koralowa 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 A Twoja diagnoza to jaka? Tez przez internet. Napisał smsa, to znaczy że ja kocha :D Skąd wiesz, ze jak by Cię posłuchała i byc może zaczeliby byc ze soba, pewnego razu nie odwinąłby jej tak, ze by sie nie pozbierała, ale cóż, byłaby juz np w ciązy i dopiero wteducięzko byłoby jej odejść? I co? Napisałabyś "no, jednak Cię nie kocha, wydawało mi się..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 hova zajrzę tutaj wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 Zajrzyj do gabinetu psychologicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 koralowa z tego co ona tu pisala on nie jest damskim bokserem, zdarzylo sie to raz i nie powtorzylo wiecej wiec nie zakładajmy z gory najgorszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 a ja dzis bede- do ciebie - zachowaj te docinki do siebie, ja ci nie ubliżam, to swiadczy tylko o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 O szarpaniu i wyzywaniu zapomniałas. Jak i o szantażu emocjonalnym milczeniem. Ale tak poza tym to on jest dobry facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 To nie jest ubliżanie, a dobra rada. Z takimi poglądami i samooceną skończysz jako maltretowana żona. I tylko dzieci szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 a skad wiesz jak sie zachowywala hova? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 jestem już żoną, nie czytałaś uważnie :-) mam męża i wcale nie maltretuje mnie , ale ty wiesz lepiej co sie u mnie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 Z tego, co pisze. Nie napisala ze pobila swojego faceta, szarpala go, wyzywala. Wrecz przeciwnie, wydaje sie byc (niestety) osoba zbyt lagodna i cierpliwa. Ja takiego chuja kopnelabym w d sekunde po pobiciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 Czytalam tylko wypowiedzi autorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 a moze ona mu robila jakieś jazdy? moze go sie czepiala? tego nie wiemy, wiemy tylko ze to on ja uderzyl, wyzywal, szarpal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 Wiemy, ze on ja uderzyl. I szarpal. I wyzywal. I szantazowal milczeniem, karmiac sie jej prosbami i blaganiami. To naprawde (!)wystarczy, zeby autorka odwrocila sie na piecie i poszla szukac szczescia z normalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralowa 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 Nie zakładajmy tez najlepszego, skoro przesłanki mamy ku temu bardzo mizerne: uderzył, ale tylko raz, nie chciał jej znać, wyzywał ją, gdy chciała się pogodzić, ale w końcu przeciez po 3 tygodniach ochłonął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 napisała że powiedziała mu ze nie ma z nim przyszłości, to na pewno go zabolało? wiec bez winy tez nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 " "...nie raz usłyszałam pod swoim adresem wyzwiska, kiedyś mnie uderzył. ..." No nie mogę... Czy ty naprawdę istniejesz, czy to prowo? Nie czytasz tego, co pisze autorka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahahahahaaa Napisano Czerwiec 12, 2012 a może +++a ja dziś będę++++ to pisze jej chłopak? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 Poza tym to policjant. Niestety u nich 99,99% facetów jest agresywnych w stosunku do rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 z tego co czytałam to pisała ze było to tylko w kłótni, a wiadomo ze jak sa emocje to robi i mowi sie nie myslac trzeźwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralowa 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 Ja mysle że to prowo. No nie mozna być aż tak głupim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 no właśnie, policjant, dlatego tym bardziej trzeba nauczyć sie postępować z taka osoba jak sie chce z nia byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 To źle czytałaś, bo nie napisała że to było w kłótni- po pierwsze. Po drugie, ważniejsze- nieważne, czy w kłótni, czy nie- kochający facet nigdy nie uderzy i nie wyzwie!! Czemu nie umiesz tego zrozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 racja, to prowo. nie karmię dłużej trolla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralowa 2 Napisano Czerwiec 12, 2012 Ale autorka nie chce. To Ty chcesz, żeby ona znim była :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 do on ma kogoś, no nasze kłotnie bywały burzliwe, tak czasami dochodziło do szarpnięć, ale pracował nad sobą. tu masz ze podczas kłotni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 i jeszcze jedno: z przemocowcem nie układa się żadnych relacji i nie "uczy postępowania", tylko spierdala jak najdalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 to nie jest prowo, to moje zdanie na ten temat, przeczytajcie sobie od poczatku to zobaczycie ze na poczatku i poźniej wiele osób doradzało jej by walczyła i spróbowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 nie jestem chłopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis będę Napisano Czerwiec 12, 2012 koralowa, wydaje mi sie że chciałaby do niego wrócić ale nie przyzna sie tutaj bo zostanie zlinczowana przez takie osoby jak wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzis bede- do ciebie Napisano Czerwiec 12, 2012 jeśli chciałaby wrócić, jest kobietą uzależnioną emocjonalnie. Ale nie wydaje mi się- autorka myśli całkiem trzeźwo, wbrew temu co być chciała, psychofażyco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach