Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny tata czwórki dzieci

Czy wdowiec z czwórką dzieci u boku może jeszcze kogoś znaleźć?

Polecane posty

Gość maaszz szansę
bardziej realna jest szansa aby związać się z kobietą wolną ale bez wspólnego zamieszkania czyli ty dalej sobie prowadzisz rodzinę z dziećmi i radzisz sobie jak dotychczas a romantyczny związek z kobietą poza swoim domem , spotykać się często i relaksująco, dać kobiecie dużo ciepła i otrzymać dużo ciepła od nie, ale bez wspólnych obowiązków, To jest realna szansa Inni panowie w podobnej sytuacji zadowalają się takim rozwiązaniem. No tak, jeśli ci chodzi rzeczywiście o romantyczny związek z kobietą........bo być może że szukasz sprzątaczki, kucharki, praczki i cały AGD z funkcja łóżkową.....bezpłatnie.

Gość dr.SeksualnyJ.
On ma czwórkę dzieci! To jest gigantyczna pomoc przy budowaniu piwnicy pod domem! Już nie mówiąc o pomocy przy uprowadzeniu jakiejś laski. Gość ma lepiej niż większość prawików z tego forum!!!!

Błąd się mały pojawił: 18, 12, 10, 9, w takim wieku mam pociechy.

Gość to ty nie wiesz ile mają twoje
dzieci lat?:D

Gość Marzycielka 123
może jednak provo ?...

Źle wcisnąłem, zamiast "0" nacisnąłem "9", ale poszedłem spac i nie zwróciłem uwagi na to.

Gość no wiesz moim skromnym zdaniem
Nie oglądaj się za 20-to czy 30-latkami, szukają kobiety trochę starszej, samotnej mamy albo bezdzietnej.

Gość Nie wszystkie podłe
skąd jesteś samotny tato?

Z Pomorza.

Gość a ja myślę, że masz sznase
Zazwyczaj miłość znajduje się, gdy się jej nie szuka. Znam kilka 40-latek, które mają dorosłe lub prawie dorosłe dzieci, że tak powiem pojedyńcze. Wychowywały je samotnie, bo sparzyły się na związkach z ojcami swoich dzieci ale teraz, kiedy dzieci wyfruwają z gniazda, mogą nareszcie pomyśleć o sobie. Więc celuj w ten target. Powodzenia.

Gość dfdfgfh
mi by dzieci nie przeszkadzaly, poza tym lepszy wdowiec niz rozwodnik; zastanawia mnie jednak poziom umyslowy autora, ktory na forum zaklada taki temat i jeszcze pisze cos w stylu, ze ruchac mu sie chce, choc niedoslownie, "ciągnie mnie do kobiet, biologii nie oszukasz.." :O oblesny typ i tyle.

Gość dfdfgfh
"Zazwyczaj miłość znajduje się, gdy się jej nie szuka. Znam kilka 40-latek, które mają dorosłe lub prawie dorosłe dzieci, że tak powiem pojedyńcze. Wychowywały je samotnie, bo sparzyły się na związkach z ojcami swoich dzieci ale teraz, kiedy dzieci wyfruwają z gniazda, mogą nareszcie pomyśleć o sobie. Więc celuj w ten target. Powodzenia." no co ty, on by chcial 20latke, 40latka juz na niego nie dziala... BIOLOGIA HAHA

Mam na myśli to, że ciężko mi się pogodzić z samotnością. Ale na mój poziom nie trzeba narzekać, jakieś tam studia ukończyłem.

Gość Nie wszystkie podłe
trochę daleko ja środkowa wlkp.

Gość trudnasprawatojestbardzo
a pisalam ze tak bedzie :( juz zaczelo sie wyzywanie pomimo ze Twojego zycia nie znaja ale ekspertki juz Cie oceniaja:( normalka tutaj :(

Już4 lata jestem sam.

