Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cococooco ocococoo

Dlaczego większosc kobiet nie lubi sportu ? nie mają kondycji ? jak prosiaki

Polecane posty

Gość cococooco ocococoo

aerobik, fitness, rower raz do roku -to ma byc aktywnosc fizyczna?:O Gdzie te wysportowane laski z reklam ,telezakupow i filmow? wiekszosc ma zadyszke i stan przedzawałowy po przebiegnięciu 100m do tramwaju :O a nastolatki? kazda ma zwolnenie z WF-u (sprawy kobiece buhaha)

co do ćwiczenia z powodu "spraw kobiecych" to akurat prawda. WF w szkole i tak nic nie daje, a dorastające dziewczyny mogą nie mieć ochoty biegać za piłką albo przebierać się w śmierdzącej szatni. Poza tym brak aktywności fizycznej dotyczy również mężczyzn - mało który naprawdę o siebie dba i zasuwa na siłownię - brak czasu i siły.

Gość ja tyyyyyyyż
ja tez mialam zwolnienie... Jestem niska, chudziutka ,drobna, nie mam sily fizycznej Siatkówka? Za niska koszykowka? to samo ping pong? nie umiem w to grac rzut pilką? ohhaha masakra śmiech i tyle, mam slabe rece skok w dal? tez slabo, za niska do niczego sie nie nadawałam :P

Gość prosta odpowiedź na pytanie
Gdzie te wysportowane laski z reklam ,telezakupow i filmow? W reklamach, telezakupach i filmach. Nie dla psa kiełbasa.

a ja ruch lubiłam - ale nienawidziłam WF. Nie było nic bardziej wkurzającego niż konieczność przebierania się i pocenia w szkole. Potem miało się wrażenie, że całe ciało śmierdzi, ale nikt nie miał odwagi iść pod prysznice.

Gość niekonieczny
reklamy są dla idiotów. Pokazują fałszywy świat.

Gość większość to nie wszystkie
Wysportowane laski z reklam, o których piszesz dostają dużą kasę za to, by odpowiednio wyglądały. Reszta to skalpel lub retusz. Dla przykładu- Vicktoria Beckham- celebrytka w rozmiarze 34, a ma zdeformowane stopy, obwisłą skórę na kolanach i do tego cellulit. Czy ona biega....tak- na zakupy.

Gość ja tyyyyyyyż
Moorland - u mnie bylo jeszcze gorzej :O brak pryszniców, dziewczyny najczesciej zakladaly spodnie na spodenki sportowe, albo cwiczyly w spodniach ,niektore sie przebieraly spocone psikały Rexoną i perfumami odór potu + syntetyczne zapaszki = wstretny charakterystyczny smród :O

Wiem, co nie zmienia faktu, że ruch we własnym zakresie jest lepszy niż WF jak ma się te "naście" lat. Ja nie miałam nic przeciwko chodzeniu na treningi po zajęciach gdzie był dużo efektywniejszy ruch fizyczny niż siedzenie na tyłku przez 1/3 zajęć bo tylko dwie drużyny mogą grać na raz. Po prostu uważam, że WF to głupota.

Gość echechech
ja wf u w szkole nie lubiłam... co nie zmienia faktu ze trenowałam wyczynowo... gimnastykę sportową, pływanie strzelectwo sportowe teraz wspinaczka dla zabawy :) ale biegać po prostu nienawidzę!!!! a w sportach zespołowych (poza sztafetą pływacką ;p) się nie sprawdzam... uważam ze wf powinien zaczynać sie od gimnastyki sportowej a później powinien być podzial na inne sporty - najlepiej w sekcjach

/na marginesie/ @ kurwawszystkieloginyzajęte [nie wiem kim jesteś ale chcę żebyś wiedział/a ---> przewracam się ze śmiechu] ........ -> nick! - wymiatasz!!! :D :D :D :D :D [szacun, nawet nie wiesz jak nisko leżę...... ze -> śmiechu...... :D :D :D :D :D ] _____________________-

żebyś się nie zdziwiła - my mieliśmy takie podziały na WFie...najbardziej udanym wyczynem z użyciem trampoliny była moja koleżanka której złożona trampolina spadła na głowę i jej nie zamroczyła. Poza tym szczerze znienawidziłam sporty które wcześniej lubiłam - w życiu nie zapomnę jak nam ta kutwa kazała grać w lutym w krótkich spodenkach w hokeja na boisku. Sama stała w grubej kurtce i czapce, a ja miałam ochotę jej tym kijem strzelić jak już któryś raz oberwałam w skostniałe, fioletowe z zimna palce...

