Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Małe przypomnienie jaką miną jest umowa z monavie. Strona 38 tego wątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Strona 38 tego wątku przypomina jaką miną jest umowa z monavie. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Powiedz to właścicielom coca coli którzy zarabiają krocie , a reszta ,setki tysięcy ludzi pracujący w coca coli zarabia na waciki .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Dobrze, powiem, ale wam też mówię :) i o to w t ym temacie się rozchodzi. Dziękuję za brak obrony. Potwierdziłeś, że MV to piramida. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 W coca-coli na waciki? Haha, jednek w Coca-coli mają większe szanse na zarobek niż w w MV. Tam mają jaśniejszą umowę na konkretne wynagrodzenie a w MV maja nadzieję na zarobek i obiecane gruszki na wierzbie. I na tym forum już to nie raz udowodniono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Frycek , monavie to nie robota w kołchozie na etacie , tylko forma działalności gospodarczej . Tu się nie płaci tylko za to że się jest . Odnośnie odpowiedzi na wydumane zarzuty , rownież znajdziesz je parędziesiąt stron temu.Mam lepsze zajęcia niż wypisywać na te same durne , wymyślone "rewelacje". Frycek jak to piramida to zgłoś to do prokuratury , jak masz rację to pewnie zdelegalizują :) chory człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Produkujesz się juz pare miesięcy , a ja jakoś ciagle nie czuje sie oszukany , ba , coraz bardziej przekonuje sie do monavie i produktów , które działają :) o kasie nie wspomnę , bo wypłacają mi co tydzień .I poco sie męczysz frycek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Trzeba być debilem, żeby nazwać układ poziomowy dystrybutorów drzewem. Cyba, że drzewa rosną koroną w ziemi. Ten układ nie przypomina niczego innego jak piramidę. Mało tego. Z dystrybutorów robi się debili bo płaci się im od tej mniejszej piramidki! :D Zdecydowana większość naciągaczy nie może zapanować nad dysproporcją między prawą a lewą piramidą. Czy to nie jest doprawianie poroża naiwniakom? :D Please... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 A co ci przypomina układ korporacji ? Prezes,z-cy prezesa,dyrektorzy,kierownicy,mebagerowie,prac biurowi,sprzątaczki ? Nie piramidkę ? A zus , rząd , wojsko ? Jest tylko mała różnica , osoba która w monavie jest niej w tej jak to nazwałeś piramidzie może zarabiać o wiele więcej niż osoba która hest wyżej :) niestety w twojej piramidzie korporacyjnej sprzątaczka nie zarobi więcej nawet niż pracownik biurowy.No ale trzeba trochę inteligencji żeby to najpierw skumać ,o nauce czytania i rozumowania nie wspomnę frycek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Tam niżej miało być a nie niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Nie wiem co mi przypomina bo nie o tym piszę. Piszę o tym, że MV przypomina piramidę a na tym forum udowodniono, że: -nie wiadomo ile wody a ile pure z reszty owoców ma ten "napój" -zarabia 1% dystrybutorów -pieniądze krążą w zamkniętm obiegu firmy bo kupuja praktycznie sami dystrybutorzy (bo MUSZĄ) -wartość antyoksydacyjna 2 dawek MV jest = 3 suszonym śliwkom, tylko śliwki są duuuużo tańsze i nie musisz ich kupować miesięcznie za 400zł i wciągać w to rodzinę i znajomych. -prawnie MV nie jest piramidą tylko dlatego że sprzedaje się napój. Ups,,, nie sprzedaje tylko "dzieli się" (kpina). Bez napoju MV ma wszystkie znamiona piramidy finansowej. -Larsen już popłyną z poprzednim byznesem w zarzutach o oszustwo, co czyni go niewiarygodnym. -napój jest wysterylizowany i zakoserwowany jednak szkodliwym syntetycznym konserwantem, a ludziom wciska się kit, że to ten sam co w samej jagodzie wyrasta w dżungli. -brak badań wykazujących ilość witamin końcowego produktu, czyli nie wiadomo ile czego jest. Ja straciłem na tym zacnym biznesie 1500zł i ostrzegam innych, że lidzie nie będą od was brali napoju za 107zł jeśli w sklepach i necie mają lepsze za 30zł. Stracicie tylko przyjaciół i szacunek. A jak głupio potem przed samym soba to już lepiej się nie przekonywać na własniej skórze. Może MViście w przypływie NienaViści mnie wyśmieją i rzucą tekstami powtarzającymi się od początu ale niech rozym będzie z wami. Na filmach MV mówią ciągle o EMOCJACH. Uważajcie bo emocje nakręcaja te lemingi. 