Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt samobój

Po opłatach z pensji zostaje mi 300zł

Polecane posty

Gość Tygrysek xxxx
U Nas jest największa bieda w całej Europie jak człowiek mma się utrzymać za 1500zł miesięcznie- to jest głodowa pensja Zarobki są wschodnie , natomiast ceny wszystkiego takie jak na zachodzie! To niesprawiedliwe! Zupełnie inaczej funkcjonuje KAPITALIZM w Nimczech, Anglii , Irlandii, Fracji Włoszech, Autrii, Belgii, Holandii......... Tam są ceny proporcjonalne do zarobków! A tu dostajesz 1500 i myślisz co piersze masz kupić

Gość Tygrysek xxxx
Jesteśmy narodem niewolników! Niech ktoś nas wyzwoli spod domu niewoli !!!!!!!!!!!

dostajesz 1500zł i nie wiesz co znimi zrobić ba! nie raz jeszcze za mało

Dlatego trzeba z tąd spierniczać, bo szlag człowieka trafia jak patrzy na to wszystko. A co będzie za kilkanaście lat? ech emerytury to my i tak raczej nie dożyjemy bo się zaharujemy!

Gość Tygrysek xxxx
Statystyki kłamią!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak na prawde przeciętny Polak zarabia 1800zł miesięcznie, to w przeliczeniu na godzine jest ok 8zł na godzine!!! Co za te 8 zł na godz ma kupić ?????????? Chleb u nas kosztuje 3 zł masło 4 zł i 1zł lizak

Pod względem dochodu na jednego mieszkańca jesteśmy największymi szmaciarzami w EUROLANDZIE przebijają nas tylko RUMUNI.

Gość Tygrysek xxxx
Nie spierdalać! Walczyć o Polske! Odzyskać nasz kraj który został złodziejsko zawłaszczony

To fakt. A tak w ogóle to wszyscy się śmieją, z koko koko euro spoko, że to niby wiocha. Ale przecież wiocha wiochą jaki kraj taka piosenka!!!

Gość Tygrysek xxxx
Możliwe że Rumunie zarabiają mniej od nas , ale zauważ że w Rumuni ceny są o wiele tańsze niż u nas! Dlatgo Rumunom żyje się lepiej niż nam

Ja napewno tu nie zostane. Kto będzie walczył o ten kraj??? my nie jesteśmy u władzy my jesteśmy tylko ich parobkami i nigdy z nimi nie wygramy. Szanownego premiera stać latać codziennie samolotem z Gdańska do Warszawy i inne dogodności a nas???? nie mam zamiaru tu klepać biedy

Gość hbfsejv
Nikt was nie chce polaczki na całym świecie.Siedzcie teraz w tym gownie w Polszy , tu zrobcie porządek,a wy myślicie o rozpierdoleniu rynków pracy we świecie. Powinni strzelać do was za granica barany .

A ty pewnie największy baran. Kimś jest ten co wyjechał i żyje godnie

Gość Tygrysek xxxx
Polsce potrzebny jest Reformator któryby dokonał Reformy w kraju i obalił kapitalizm!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wszyscy pomyślą tak jak Ty że nie ma kto walczyć o kraj i rodowici \Polacy wyjadą to faktycznie Polska zostanie sprzedana

Gość sam jestes baran
ja mieszkam w uk od 6 lat i jet mi tu dobrze mam 2 dzieci i stac mnie na wszystko noooo prawie.... polska to moj kraj za ktoey sie wstydze bo cala polityka to banda rozwydrzonych i najmadrzejszych debili

Gość kolnmij
Wszedzie gdzie będziecie zrobicie tylko smród , bo pracujecie za darmo , za najniższe stawki , nie szanujecie sie !!!!!!!!!!!

Ja sr***m na tą Polskę i na tą władzę, szkoda mi tylko tych ludzi, którzy o nią walczyli, za nią zginęli, bo gdyby zobaczyli co tu się teraz dzieje to by ducha wyzionęli. Szacun dla tych ludzi

Gość jaaaaaaaaaaaatretrete
a ja jestem studentką, mam na życie 750 zł na miesiąc i jeszcze sobie wuobraźcie że z tego po 100 co miesiąc odkładam, także da sie. Aha i nie mieszkam w akademiku tylko wynajmuje pokój i ta kasa jest na wszystko tj rachynki, jedzenie, ubrania itp itd

A w Polsce za jakie stawki pracujesz??????? chyba że dobrze dasz dupy to wtedy dostaniesz więcej. SAM JESTES BARAN masz racje, ze z tąd uciekłeś, bo tu nie ma do czego wracac

Gość sam jestes baran
to sie ciesz studentko ze masz takiego farta tylko zadaj sobie pytanie jak dlugo heh

Gość Tygrysek xxxx
Ja jestem gorliwie wierzącą osobą w Boga! W Bogu nadzieja ! Jak da Bóg, tak będzie Jeśli Bóg postanowi żeby Polska znikła z mapy Europy to tak się stanie zgodnie z jego wolą! Jeśli natomiast Bóg przyśle nam Mojżesza, który uwolni nas z domu niewoli to Polska i jej Naród zostanie ocalony "Wszystko w rękach Naszego Pana"- bo nikogo innego!!!!!!!!!!!!!!

Gość sam jestes baran
lietta2 wiem wiem ale i tak mnie troszeczke ciagnie w sumie sama nie wiem dlaczego chyba rodzina

Gość Asdftffs
Tu jest juz jakas totalna masakra... Mam 21 lat, ale juz nie chce mi sie zyc. Zero szans na przyszlosc. Dziewczyna w moim wieku powinna myslec o zalozeniu rodziny, a nie o tym, zeby nie przymierac glodem

Owszem można życ i za 500zł, ale nie każdy jest minimalistą i chce całe życie klepać biedę i żyć na styk

SAM JESTES BARAN wierze ci, jak też się właśnie boje tęsknoty, ale muszę myśleć też o swoich dzieciach żeby dać im jakieś godne życie, żebym nie musiała im niczego odmawiać, a tu w Polsce? niestety nie będą miały tego co będą chciały, bo mnie tu po prostu na to nie stać

Gość kix
Ceny w Rumunii wcale nie są niższe niż w Polsce. Właśnie wróciłam do Polski po 6 latach życia w Rumunii, więc Tygrysek swoje "zauważ, ze w Rumunii" możesz wsadzić między bajki. Nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz, chyba na zasadzie "u sąsiada trawa zawsze jest bardziej zielona".

Gość Tygrysek xxxx
To niemożliwe by za 1600zł wyżywić sibie żone i dziecko

A tak na trzeźwo...kto decyduje o naszym życiu...POLITYCY,a kto ich wybiera...my sami.

Tygrysek, a jednak można. Mąż zarabia 2000zł po odliczeniu jakiś tam rachunków zostaje nam na życie około 1100zł na cztero osobową rodzinę! i dajemy rade

Gość Tygrysek xxxx
Po co kłamiesz litta 2 ????? Kogo chcesz oszukać i po co ??????????