Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdejegomac

Palenie przy dzieciach

Polecane posty

Gość Maryska z Belgii
No widzisz a moja znajoma potrafila palic ze swoim dzieckiem na kolanach.Raz pamietam jak spotkala na ulicy spotkala znajomych z Polski i zaprosiła ich do siebie a ja byłam w tym czasie u niej(ona wyskoczyla po fajki).Zaczęli wszyscy palic-przy tym dziecku.Ja poszlam,bo bym chyba zwymiotowała.

Gość mała agatka 34l
To straszne co robili Twoi rodzice. Ale nie mogłas wyjsc z tego pokoju?

Gość bongita
tzn te ze mnie niby zamykali w pokoju i ze mam uraz do palaczy sie i boje..to sa podszywy

Gość bongita
jak juz pisalam-komus zbraklo argumentow i stara sie te dyskusje na inne tory sprowadzic

Gość mała agatka 34l
no to jak? najpierw piszesz,że patrzyli na Ciebie jak sie dusisz ,że palili a teraz ,że to podszyw? Dziwne ogarnij sie kobieto

Gość mała agatka 34l
To nie palili przy Tobie czy palili?

Gość jagoda 39 i pół
jedna baba drugiej babie wsadziła do dupy grabie

Gość jagoda 39 i pół
co mają za cel takie opowiesci o tym co robiła znajoma, koleżanka? Pierdy i nic wiecej. Logiczne,że palenie nie jest zdrowe.

Gość jagoda 39 i pół
Jak macie takie dziwne koleżanki to nie wiem po co tam chodzicie?

Gość bongita z Niemiec
bongita Nienawidze swoich rodziców. Zamykali mnie w pokoju i palili przy mnie ja się dusiłam a oni na to patrzeli i mówili jaka chorowita... 09:30 [zgłoś do usunięcia]bongita Mam straszny uraz do papierosów i bezmyslnych palaczy..... uciekam od dymu boje się go... tego nie napisalam ja- moj nick nie jest zabezpieczony to sie nazywa PODSZYW ogarniasz to kobieto?

Gość jagoda 39 i pół
jak takie madre jestescie to zwroccie im uwage prosto w oczy a nie dupe na kafe obrabiacie.

Gość jagoda 39 i pół
palenie przy dzieciach wpływa na ich poziom intelektualny bongita jest tego idealnym przykładem...

Gość Kurdejegomac
dobrze,że starzy nie jarali trawy przy Tobie.

Gość Kurdejegomac
wtedy byłoby gorzej

Gość krolowa Julianna
a ja nienawidze takich chamow, ktorzy na slowa "tu sie nie pali" (samochod, dom), mowia: -A co tam kur.w.a nic Ci sie nie stanie, itp jak kiedys jeszcze raz cos takiego uslysze, to choc jestem kobietą , zawale takiemu frajerowi w ryj i wyrzuce z domu czy z samochodu choc ze mnie niezwykle spokojny czlowiek :) a jak widze, ze ktos pali przy dziecku, to tez mam ochote zaebać w ryj!

Gość Kurdejegomac
to jako dziecko strasznie śmierdziałaś nikotyną, blee. Dobrze,że moi rodzice nie palili.

Gość Kurdejegomac
Rozpierdolili mi topic

nigdy tego nie zrozumiem mój mąż pali papierosy i zawsze na balkonie bo nie chce nas truć

tak Kurde...ale spojrz na to z innej strony normalne podszywy wygladaj tak: rucham sie z psem , wale sie w dupe itd typowy poziom na kafe a te podszywy staraja sie nadac swoim wypowiedziom powazny ton..byle by tylko znieksztalcic dyskujsje a tu ktos zrobil sobie np ten wysilek i zarezerwowal mi nicka... palacze szybko wycofali sie z otwartych wypowiedzi...stworzyli agatki jagody.. widac trafilas w naprawde czuly punkt

Zawsze zwracam takim rodzicom uwagę i mówię co o nich myślę. Nawet mojej siostrze non stop powtarzam,ponieważ straciła 2 ciąże,bardzo się starała by urodzić dziecko jak zaszła w 3 położyła się na 9 miesięcy do szpitala,by urodzić,ale nie powstrzymało jej to przed paleniem:-o PORAŻKA. Moja koleżanka z Polski nigdy przy dziecku nie zapaliła,broń Boże,jak po paleniu podchodziła to umyła ręce,zęby i zawsze paliła na dworzu,by nie śmierdzieć,ale cała ciąże jarała jak smok:-o I teraz jej córka(ur 2300kg,48cm)ma 5 lat i ma wszystkie alergie świata jak jej powiedziałam w święta,że wyszły córce te wszystkie fajki to się obraziła.Teraz urodziła drugą córkę,ale już nie paliła w ciąży i dziecko dostało 10 pkt i ważylo 3500kg. Przyznała,że na pewno w pierwszej ciąży wpływ miało jej palenie. Natomiast inna moja kolezanka również uważa do tej pory,że nie od palenia są małe dzieci,ale od Anemii u ciężarnej

mam znajoma ktora pali.Duzo. Ogolnie ladna, ale ma problem- zolte palce palacza..ostatnio pytala sie mnie czy nie znam "jakis sposobow" zeby ta zolc zeszla-powiedzialam jej -przestan palic to ci zniknie. Obrazila sie. :-) u palaczy mozna czesto wlasnie taka alergiczna reakcje zauwazyc jesli im sie powie wprost- to czy tamto to od fajek jest.. wielu MUSI wlasnie sobie wmawiac : oj tam oj tam ,przesada..pale i nic mi nie jest...

Gość judyta 83333
Moja tesciowa niestety tez pali. Mieszakmy u niej wiec nie mozemy nic jej powiedziec, ale jak kiedys podstepem powiedzialam jej ze bylam z malym u pediatry a ona stwierdzila u malego ze kaszelek ktory ma codziennie jest od papierosow to wszczela awanture i ona niby kocha wnuka? Chyba sama siebie... Ale nidlugo sie wyproadzamy :)