Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytającaaa

męczące nagabywanie w seksie

Polecane posty

Gość taka jedna pytającaaa

Witam. Chciałam Was zapytać w kwestii sprawy urozmaiconego seksu, tzn. czy Wasz partner/partnerka wymaga od Was codziennie urozmaiconego seksu, sprośnych słowek, tańców np ledwo wejdziecie do domu po całym dniu pracy? Bo ja marze pierwsze co o kąpieli relaksującej i odświeżającej a on ma pretensje o to że ja nie chce od razu jak wejde do domu. Nie mowie że zawsze nie chce ale po całym dniu pracy to najpierw przez godzinke to mam ochote na relaks i odprezenie w ciszy a pozniej to co innego. Mój nie zawsze taki był ale teraz po jakiś miksturkach tak go wzięło że ciągle chce mu sie po pare razy dziennie nawet a jak ja nie zrobie tak jak on chce to już sie burmuszy np każe mi sie wypinać w ciagu dnia a on sie napala, pokazywać majki np w samochodzie jak jedziemy ipt, mnie to meczy już czasami, a on mowie że jak tego nie zmienie to mnie bedzie zradzał, masakra jakaś i nie jesteśmy dziećmi czy małolatami. Dodam że nie lubie też nudy w seksie ale czasem mam dość ciagle to zaczepianie na tle seksualnym.

Gość uppppppppppppp
podnosze

Gość anony mouse
to może być efekt lekarstw, które wspominasz. Czy on nie bierze na depresję ?