1 na 1000 zarobi a reszta wróci na etat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 co to ma za znaczenie ze coś przypomina piramidę ? takie samo jak to że tobie akurat kojarzy się z piramidą .Mi się tyłek może kojarzyc z uszami , czy to oznacza że tyłek to uszy ? wody w butelce jest tyle ile w owocach masz racje 1 % dystrybutorów monavie zarabia powyżej 30000 pln więc prawie nie skłamałeś , ile procent zarabia wogóle ? nie wiem , w mojej strukturze powyżej 50 % osób , a reszta ? częśc jest klientami preferowanymi i tylko używają produktów , a częśc po wpisaniu się bardzo często nie zrobilo nic ! na kolejne twoje wymyślone zarzuty ? ze kasa kręci się wkółko dystrybutorów jest fałszywa i kłamliwa .Jest bardzo wiele osób będących klientami tylko kupującymi na własny użytek,zamawiający przez internet z dostawą bezpośrednio do domu wartośc antyoksydacyjna śliwek może jest duża , ale podaj mi te rewelacyjne badania (link) z porównaniem śliwek do monavie active na przykład. Punkt o Larsenie nie będe komentował , nie znam sprawy . Wiem natomiast ,że ludzie zaangazowani w projekt monavie są najwyższej klasy specjalistami w swojej branży , ap rodukt przyjął się na rynku .wszystko mozna sprzedać ,ale jak coś jest złe to drugi rax się nie kupuje .Klieńci kupują poniownie , firma istnieje już 9 lat wiec i firma i produkt się przyjął. Produkt monavie nie jest wysterylizowany - sterylizowane są soczki poddane silnej pasteryzacji w większosci dostępne w sklepach internetowych,ponieważ pasteryzacja zabija więcej niz połowę wartości odżywczych . W monavie użyto liofilizowanej jagody plus inne owoce . Do zabezpieczenia przed pleśniami i grzybami uzyto benzoesanu sodu , pozyskiwanego z naturalnie występujących owoców .Występuje z żurawinie , asai , orzechach , grzybach .W butelce monavie jest go tyle ile w małej garści żurawiny .Czyli dwa kieliszki dziennie to mniej więcej 1 żurawinka dziennie :) Nie wiem jak straciłeś 1500 pln bo takak kwota nie występuje w żadnej konfiguracji .Nikt nie daje gwarancji ,że zarobisz tylko dlatego że sie wpisałeś .Nie znam też osoby , która zaangażowała się na maksa przez pół roku i nie miała efektów finansowych . monavie to nie etat tylko forma działalności gospodarczej , tylko z mniejszym wkładem i mniejszym ryzykiem .Standartowo w dziłalnośc inwestujesz 50000-200000 pln wiec też szybciej widzisz obrót bo z inwestycji są obroty .Wmonavie przede wszystkim inwestujesz czas swojej pracy , bo początkowe kwota 2500-5000 trudno nazwać wielką inwestycją. Wiesz co zauważyłem ? ludzie którzy maja lub mieli jakąkolwiek dziłalność gosp kumają to w mig , wiedzą ,że na efekty trzeba czasu bo nieraz w swojej działalności zapieprzali za darmo przez parę lat zanim to przynosiło efekty .Niektórzy etatowcy za to juz po tygodniu są zdziwieni że jeszcze nie zarabiają fortuny. Kwestia mentalności i wiedzy , ale nie zawsze tak jest i od tego jest uniwersytet monavie i sterta fajnych książek jak prowadzić swują działalność gospodarzczą od mlm począwszy a na spółce zoo kończąc. Reasumując bicie piany fryckai jeszcze dwóch hejterów polega na pisaniu wkółko tych samych zarzutów , na które już odpowiedziano dziesiątki razy .Nic nie ma pokrycia w faktach . Natomiast stwierdzenia hejterów" to piramida , albo to zwykły soczek i teraz udowodnij mi że nie" ,jest zabawą w piaskownicy. Forum gdzie byle burak może sie podpisać nickiem fragles i pisac co mu ślina na język przyniesie ,nie jest żadnym poważnym zródłem informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Jeśli mylisz tyłek z uszami to ci współczuję... Wody jest tyle w butelce