Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*campini*

rowerek biegowy dla dwulatka - opinie

Polecane posty

Gość gość
oo ten rowerek, to jest dla wysokiego dziecka..jeśli siedzenie jest na wysokości 37cm, to dziecko musi mieć ponad 95cm, a nie każdy dwulatek tyle ma ja kupiłam puky lr m, który ma siodełko 30cm od podłogi ( najniżej), wg opisu producenta dla dziecka, które ma min. 85cm, ale mój dwulatek jest trochę niższy i daje radę, jeździ troszkę po domu, rowerek ma od 2 tygodni. świetna sprawa... ten rowerek.. za pierwszym razem był zdziwiony, że trzeba pilnować równowagi itp, trochę taki tym zszokowany ( od 10 miesiąca poruszał się na pukylino), że się przewróci itp.. ale już za kilka minut chętniej wsiadł i pewniej się poruszał.. gdyby był wyższy łatwiej by mu było, ale akurat do wiosny podrośnie i będzie rowerek idealny.. kupiłabym mu ten rowerek wcześniej, bo jest *****iwy, sprawny fizycznie, wspina się tu i tam, ale niestety jego niski wzrost odłożył w czasie zakup rowerka biegowego.. ale polecam dla każdego *****iwego dziecka..

Gość gość
widze ze mój stary temat ktos wykopał :D Kupiłam synkowi wtedy ten rowerek i powiem wam szczerze, ze zaluje ze nie robia dla większych dzieci!! syn ni w ząb nie chce jeździć zbocznymi kołkami a stary rupieć biegowy cały czas mu siedzi w pamięci. teraz dał się przekonać i w decathlonie wsiadl na 2kolowca, bez kółek bocznych. wsiadł i pojechal, bez nauki :D rowerek biegowy polecam każdej mamie!!

Gość gość
moja córka ma rower puky LMR - kupiłam gdy miała 1,5 roku i pomimo że dosięgała do niego to nie chciała jeździć. teraz córka ma dwa lata i mogła by jezdzić cały dzień na nim. rowerek super, podzielam opinię osoby piszącej wyżej o tym rowerku

Gość gość Jagoda
My mieliśmy niebieski i świetnie się spisał ;) tylko że to był DEX z lionelo ;) rewelacja. Lekki, dobrze i konkretnie zrobiony ;) warty uwagi ;) <<<<< http://lionelo.com/shop/rowerek-dex/ >>>>>