Na poczatek zbajerowany chetny musi wniesc stosowna oplate z ktorej zyja zalozyciele tej piramidki hehehe. Pozniej przychodzi otrzezwienie i trzeba szukac kolejnych naiwniakow wciskajac im bajeczki o super zarobkach i o tym ze niby monavie zarobilo w ciagu kilku lat iles milionow dolcow i ma wieksze obroty niz microsoft i cos tam jeszcze. Tylko ciekawe jak dlugo to monavie bedzie jeszcze istniec jezeli bedzie brakowac chetnych na te super zdrowe produkty.

Gość gość
A co ty mi tu bełkoczesz o Channel jak mnie to nie interesuje? Nie kupuję perfum za 500 ani za 8zł więc po co się pocisz? Nie znasz pani Tereski, jej owoców ani rolnika od którego ma owoce. Nie wiesz też, że do zdrowia nie wystarczą same owoce a tym bardziej MonaSri. Nie znasz też mnie. Nie jestem frutarianinem ale jem owoce częściej niż 5 razy dziennie, jestem zdrowy silny i mam świetną sylwetkę bez siłowni. Moje owoce nie pochodzą z dżungli amazońskiej i jakoś dają mi zdrowie. Jak to wyjaśnisz szamanie? Nie trzeba być maniakiem, żeby podjadać w ciągu dnia owoce zamiast czekolady czy tak często wspominanego przez was monahejterzy Tymbarka. Dzisiaj pijesz piwo z kolegami pod blokiem a jutro zrobisz im prezentacje pod krawatem zapodając super elokwencją i argumentami jak z rękawa. www.błazenada.mlm Zainwestuj w terapełtę bo już ci puszczaja nerwy i posuwasz się do obelg zamiast pisać konkrety. To jest główny problem mlm... podaje domniemane pewniki, a wszystko jest sprytnie zmanipulowane tak aby oczarowało potencjonalnego łosia (czyt. przyszłego sponsora piramidki) :)

Gość mądruś od zawyżonej ceny
Chanel... Doucz się sam, to może zrozumiesz, jaką renomę zdobyło nazwisko Chanel. Reklama była i jest, ale zorientuj się najpierw skąd się wzięła marka i z czego wynika jej prestiż. Tej historii nie da się podrobić, można ją najwyżej kupić razem z marką. Porównywanie Chanel do MV, jest po prostu śmieszne i świadczy o: - niewiedzy - manipulowaniu faktami - rozpaczliwej próbie poszukiwania argumentów. Chanel to artykuł z wyższej półki, powiedzmy, że luksusowy, którego podstawowym walorem jest legenda marki. MV nie ma żadnej legendy. Dlatego właśnie prezentacje służą wyrobieniu w potencjalnym kliencie wrażenia, że ta legenda istnieje, że MV = luksus, prestiż, zdrowy styl życia jak z żurnala.

Gość Wmordecieniasom
No jak to chłopcy , wczoraj jeszcze głównym argumentem dla wad było że taki sok nie jest wart tej ceny no owoce są tańsze :) ale woda z przyprawami za 500 pln jest ok . Czyli dzis juz cena nie jest dla was problemem :)

Gość space 1999
Wdawanie się z tobą w rozmowę, nie ma sensu, bo tobie nie o prawdę chodzi, nie o argumenty, tylko o to, żeby MV (z którego zapewne żyjesz) nie doznało uszczerbku na swoim wizerunku. Stosujesz demagogię i to wszystko. Sam o tym wiesz :D

Gość gość
Wystarczy wpisać w google "Monavie scam" i sobie poczytać całą prawdę :)

Gość gość
Dokładnie, MV scam - mvie oszustwo. przeczytajcie np ten artykuł: http://www.juicescam.com/ można z tłumaczeniem na j. polski. Widać że tam gdzie MV działa dłużej - firmy, prasa itp. zdążyły już dokładnie zbadać prawdziwość powtarzanych słów przez dystrybutorów i bez ogródek piszą że to OSZUSTWO! Ciekawe dlaczego MVi nie podało ich wszystkich do sądu aby walczyć o swoje imię - DOBRE :) Może mają problem z ustaleniem adresów IP ... - podpowiem - tam nie trzeba ustalać IP bo artykuły są sygnowane nazwami firm, czasopism, programów lub blogerów. Odpowiedź jest oczywista - w sądzie MVi jest bez szans a wyrok tylko może potwierdzić kłamstwa i naciągactwo Mvi co z pewnością przyspieszyłoby wcześniejszy upadek piramidki.

Gość gość
Gdyby MLM był uczciwym sposobem na sprzedanie czegokolwiet to nie byłoby potrzeby stosowania psychotechniki manipulacyjnej. A że cena jest wyrombana na maxa to trzeba omamić ludzi i obiecać bogactwo. Przyjechać wypasionym samochodem żeby wywołac wrażenie, że taki 'biznes' jest cool i popłatny. Manipulacje i naciągactwo bez skrupułów a sok wygotowany i sam nawet nie wiesz gdzie rosły te owoce, czy na marsie czy na USFarmie. Wiesz tyle na ile zostałeś zaprogramowany. :) Wdawanie się w argumenty z MVistami nie ma sensu bo nie przyjmują faktów tylko te sormułki jaki słowo w słowo każe się im powtarzać, przy czym uczą się mowy ciała i modulacji głosem. Wszystko żeby omamić i wzbudzić zaufanie. Reszta MV się nie wypowiada tylko siedzi cicho puki ludzie jeszcze dają się nabierać. Proste.

Gość wmordehejtera1
gdyby te wszystkie bzdury które czytacie na większośći sponsorowanych artykułach w stylu monavie scam były choć w części prawdą , monavie by już nie było .Dziwne istnieje już 9 lat w każdym kraju gdzie jest się rozwija , nigdzie żadnej sprawy nie przegrali , nigdzie nie zakazano działalności .gdyby produkty monavie były takie złe jak piszecie to sprzedaż też by nie rosła , przecież jak piszecie - gdzyby było prawdą że monavie to zwykła woda z sokiem to nikt ponownie by tego nie kupił ? :) a dziwnym trafem obroty rosną .Manipulacja , psychotechnika .Dzieci wy chyba nie wiecie co to znaczy .Na co dzień jesteście manipulowani w sklepach , kupując to co widzicie na wysokości oczu , tak w sklepach układa się towar żeby więcej sprzedać :) dlatego tez zapieprzacie po całym hipermarkecie żeby dojśc do pieczywa , którego zapach rozchodzi się po całym hioermarkecie pomimo że nikt tam nie piecze tylko odgrzewa mrożonki w piecach :) dlatego przy kasach na wysokości dzieci są słodycze .Oglądając tv też codziennie jestescie manipulowani przez producentów różnych produktów przez reklamy , filmy czy programy informacyjne ...I wy o manipulacji piszecie .... dzieciaki

Gość gość
Monavisto, czy ty się jeszcze nie zorientowałeś że większość osób (a jest ich coraz więcej) negatywnie wypowiadających się o mvi to byli dystrybutorzy lub ich przyjaciele, którzy byli bardzo dociekliwi - przejrzeli na oczy i odeszli?! Jestem pewien że większość z nas wie o wiele więcej o mvi niż ty - który dalej tkwisz w tym bagnie. Mamy żal do mvi i trochę do samych siebie i osób które nas wciągnęły w szczególności za psychotechnikę na prezentacji i manipulacje informacjami. Dlatego staramy się wyciągnąć z tego bagienka osoby które nas wciągnęły i te osoby które my sami wciągnęliśmy a teraz mają pomieszane w głowach i pomimo braku jakiegokolwiek zarobku tkwią w tym... . Odnośnie danych rozwoju firmy to może dasz link do informacji o zarobkach mvi z ostatnich lat?! np 2012, 2013 w szczególnośći w USA gdzie jak wszyscy wiemy MVi leci na łeb i szyję a diamenty się kruszą! Co jest nie mówili o tym na spotkaniu???

Gość gość
Monavie istnieje tak samo jak istnieja firmy ktore naciagaja emerytow na garnki za 15 000 zl czy koce ze skory yeti. Miedzy nimi mozna postawic znak rownosci

Gość gość
Odnośnie wygrywanych spraw sądowych przez mvi - przedstaw chodź jeden przypadek gdzie firemka wystąpiła do sądu o odszkodowanie za zniesławienie lub bezpodstawne i kłamliwe działanie na rzecz MVi?! Nie pytam o wygrane czy przegrane ale chodź jeden przypadek mówiący o tym co powyżej, bo przecież tyle napisane jest nieprawdy, która tak szkodzi mvi. A wiem że szkodzi bo po prezentacjach około 90% ludzi odmawiając wejścia do mvi mówiła że w szczególności słabe argumenty na forum Kafet..ii osób broniących mvi nie przekonały ich o wiarygodności firemki. Macie szczęście że około 10% nie szuka info w sieci na temat mvi i może kogoś z tych osób uda wam się wciągnąć ale to będzie zaledwie odsetek.

Gość gość
Masz chyba jakieś lewe dane na temat rynku Amerykańskiego , juz wiem dlaczego nie jestes w monavie miałes cieńką wiedzę plys omamił cie jakiś gość z innej firmy hehe , to gdzie teraz udajesz ze cos robisz ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować