Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta tutka Samanta

Jestem Prostytutką - opowiem o zawodzie

Polecane posty

Gość no dobre dobre
wariatuncio Ty wierzysz, ze ona ma takie warunki hahahaaha pies w budzie ma lepsze....dorobienia sie? chyba dorabiania na innych hahahaha

Gość wariatuńcio
no dobre dobre, wypowiedziałes sie w taki sposób ze nie do konca rozumiem o co ci chodzi. a czy wierze? ch wie nie znam warunków w branży. Skąd niby ty wiesz ile zarabiają kurwy np w Holandi na redlight'cie ?

Gość thatzfidusiak
Do tematu:"Jestem Prostytutką - opowiem o zawodzie" Starym opowiedz.Mnie to g.obchodzi idiotko.

Gość wariatuńcio
ale z jakiegos powodu skomentowałes :P

Gość te panie sa potrzebne
nie ma co obrazac, gdyby nie one to by dopiero gwałtów było, a tak wielu pospełnia sie u tych pań, one zarobią, oni zrzucą balast, każdy zadowolony

Gość dostałaś kiedyś szpadlem
?

Gość była prostytutka niemiecka
Mam 49 lat i jestem na polskiej rencie z ZUS! Na ZUS złotówki nie wpłaciłam, a renty mam 1200 zł. Nigdy nie pracowałam legalnie! Całe życie na czarno! Żyje se jak królowa! MOPS dopłaca 150 zł miesięcznie. Roochał mnie papież Jan Paweł 2 w 1992 roku pijany i naćpany w Mainz!

do byla prostytutka niemiecka jasne:D:D TAKIE BAJKI to pewnie ci sie przysnily ;:D:D I JESZCZE TEN TEKST O JANIE PAWLE 2:O IDZ I POMODL SIE ZA SPOKOJ JEGO DUSZY A TWOJ LEPSZY ROZUM:o