Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otisjtmr

kto tak jak ja nienawidzi zycia? spotkan z ludzmi ?

Polecane posty

Gość otisjtmr

ale samemu tez źle? moge nie jest calymi dniami nie znosze jesc wasze 45 przy 172 cm ale chcialabym przytyc nie chce mi sie zyc a mam az? dopiero ? 22 lata coraz czesciej mysle o samobójstwie tysiece razy probowalam wziac sie w garsc ale nic mnie nie cieszy ani nie trzyma przy zyciu spotkania ze znajomymi mnie meczą, wtchodzenie do ludzi mnie meczy siedzenie w domu tez mnie meczy mam ogromne wyrzuty sumienia ze taka jestem ale nie umiem inaczej jest ktos podobny?

Gość bardzobardzo zdeprymowana
welcome in the club no może nie aż tak ale widzę w sobie potencjał do zostania wrakiem

Gość otisjtmr
ja juz jestem wrakiem wygladam jak wrak i tak tez sie czuje nie potrafie pojąc co ludzi tak cieszy i co trzyma przy zyciu

Gość otisjtmr
up

Gość bylam sobie u kolezanki ktora
witaj w klubie. mysle ze wiekszosc tutaj to zyciowi przegrańce. tez mam ochote sie zabic.

też miewam takie okresy jak Ty. ważne by określić sobie jakieś cele i do nich dążyć.. mnie to przynajmniej trzyma. a szkoda samobójstwo popełniać, poza tym to nie takie łatwe🖐️

Gość otisjtmr
a wygladasz na taka ladna pogodna dziewczyne .. masakra ze mna jeszcze nie b ylo tak źle zawsze cos mnie trzymalo teraz juz na niczym mi nie zalezy

tylko na zdjęciach, dlatego je wstawiłam;) a coś się szczególnego ostatnio stało? może to dlatego, że dopadła Cię monotonia, za szybko się poddajesz? czasem trzeba sporo wysiłku, zapału, by coś nam wyszło. skoro nie mamy nic do stracenia, to czemu nie wziąć w końcu życia w swoje ręce?