Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr.grnat

Zapłodnienie przez przeniesienie resztek spermy dłonią?

Polecane posty

Gość Dr.grnat

Podczas spotkania z moja dziewczyna uprawialismy petting najpierw ja zrobiłem jej dobrze i zauwazyłem że je ślus jest biały ale nie pamietma jak bardzo lepki jej wargi sromowe były słono-kwasne poźniej ona zrobiła mi dobrze reką. Nastepnie schowałem go do gaci i wałsnie wtedy moja reka mogła miał kontak z rezta spermy która została na zołedziu a nastepnie wytarłem dłonie o spodnie i poszlismy dalej. Po jakis 10 min wzłarzyłem to dłon która była spocona bo tego dnia było wyjatkow goraca do jej majtek i przejchałem po waragach sromowych. Kiedy zrozumiałem co sie stało wrocilismy po jakis 20-30 min do domu ona umyła to miejsce woda z mydłem w płynie . czy mogło dojść do zapłodnienia? bo robilismy to wdzien przed lub w dniu owulacji.

Gość Crazy222
jeśli jej jej wargi sromowe były słono-kwasne to znaczy, że wczesniej robiła to kiszonym ogórem 🖐️

Gość pani porasdanapisz wiecej
napisz wiecej o tym mydle w plynie czy myles przypadkiem nim penisa przed incydentem?

Gość PiękniePachnącyBezNaMoimStole
a w jakim kolorze były te gacie?

Gość Dr.grnat
ona przemyła sobie tym płynem po wargach sromowych. A co do okresu jest zmienny nie potrafimy okreslic w jaki faize jest bo nie zapisła ostaniego krwawienia w kalendarzu.

Gość pani porasdanapisz wiecej
chodzi o to ze jesli to mydlo jest w twoim domu to na pewno mialo kontakt z twoimi wydzielinami bo na pewno myles nim penisa i tu bym sie raczej obawiala...