Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta tutka Samanta

Jestem Prostytutką - opowiem o zawodzie

Polecane posty

Gość 0101001010101
masz faceta? jeśli tak to czy on wie o twoim zawodzie?

Tak, większość jest "przeciętna" więc jakbym wszystkich odsłyłała to bym zarobiła góra 3 tysiace, a za tyle to bym mogla pojsc do normlanej pracy a nie siedziec w prostytucji

Gość ciekawa:)))))
czy wiesz ilu mniej więcej miałaś juz klientów? tzn z iloma spałaś???

Nie, nie mam faceta.

Gość ona nie jest prostytutka
nic wam nie powiedziala bo nic nie wie:O takie info to sami mozec ie uzyskacx po wykonaniu tel do agencji towarzyskiej lub przeczytaniu pierwszego lepszego artykulu w gazecie na ten temat,a nawet i wiele wiecej:O ja bylam prostytutka tez na mieszkaniowce i nie tylko kolezanko,wiec nie pieprz o takich zarobkach i ze loda tylko w gumie robisz i tyle wyciagasz:O na loda jak ida do burdelu to tylko z polykiem albo bez gumy i nawet jak jestes super sexi ladna fajna laska to wiekszosc patrzy zbic ci z ceny bo jest za duza konkurencja ,pelno kurew zbyt wiele ich poiprostu ,a tirowka to tylko zarobi na paczke fajek i flaszke,ktory usmierzy jej bol ,a poza tym to raczej w ryja od alfonsa niz 4 tysiace :D:D:D to prowo,nie dajcie sie na to nabrac:D

No Boże, nie musisz wierzyć, twoja sprawa :)

a nie boisz się pracować tak sama bez alfonsa??? tzn bez żadnej ochrony??? przecież może cie ktoś skatować, pobić, porwać a nawet zamordować...

Klientów ile miałam nie wiem dokładnie, nie licze, ale napewno ponad tysiąc.

Gość ona nie jest prostytutka
napisz lepiej ile ci placa od napisania posta ?:D:D nie musze ci wierzyc bo prostytutki maja troche wiecej wiedzy niz te ogolniki o ktorych ty tu piszesz :P:D

Gość be not to
Musiałaś się jakoś przełamać na początku? Co Cię skłoniło do podjęcia tej pracy?

Skłoniły mnie zarobki, i brak innej pracy, skonczylam liceum, nie podeszlam do matury wiec na inna prace nei mam co liczyc

Gość a od jak dawna
pracujesz w zawodzie juz ?

Gość nbnbnb
potrafisz robic głębokie gardło ?

jako prostytuka pracujd 3 lata

Gość like a girl shooot
A jak ci sie udało wkręcić w branżę? Jak sobie załatwiłaś mieszkanie?

Gość nbnbnb
masz ogłoszenia na roksa ?

No po prostu, ogłaszałam sie w anonsach, internecie, jak troche zarobiłam to wynajęłam mieszkanie. A ogloszen nie mam, kiedys mialam, jak zaczynalam.

Gość a od jak dawna
ok a skad bierzesz tych klientow jesli sie nie oglaszasz nigdzie?no nie wierze gdzies musisz ich zdobywac?chyba nie wszyscy to ciagle sa ci sami ?

a nie wolałabyś wyjechać do pracy za granicę? też zarobiłabyś 10 tys. a nie musiałabyś już wiecej dawać d.upy....

Gość a od jak dawna
?ponawiam pytanie ,bo sama tez bym chciala zaczac i mysle jak zdobede klientow?a alfonsa nie chce :(

Gość wow, jestem pod wrażeniem
36 m-cy w zawodzie pi razy drzwi ponad 1000 klientów przeciętnie 160zł za numerek ok. 10000zł m-cznie władasz magią czy masz kłopoty z matematyką? ;)

Gość wariatuńcio
a co robisz z takimi środkami ? inwestujesz jakoś czy wszystko wydajesz na ciuszki :) ?

Gość Slicznotka blondie
Ja tez jestes prostytutka, tylko ze za granica. Zarabiam przecietnie okolo 30 tysiecy zlotych na miesiac (+/- 2 tysiace) ale nie przepracowuje sie. Pracuje sama dla siebie, weekendy sobie robie zawsze wolne. ( piatki przewaznie tez) nie bede wypisywac dokladnie co i jak, ale mam zycie jak w madrycie, jezdze na wakacje do cieplych krajow i jeszcze mi za to placa. Kupuja drogie ciuchy, torebki chanel iinne pierdoly. Nie bede sie klocic z laska, ktora twierdzi, ze nie da sie zarobic robiac loda w gumie i nie polykajac- moze i w polsce tak jest, jak sie jest wielki pasztetem i pracuje w jakiejs zapadlej norze pod sosnowcem. Ale tak ogolnie 'europejskie standardy' to co innego moja droga. 'bez gumy' to tylko ci wybrani. ' z polykiem' - jeszcze nigdy nikomu nie zrobilam, ale jak tobie smakuje to na zdrowie :) Jak jestes piekna, zadbana i inteligentna- to taka cene jaka sobie ustalisz, taka panowie placa. Trzeba miec glowe na karku i mowic plynnie po angielsku. I najlepiej nie mowic ze jest sie z polski.

Gość ostatni moheranin
jedno jest pewne kto grzeszy ten cierpi Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca.

Gość wariatuńcio
jakoś wątpie w to 30 tyś :) nawet "za granicą" :P

Gość Slicznotka blondie
Przeciez nie musisz wierzyc kochany. Nie moge ci tego w zaden sposob udowodnic- mozesz wiezyc lub nie. Znam jedna rumunke, ktora oglasza sie jako hiszpanka. Ona jest jak maszyna i pracuje od poniedzialku do niedzieli. Zarabia ( nie klamiac) jakies 15 tysiecy w dobrym tygodniu ( ale do tego siedzi tez na kamerce)

Gość no dobre dobre
ojej teraz pojawi sie tu stado dziwek, ktore zarabiaja na siebie, wszystko co zarobia maja na czysto dla siebie i w ogole...rocznie zarabiaja 5 miliardow, i w dodatku nie maja alfonsow, popukajcie sie w glowy, wy puste dzifffkiii, podatki moze zacznijcie odprowadzac...ja nie mam zamiaru placic na takie szmaciskaaaaaa

Gość Slicznotka blondie
Hej - ja podatki akurat odprowadzam. Tu gdzie mieszkam nie mozna nie odprowadzac podatku. Sprawdzaja nawet myszy koscielne :) takze nie generalizuj. Pojecie 'alfonsa' istnieje juz chyba tylko w zacofanych krajach bylego zsrr i innych dziadoskich ulepiskach typu polska. Bo tam zalosni 'faceci'' probuja zrobic kase na czym tylko sie da, nawet na zarabiajacych dupa dziewczynach.

Gość wariatuńcio
jesli sciemniasz to smiesznie :) jesli natomiast rzeczywiscie warunki sa takie jak opisałas... to hmm no jest to jakis sposób na dorobienie się. Niestety max do 35 roku życia :) i co potem :) ? W CV nie wpiszesz hiszpana, anala, czy francuza bez połyku oczywiscie :))

Gość no dobre dobre
ja pierdziuuu najbardziej zalosne w tym wszystkim jestescie Wy dziwki, chuja warte tak naprawde...skoro takie cudowne to wasze srodowisko dziwkarskie to czemu nie wezmiecie sie za normalna prace, tylko do dzioba bierzecie hahahahaa