Gość Zuzanna Amelia & 4
Bo sport to nudne i monotonne zajecie.

Gość Zuzanna Amelia & 4
jem kupe

Gość echechech
smaku adrenaliny podczas zawodów nic nie zastąpi... dlatego staram się wciąż brać udział chociaż w maratonach. ew próbuję zastąpić obecnie ten smak wysokością i konkurowaniem z sama sobą ;) najmądrzejszy na wiecie: znam takich którzy uwielbiają biegać znam takich którzy lubią grać w siatkówkę, koszykówkę czy piłkę nożną - ja owszem chętnie zagram na basenie w lecie, ale po pierwsze mi to nie idzie a po drugie jako... nigdy nie znalazłam jakiego wsparcia w kimkolwiek żebym chciała aby lepiej mi szło... ale wf to było utrapienie w podstawówce wfistka nie lubiła mnie bo nie byłam w wianuszku dziewczynek siedzących przy niej i swiergotających jakaż to ona wspaniała, jakie ma liczne włosy i jak to uroczo że jest w ciąży... po prostu wykonywałam ćwiczenia... i wiem ze dobrze bo u niej ze skoku przez kozła miałam 3 a przyszła kobitka na zastępstwo i zapytała po moim skoku gdzie trenuję... sądzę że gimnastyka daje podstawę - ogólny rozwój mięnsi, gibkosć i rozciągnięcie - i to procentuje potem w każdym innym sporcie za jaki dziecko się zabierze - czy to bedzie koszykówka, pływanie czy bieganie a moze nawet taniec bo w końcu to też aktywnoć fizyczna robienie każdego sportu po trochu jest bezcelowe bo tak naprwde nikt niczego sie nie nauczy

nie lubia bo trzeba zapierdalac i jest to meczace, a jak cos wymaga wysilku to tego nie lubia, przeciez nawet w lozku leza jak klody na plecach :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
W kazdym sporcie trenuje sie okreslone grupy miesni i okreslony typ ruchu. Jesli chcesz miec ogolnie dobra forme to nalezy trenowac rozne typy a wiec wykonywac rozne rodzaje cwiczen. Nie trzeba uprawiac sportu aby sie ruszac. Mozna chodzic na wycieczki, probowac roznych rzeczy a przede wszystkim - ruszac sie - w taki czy inny sposob.

Gość anziehung...
a Ja lubie sport i ale nie biegam tylko tancze przy muzyce w domu to jest zajebiste i cwicze wszystkie miesnie i mam supper jedrne cialo :P

Gość echechech
no bo to wszystko zależy czy chce się miec ogólnie formę czy być w czyms dobrym... mnie zawsze interesowało tylko to drugie

Gość bardzojedrnapomarancza
A gdzie ci faceci z reklam z sześciopakiem na brzuchu i śnieżnobiałymi zębami?

Gość Zuzanna Amelia & 4
A poza tym zastanowcie sie jak by wygladala taka kobieta z miesniami jak u bosera i szesciopakiem na brzuchu ?

O, pytanie w temacie mnie nie dotyczy. A co do panów z 6-ciopakami, to wiem gdzie można spotkać. Problem polega na tym, że niekoniecznie dziewczyny chciałyby się z nimi zadawać.

Gość LilaLay
Ciśnie się na usta hasło- takie rzeczy to w Erze.

Gość Zuzanna Amelia & 4
No wlasnie. Takie kobiety autor by chcial miec ?

Gość prosta odpowiedź na pytanie
takie ładne dziewczyny, a tak się oszpeciły:(