Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona taka jedna

zauroczona mężatka

Polecane posty

Mam meża od 6 lat ,mamy dziecko 2 letnie a ja się zakochałam w facecie ktory mieszka niedaleko nas.Nie myślę o zdradzie ,bo z mężem mam pozytywne relacje ale chciałabym go poznać.Wczoraj spotkałam go jak byłam z mężem na spacerze ,no ale on się tylko spojrzał ,nawet nie wiem czy jest mną zainteresowany.To taki typ lowelasa umiesniony,opalony ,zadbany podejrzewam ,że przebiera w laskach ...nie wiem co robić ciągle o nim myślę to zauroczenie nie pozwala mi normalnie funkcjonować.Nie mam tyle odwagi by gościa zaczepić,może nawet mu się nie podobam :/ skąd mam poznać że wpadłam mu w oko?

mam ochotę possać jego banana

nie mam ochoty ssać jego banana :(

odpowie mi ktoś co robić?:(

Gość fac3t
ssij banana

Gość niekonieczny
olej sprawę, bo będą kłopoty :P

Gość oh my darling Clementine
Kobieto...Jesteś typowym produktem niestabilnym. Wprawdzie czas jest na zmęczenie materiałem ale jak widzę genetyczny cie interesuje. Wdaj sie w romans i zobaczysz jaka to jazda. Tylko potem nie płacz i nie lamentuj jesli dziecko pójdzie w twoje ślady a facet skopie ci tyłek

przysięgę małżeńską niestety wypowiada się buzią , a nie ci** - więc potem tak jest, jak jest...💤

Kobieto Pan Bóg rozum Ci odebrał zajmij się dzieckiem ,domem i mężem ,po co Ci ten facet ,pytam się do czego Ci on ,moja rada to psycholog bo coś z Tobą nie halo.

Gość blue marine
a długo to trwa ?

Ile razy Go zobaczysz to pomyśl, że On może być jedynie Twoim niespełnionym marzeniem tylko i wyłącznie. Nie psuj tego co już posiadasz, skoro jak twierdzisz relacje z Twoim mężem są dobre....

Gość co masz robic???
powiedz to najlepiej mezowi, ucieszy sie na pewno:)) a tak swoja droga to jestes kolejna polka ktora za wszelka cene chciala miec rodzine = meza, dziecko. Nie wazne ze bez milosci. A teraz szukasz chuja do dupy

Gość Paulinka Kowalik
AUTORKO! Nie słuchaj tych głupków wyżej! Jesteś homo sapiens podejrzewam prawda?Wobec tego to,że podoba Ci się inny facet jest całkiem normalne! Nie ma osoby której podabałby się tylko jeden człowiek. Facet którego poznałaś jest zapewne przystojny zadbany a TY żyjąc 6 lat z jednym facetem po prostu najzwyczajniej zauroczyłaś się w tym "nowym" - powtarzam to normalne i nie ma w tym nic dziwnego i złego. Natomiast tak - skoro masz męża moja droga to nie pozostaje Ci nic innego jak pozostać na stopie "cześć" z tym nieznajomym. Piszesz,że z mężem dobrze żyjecie wieć po co to niszczyć?I krzywdzić dziecko?Zobacz czym różni się Twój mąż od tego kolesia. Może po prostu w Twoim związku powiało nudą?Stąd zainteresowanie Twoje innym facetem?

Gość Paulinka Kowalik
mario100 Zgadzam się z Tobą Jeśli ma kobieta rodzinę i żyje się jej dobrze to inni faceci powinni pozostać marzeniem.

Gość Paulinka Kowalik
A jeśli chcesz to mogę odkryć przed Tobą piękno miłości lesbijskiej, oczywiście jeśli masz odwagę spróbować czegoś nowego.

Gość Paulinka Kowalik
wyżej to podszyw