Gość Żałosne, że życzysz komuś
śmierci (szczególnie dzieciom):O

4 lata od śmierci żony a ten już się otrząsnął i myśli o ruchaniu. Jaki to poziom? Jak dla mnie może zdycha na raka z bachorami bo to gówno jest warte tyle co nic 🖐️ Biedna żona, nie doznała prawdziwej miłości. Ja z moim facetem bym umarła z bólu razem z nim chyba, a nie o innych myślała...............

Gość Żałosne, że życzysz komuś
to było do Nox... 🖐️ Po 4 latach każdy czułby się samotny. Daj może jakieś ogłoszenie?

wow to sie temat rozwinal ..autorze , mysle ,ze masz szanse, ale zalezy u kogo i czego szukasz.... Mi osobiscie nie przeszkadza ani wdowiec ani czworka dzieci. Mysle ,ze kobieta po jakis przejsciach potrafi docenic po prostu faceta...a co do wczesniejszych wypowiedzi, ze trzeba jakiejs kucharki czy sprzataczki nie przejmuj sie, zycie sie roznie uklada, mozna zyc i w domu nie gotowac, mozna zatrudnic wlasnie sprzataczke to sa banaly. Wazne czy jestes dojrzaly emocjonalnie do kolejnego zwiazku czy tylko szukasz po prostu wlasnie tej biologii-w sypialni, czy to prawdziwa samotnosc. Pomysl na co jestes otwarty i na co zdecydowany...

Ciekawi mnie jeszcze czy szukasz kobiety dla siebie czy chcesz aby mlodsze dzieci mialy po prostu pseudo matke, jakie masz nastawienie....A czym sie zajmujesz , co robisz , i kto sie opiekuje najmlodszymi dziecmi ? Jak sobie poukladales organizacyjnie zycie, czy ktos z rodziny ci pomaga ?

@Samotny tata czwórki dzieci - nie przejmuj się złośliwymi i wrendymi komentarzami.Posłuchaj swojego serca.Życzę szczęścia Tobie i Twoim dzzieciom.Co oznacza samotność ten tylko wie kto jej doświadczył...

Mając czwórkę dzieci, to zawsze można się zorganizować, żeby było posprzątane i ugotowane. Podział jest prosty mniej więcej - najstarsza córka pilnuje porządku w domu, a ja pracuję poza domem. Jestem inżynierem, więc na pracę nie narzekam. Mieszkam na wsi, więc nieco dorabiam, bo mam spory ogródek.

Jesli to nie jest provo ...to kazdy ma prawo do szczescia. Minely cztery lata, to dosc duzo, aby poczuc sie samotnym. Jest tylko trudniej , bo jest bagaz doswiadczen i przezyc i sa dzieci. Co was tak przeraza , ze jest ich czworo, a co za roznica.....samotny tata napisz wiecej....

Gość ona2555
no to masz juz duze dzieciaczki , ja mysle , ze masz szanse , zeby ułożyć sobie zycie , moja siostra , ma 3 dzieci i tez sobie faceta znalazła, a widac , ze jestes inteligentnym i rozgarnietym facetem;-)

Autorze zaczernij sobie nick, bo zaraz znajda sie podszywy. A jak chcesz pogadac to napisz na email arpad1717@gmail.com

Na pewno taki stan rzeczy wiele kobiet przeraża, w szczególności te niedojrzałe, dlatego musisz celowaćw odpowiedni target, np kobiety z podobną do twojej historią, które Cię zrozumieją i będą w stanie stworzyć z Tobą związek

Każdy się tym smieciem przejmuje, a biedna żona gnije w trumnie. Ona kochała do śmierci, on nie... to wszystko jest straszne i wierzę, że bóg ich ukarze rakiem, tyle 🖐️

Nox a nie myslisz ,ze ta kobieta , jesli tak kochala, to chcialaby zobaczyc ich wszystkich szczesliwych. Jak sie kocha to wlasnie tego sie chce a nie wiecznej zaloby. Mysle, ze nie masz racji.

Co za bzdura... Masz ukochanego? Z reka na sercu mozesz stwierdzic, ze chcialabys aby byl po twojej smierci z inna, aby twoje dzieci traktowaly inna jak swoja matke? Bo ja nie i pisze to wprost poptrafie to napisac 🖐️