Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misz masz olo bolo

Co myślicie o łysych koksach którzy są bogaci i co ciekawe

Polecane posty

Gość misz masz olo bolo

bardzo inteligentni i wykształceni?

Gość gare aux con!
no skoro bogaci i wyksztalceni, to maja spoko wizaż... chyba nie znaja sie na modzie... po co lysi?????????????/ i koksy? bez sensu

Gość misz masz olo bolo
Dokładnie tak jak napisał Pan wyżej. To swego rodzaju styl życia, popkultura. Niektórzy lubią jak ludzie się ich boją albo odczuwają respekt. A brak włosów + 45 cm w bicepsie, szeroka klatka temu sprzyjają. To też pewnego rodzaju świadome tworzenie sobie takie zwierzęcego image. Oczywiście to nie przeszkadza w robieniu doktoratu, prowadzeniu firmy czy czytaniu książek w wolnym czasie.

Gość jnbh
Wszystkie lubia przypakowanych, ale wiekszosc zdaje sobie sprawe z tego, ze nie ma u nich szans :)

Gość amber rain
Nic nie sądzę, ale mi się nie podobają tacy, nie mój klimat.

Gość misz masz olo bolo
Ale to że nie twój klimat znaczy że ich przekreślasz od razu i taki nie miałby u ciebie żadnej szansy?

Gość amber rain
A skąd założenie, że taki łysy koks zainteresuje się akurat mną? :D Tacy ludzie to nie mój klimat i wzajemnie, po prostu.

Gość uczcie się zycia
nie zawsze pieniądze widać, albo to co błyszczy, to przypadkiem nie na kredyt...

Gość tak , a na starość
będą latac po loekarzach :P

Gość misz masz olo bolo
A gdyby się już zainteresował to byś go od razu spławiła?

Gość misz masz olo bolo
Dlaczego mają biegać po lekarzach? Przeciwnie. Wiesz jak ciężko utrzymać ciało takiego koksa? Dieta to podstawa. Zero używek. A to że się suplementujemy to norma. Nikt nie mówi o sterydach od razu :D

Gość amber rain
Ale drążysz :D myślę, że jednak by się nie zainteresował. Zresztą teraz to każdego bym spławiła, bo jestem zakochana w innym - całkowitym przeciwieństwie bogatego, łysego koksa dodam.

Gość bo tacy nie interesuja
sie ladnymi, skromnymi eleganckimi kobietami tylko tapeciarami i solarami

Gość misz masz olo bolo
A gdybyś nie była zakochana ? To spławiłabyś czy nie?

. ludzie są bardzo stereotypowi- skoro łysy i umięśniony, to po zawodówce, a pieniądze ma z haraczy :D ale to działa w dwie strony- bo ładna i zgrabna dziewczyna - musi byc głupia i puściutka , a jesli do tego jest bogata- pewno się pusza:D... ja zazdroszczę dyscypliny, tego, że tak ogarniają swoje ciało- a to wiele wyrzeczeń, dieta, czas na siłowni (nie przed tv z piwem)...

Gość amber rain
Już widzę, jak koks będzie latał za dziewczyną w trampkach... borze człowieku coś Ty się tak uczepił? :D

Gość mila lisiczka
A gdzie takich można znaleźć?

Gość ja sie koksow boje. nie zwazaj
Az na wyksztalcenie. Jakby ci przypierdolil to by cie zabic. Nikt nie wie co mu koks z mozgu zrobil.

Gość misz masz olo bolo
Przesadzasz. Mitem jest twierdzenie że od koksu (przez który jedni rozumieją sterydy a inni już nawet odżywki :D) zachodzą jakieś zmiany w mózgu. Od niektórych sterydów, owszem może wzrosnąć agresja, ale to mija wraz z zaprzestaniem cyklu i odłożeniu specyfiku na bok. Ja jestem w 100 % koksem na odżywkach i w życiu żadnego sterydu nie brałem. Udało mi się (pewnie dlatego że mam genetyczne predyspozycje do tego) stworzyć z siebie solidnego byka na samych tylko odżywkach, dobrej diecie i myślę że mądremu planowi treningowemu. Kobieta przy napakowanym facecie czuje się bezpiecznie. Ma to podłoże ewolucyjne i gdyby nie wpływ kultury to kobiety szalałby za silnymi mężczyznami. Dzisiaj kultura troszkę pokręciła mówiąc że wyżelowany chudzielec na jeden strzał jest lepszy od silnego, sprawnego fizycznie koksa. A dołóżmy jak już mówiłem wykształcenie takiego silnego faceta i majętność to wyjdzie nam z punktu widzenia ewolucji rewelacyjny kandydat na partnera.

Chyba lepiej prezentuje sie facet dobrze zbudowany, niż taki którego wiatr może połamać :D :P Ja osobiście wolę ten pierwszy typ :)

Gość taararapam
olo zbierasz głosy na mistera koksu czy co ? taki jeste ś wsp0aniały a tu wbrew twoim ewolucyjnym zamierzeniom , laski cię olewają ? no co za pech , to przecież niezgodne z teorią ewolucji zgłoś zażalenie do ... w sumie . może własnego rozumu?

a mnie kobiety chca :D ostatnio pare propozycji spotkania sie odzucilem a aktualnie bajeruje do mnie laska 34letnia :D i co ??? a no to zeby nie bylo tak cudownie to ja odpulam laski ktore mnie chca a odpulaja mnie laski ktore ja chce :D nie zawsze ale rownowaga musi byc w przyrodzie co nie oznacza ze nie mam wziecia zgolilem sie na lyso i teraz same do mnie leca jak pszczola do miodu :)

piczowasie, co nie zmienia ze mnie chca a ty mozesz co najwyzej poczytac i strzepac :D