Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandruska1705

mówić czy nie mówić!!!!!! pomocy

Polecane posty

Gość wez pod uwagę ze faceci sie
chwalą tak,zmyslają czesto ...i jak pojdzie dalej ta informacja...od Twojego męza poprzez Ciebie do niej a jesli to jego bujna fantazja?Twoj mąz straci w jego oczacj a Ty przyjaciółkę to trzeba sprawdzic jesli chcesz sie wtrącac,

Gość jesteście zabawne
czyli teraz jednak mówić:D

Gość powiedz jej delikatnie
ze cos Twoj mąż sie smiał ze jej mąż bardzo sie dziewczynami interesuje a ona niech juz sama szuka moze wystarczy ze sprawdzi bilingi,albo ma facet drugi nr

Gość ale on tego Tobie nie
powiedział,,tylko innemu samcowi i w Jego oczach szukał podziwu...ze jego stac na 2ie kochanki! no tacy prymitywni sa czasami faceci bywa ze maja np problem z potencją,,,i sie taki nie przyzna,,,tylko nie kocha sie z zoną,,..bo go juz nie pociąga a sam kretyn do lekarza nie pojdzie.. wez ich zrozum

Gość moi znajomi fakt ze sie
rozstali dopiero co,a niedawno byly zareczyny .budowa domu,wspolne plany az po zycia kres sex nie hulał u nich...to mnie zastanawiało,,,bo te wspołne relacje jednak budują wieź ona podla pewnie powod,zupelnie inny ale.,,ja wiem ze ona juz kogos ma,ten ktos jej mozg futruje nową ideologią i pojechala sie,,,,wiadomo co....na 1,5 tyg...niby sie szkolic.,,.. i co mialam mu powiedziec zeby bilingi sprawdzil ... ze ona go rob w jajo a jakis bzdet stal sie powodem rozpadu kilkuletniego zwiazku nnie wtrącilam sie,to są ich sprawy prywatne

moja znajoma powiedziała siostrze, że widziała jej faceta z inną na mieście.. jechali samochodem.. to ta nie uwierzyła, mało tego posprzeczały się dość ostro i nie odzywały się jedna do drugiej... zwracam uwagę, że to były siostry!!.. :P