Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt samobój

Po opłatach z pensji zostaje mi 300zł

Polecane posty

tygrysek..nie kłamie mówię prawdę możesz mi wierzyć lub nie ale tak jest

Gość Tygrysek xxxx
prosze Cię ...

tygrysek to ile ty masz na życie że dla ciebie to mało?? niestety takie są realia większości Polskich rodzin. Do tego jestem młodą osobą studiującą zaocznie

Gość Tygrysek xxxx
ja jestem bezrobotna bo jest tak duże bezrobocie że nie ma pracy . Ludzie żyją na kredyty. Kredyty biorą nie na luksus lecz na jedzenie po to by nie być głodnym!

Gość Tygrysek xxxx
ja akurat nie mam kredytu, ale mnóstwo jest ludzi co zaporzyczaja się w banku biorąc kredyt na % po to by kupić jedzenie- które jest produktem codziennym i podstawowym

Gość 3r2r23r32r32
czy wy sie ludzie wczoraj urodziliście? Ja znam babke z tego forum co zyje z dzieckiem za 750 zł na mc, wielu studentów ma na wsztstko tez 700 na mc, a renciście - np. 500 zł...

no własnie więc nie dziw się, że za tyle żyje,co innego jak ja bym pracowała, ale mam małe dziecko i teoretycznie też jestem bezrobotna. Też była taka sytuacja, że mąż stracił pracę do tego kolejne dziecko w drodze było...załamka, też człowiek myślał o kredycie na życie. No ale na szczęście jakąś się wszytsko ułożyło

Gość Tygrysek xxxx
Rewolucja w kraju rozpocznie się wtedy kiedy Naród będzie GŁODNY, bo gdy naród będzie głodny to Wysjdzie na ulice!!!!!!!!!!!!! Wtedy nikt ani nic nie będzie mógł powstrzymać ani zapanować nad tak silnym organizmem jakim jest GŁODNY NARÓD pamiętajcie o Tym Władcy Świata, Ci którzy teraz patrzą co ja piszę na tym forum