co w soku? MV tak nawet nie twierdzi a ty uważasz to za pewnik? Powtórzę jeszcze raz: Nie ma nigdzie, ani na butelce ani w necie ani na papierze udostępnione ile procentowo czego zawiera ten napój, oprócz tego, że 25% suszu z acai. Suszu a nie soku jak nauczacie na pezentacjach. Porównanie ze śliwkami jest na str. 72,73 z tabeli ORAC wyszperał LTE. Chyba nie czytałeś wszystkich postów kolego. Ludzie zaangażowani w MV są najwyższej klasy manipulantami i w tym są specjalistami dla sporstowania ( to też wyszło w waszych postach). Np mylicie ludzi mówiąc im że MV zarobiła a nie, że maiła taki a taki obrót. Nie manipulacja? Napój nie wysterylizowany? Proszę ciebie i innych co to czytaja wpisać w Google "na czym polego pasteryzacja" i dowiesz się. Witaminy wytracone w większości a nie w połowie, enzymy wszystkie a dobroczynne związki o których jeszcze nie wiemy też wszystkie. Tylko jedzenie świeżych i CAŁYCH owoców pozwala wyciągnąć z nich max korzyśc****icie waszego napoju niczym się nie różni od picia Dr Witt'a za wiele mniejsze pieniążki. I znów zwykłe mysy owocowe wygrywają z waszym kompotem i zastępują posiłek. A dla uściślenia to właśnie takie musy profesinaliści polecaja na detox i chudnięcie ba mają niezbędną ilość błonnika. Zresztą... googlować i nie słuchać manipulatorów MV. Benzoesan sodu z żurawiny? Na to tez poproszę konkretny skan, link, cokolwiek bo jak na razie to tylko co najwyżej "metafora". 1 jagódka dziennie... :D:D:D proszę... :D Liofilizacja zostala użyta przez MVna potrzeby spedycyjne tylko dla zredukowania masy jagody i przerobiona na susz. Tak tak, ten susz jest wartościowy antyoksydacyjnie ale pominięto fakt, że w poszczególnych krajach znów miesza się go z wodą i innymi cudami przez co wartość antyoksydacyjna drastycznie zmalała. To wyjaśnia dlaczego nie ma na butelce podanej wartości poszczególnych witamin w 1ml soku ani 100m. Podano tylko jakie jest RDA na wit. C. To wszystko. Jeśli jesteś takim optymistą i nie uważasz, że to randka w ciemno to... sory ale współczuję. Znajomy po długim czasie zainteresował się mną tylko po to żeby wciągnąć mnie do piramidy. Nakręcał mnie na wyszukiwanie znajomych, których musiałbym klonować aby sprostać wykresom i kółeczkom rysowanym na prezentacji. Teraz kiedy tak ładnie żarło ale zdecho, nawet sma nie wyśle. MV = żądza pieniądza. Sok z gumijagód to tylko przykrywka przed prawem. ps. te liczby o zainwestowaniu we własną działalność macie w całej polsce wykładane na tych manipulacjach. ąż mi niedobrze jak znowu to czytam. Wszystko argumenty wyssane z bajki o kopciuszku. Weszła w MV , znalazła się na baolu MV i tańczył a z Januszem Prosio. Podsumowując. Niczego nie udowodniono w związku z powyższymi kwestiami, że wasz napój jest wart więcej niż paczka śliwek suszonych z bierdonki. Poczytajcie w google o śliwkach suszonych. Mają cudowne właściwości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Monavie activ Przy 60 ml dziennie : procentowe zapotrzebowanie dzienne Vit a 10% Vit k 10% Vit b6 20% Vit c 20 % Vit e 50% Niacin 20% Vit b12 20% Panthothenic Acid 20% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Z pierwszej z brzegu strony internetowej - W sposób naturalne benzoesan sodu występuje w wielu owocach: borówkach, jagodach, żurawinach, a także w goździkach, cynamonie, grzybach, a nawet w produktach mlecznych (pojawia się wskutek fermentacji mlekowej). Wówczas jego ilość nie przekracza 40 mg/kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Porównanie orac Asai 1027 Żurawina 94 Borówka 92 Śliwka ciemna 73 Śliwka 62 Jeżyna 53 Malina 49 Jabłko 42 Kiwi 30 Zastanów się dlaczego śliwka ma wiecej orac niż monavie skoro te wszystkie owoce są w produkcie monavie :) Znalazł sie naukowiec od wyliczania orac w orac i wody w soku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 A teraz troszkę statystyki ;) W Polsce poniżej 1181 pln netto zarabia 10 % Poniżej 1423 pln zarabia 18 % Poniżej 2776 pln 66 % Poniżej 3549 pln 80,5 % Ponad 7000 pln 3,47 % Ponad 14000 pln 0,06 % ! Ponad 19000 pln 0,02 % ! Tym sie zajmij i pisz do rządu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 I poco ty wogóle o pasteryzacji piszesz ? Temat ci sie pomylił frycek ? Fora chyba ci się pomyliły z inną firmą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Już widziałem tę rozpiskę o procentowym uzupełnieniu zapotrzebowania ale nadal nikt z was nie ujawnił z jakiej tajemnej księgi je zaczerpnięto. Wasi prefferowani i dystrybutorzy nie mają do tej księgi dostępu. Co gorsza, wypuszcza się ich na wioskę i miasto bez konkretów na papierze i w necie. Podsumowując, sam sobie mogę takie zestawienie napisać. Dajcie konkretne namiary skąd to wzięliście, badania, certyfikaty a nie cyferki z nibykąd. Temat naturalnego kwasu benzoesowego występującego w owocach w minimalnej ilości o wzorze chemicznym podanym przez Janusza NL, nie będącego tym samym co Benzoesan sodu produkowany na skalę przemysłową do przemysłu sporzywczego. Znowu wychodzi manipulacja i niedouczenie. To napiszesz wkońcu ile tego jest w 1 butelce lug gramie produktu czy dalej będziesz zaśmiecał bajkami o garstce żurawinek? ;) I znowu kolejny baran z MV wkleja wartości ORAC surowych owoców i próbuje wmówić, że taką wartość ma wasz napój co jagoda świeżo zerwana z krzaka... Nie czujesz zażenowania? Porównanie LTE odnosiło się konkretnie do 2 porcji MV (2000ORAC) i do 100g suszonych śliwek (5500ORAC). Zastanowiłem się i nadal widzę jak próbujesz wciskać kit. Dlaczego suszone śliwki mają więcej ORAC? Ano dlatego, że wasz napój został zapasteryzowany i proszek acai połączony z wodą. Teraz już wiesz dlaczego pisałem o pasteryzacji jako wielkim złu. A ty nadal nie podałeś ile wody zawiera napój. Nawet soki z kartona sa robione z zagęszczonych soków a potem się nazywają "sok". Jeśli MV to nie sok a napój znakiem, że ma więcej w sobie wody niż wymagane aby był sokiem. Takie prawo. Czyli polowania na jelenie czas ciągle trwa :D:D:D Chyba jednak nie trzeba być naukowcem żeby dojść do takich odkryć ? Za to trzeba być cepem żeby wklejać takie posty jak twoje. I kto tu pomylił forum i firmę? Yyyy z firmą to chyba się jednak nie pomyliłeś. Na takie jelenie właśnie polują. :D No to ja znów czekam na konkrety Monaviku. Jakoś nie padły przez 108 stron i nie sądzę, że padną oprócz bajek i przekrętów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Odnośnie śliwek i tajemnic dlaczego coś ma czegoś więcej. Np. śliwki suszone mają więcej wapnia i wit. A niż świerze. Kiszona kapusta ma więcej wit. C niż świeża. Dlaczego coś ma więcej ORAC suszone niż świerze? Ja nie wiem wszystkiego ale wiem o takich ciekawostkach zdrowotnych bo to mnie interesuje prywatnie bez pobierania kasy. Ty jak wszyscy Mv wiecie tyle co przedstawia prezentacja MV. Kogo wy chcecie uczyć sprzedajni handlarze? Tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Do tego w duecie z sorbinianem potasu. http://www.klinika-zdrowia.com/prasa.php?o=czytaj&p_id=10 Pewnie świeżutkie prosto z samego serca jagódek acai? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Informacje o zawartości procentowej dostępne sa na stronach monavie , trzeba tylko umieć czytać nie tylko po Polsku. Produkty monavie nie są pasteryzowane frycek . Z benzoesanem daj sobie spokój , bo pieprzysz jak zacięta płyta..Benzoesanu jest tyle ile w jednej żurawinie w dawce dziennej i tyle w temacie .Dobrze cię szkolą w tej konkurencji , jednak nie do końca . Jezeli chcesz mieć produkt z maksymalną ilością witamin i anntyoksydantów to walnij se centrum w tabletach :) Wszyscy naukowcy , wszystkie badania i firmy konkurencyjne nie rozkminily że sok to woda a jedynie herlok szolms odkrył wszystkie niegodziwości uprawiane od 9 lat prze firmę monavie .Zał mi twojej głupoty . Suszone mrożone świeże ,chopie skąd żes sie zerwał Dla przykładu mrożona asai 40 jednostek w skali orac , suszona 5-95 w aaleznosci od rodzaju suszenia ,liofilizowana ponad 1000 . O czym ty z tymi śliwkami wyjeżdzasz , parenascie stron temu odpisywałem na te chore wyliczenia domowego chemika ;) Jedz sobie te śliwki , codziennie przez cały rok , tylko pamiętaj ze muszą być świeże :) życzę powodzenia w szukaniu świeżych śliweczek np w listopadzie . Na temat liofilizacji juz nawet nie chce mi sie pisać bo naprawdę trzeba być kretynem żeby nierozumiec o co kaman .Tak asai jest liofilizowana po to żeby nie straciła swoich wartości odżywczych , po wprowadzeniu jej do butelki wraz z innymi owocami i wodą jest konserwowana "zabójczym" benzoesanem w ogromie porównywalnym z mała garscią żurawiny ,Wlasnie po to żeby nie straciła swoich wartości .Teorie spiskowe , wałki itp tu niestety nie pasują .To nie Polska firma , kruczków nie przewidzieli .Jakie to Polskie szukać dziury gdzie jej nie ma ,albo wybuchu koło brzozy ....oj frycek ....opowiem ci fajny kawał niestety pasuje do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Dlaczego w piekle Amerykanów gotujących sie w kotle pilnuje 10 diabłów ? Bo sa ambitni i próbują sie wydostać Dlaczego Niemców pilnuje 1 , bo sa posłuszni na rozkaz i siedzą grzecznie A dlaczego Polaków nie pilnuje żaden , bo nie trzeba .Jak któremuś udaje się już prawie wyjść to inni ściągają go w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Tak frycek monavie jest totalnie złe , dlatego tak wielu dietetyków poleca napoje funkcjonalne monavie właśnie ;) tyle w temacie filozofie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 Produkty MV nie są pasteryzowane? :D:D:D:D Chyba nawet ty nie czytałeś odwrotu butelki :D:D:D "Napój owocowy" a na dole poddany pasteryzacji i nie ważne ze krótkiej bo temp. przekroczona powyżej 50 stopni zabija większość. Nadal nie przekonałeś nas, że flaszka napoju za ponad 100 jest bardziej opłacalna niż paczka suszonych śliwek z biedrony za parę zł. Nie popisałeś się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 tak wielu dietetyków poleca napoje funkcjonalne monavie właśnie oczko.gif tyle w temacie filozofie usmiech.gif A Gożdzikowa poleca wiesz co a lekarze proszki chemiczne. I co z tego? Nic. Nic to nie znaczy bo znani dietetycy biorą kasę i naciągaja z MV. Wciągacie ich w to udawanie bo "wydają" sie być bardziej wiarygodni. Niezbyt trudne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 I nie nazywaj mnie fryckiem bo nim nie jestem. Frycek was rozłożył na łopatki na stronach 30-40. Pozdrawiam frycek, inspirowałeś mnie i innych do walki z manipulacją i naciągactwem MLM a szczególnie MV. Peace. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2014 W zasadzie fryckiem już od 5 strony już miota wami po ścianach :D. fryckiem, jedną nogą w rowie, Janusz NL, Oczko76, Marek R, Kredi, YSD, LTE i inni. Dziękuję za kawe na ławie. MV, dziękuję ale nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Drodzy monaviści, chciałbym poznać Wasze zdanie o Robercie K. Cały czas polecacie jego książki, ale czy zdajecie sobie sprawę, że to nie wy odkryliście jego "dzieła"? To Amway jako pierwszy naciągał ludzi na kupno jego wspaniałych książek!!! Czy nie przeszkadza wam, że ktoś inny również korzysta z rad waszego mistrza Hawajczyka? To jednak nie wszystko. Wiem, że jeszcze minimum 5 firm MLM sprzedaje (oczywiście po okropnie zawyżonej cenie) utwory waszego guru. Skoro ta książka "zrobi z Ciebie milionera" (podkreślam, że tak właśnie jest reklamowana) to czy nie wydaje Wam się, że niedługo co drugi Polak będzie bardzo bogaty? Ciekawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2014 Potem jadą na szkolenie MMI, za które zdzierają z nich po kilka stówek. Piorą im mózgi, daja strzałę do złamania na głowie i tak wychodzą stamtąd naćpani jakby dali im amfetaminy. Połowę z nich doprowadza się do łez w emocjach, bo emocje, emocje, emocje...powtarzają. Właśnie tak się rodzą milionerzy, których już nawet Polska nie jest w stanie pomieścić, a mennica nie nadaża z drukowaniem pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach