Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booombaaa

jak dbacie o cialo i wlosy??

Polecane posty

Gość booombaaa

hej troche ostatnio zaniedbalam sobie cialo i zrobila mi sie skora przesuszona , malo jedrna .Na twarzy natomiast mam pootwierane pory , skora zrobila mi sie matowa i rowniez przesuszona . Zwykle peelingi wiele nie daja i balsamy. Jak dbacie o swoje cialo ?? Jakis kosmetykow, maseczek itp uzywacie ??

Gość jddddddddddddd
Szampon Dove. Balsam do ciala Garnier/Dove/oliwka dla dzieci. Peeling 2 razy w tygodniu. Krem do twarzy Ziaja 25+ matujacy. Zel pod prysznic Ziaja Kozie mleko/Nivea Happy Time.

Gość jddddddddddddd
Lubie tez szampon dla dzieci Bambi :)

Gość booombaaa
jestem ciekawa tych kosmetykow z firmy :Ziaja - widzialam ze sa mega tanie - a jak z ich skutecznoscia ?? Szczerze to ostatnio upilam sobie kilka kremow i balsamow z tych drozszych kosmetykow i jestem megaaa rozczarowana :(((

Na twarz na noc coś z kwasem migdałowym albo azelainowym (tylko te wchodzą w grę latem) plus łagodny "zmywacz" bez SLS, SLES. A na dzień krem/serum z antyoksydantami, idealnie z wit. C, bo ma działanie rozjaśniające. Ciało: też łagodny żel pod prysznic (np coś dla dzieci) raz na tydzień piling z soli drobnoziarnistej, i co dzień po prysznicu balsam natłuszczająco-nawilżający, najlepiej z mocznikiem (Eubos Urea np.).

Gość klopsik22
polecam wlasnie ziaje,eveline, Z odrobine drozszych-flos lek,tolpa...Polsie kosmetyki gora:)

Gość uiuiioy
A ja polecam do ciała i włosów oliwę z oliwek (spożywczą). Tylko z włosów trzeba dobrze spłukać i od razu je umyć :)

Gość jddddddddddddd
Ja polecam Ziaje-balsam do ciala kozie mleko tez jest fajny, mi sluzy :) Krem do twarzy i zel pod prysznic tez z tej serii jest. to wlasnie dla bardzo suchej skory. Ja do twarzy stosuje ziaje 25+ matujacy krem, bo akurat cere mam mieszana. Do ciala te w/w.