Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny tata czwórki dzieci

Czy wdowiec z czwórką dzieci u boku może jeszcze kogoś znaleźć?

Polecane posty

Witam, jestem nieco ponad 40stkę i samotnie wychowuje czwórkę dzieci. Niestety biologii nie oszukam i ciągnie mnie w stronę kobiet, ale bezskutecznie. Na pracę nie narzekam (ale wiadomo jak z czwórką dzieci jest), na wygląd również nie narzekam. Coś czuje, że kobiety obawiają się mojej czwórki? Wiecie jak odnaleźć kobietę, której moje pociechy nie przeszkadzałyby?

Jestem o dekadę młodszy.

Gość trudnasprawatojestbardzo
mysle ze szukac warto tylko niewiem czy tu jest odpowiednie miejsce:( lepiej podaj maila i jesli ktoras bedzie chciala to sie odezwie.Podaj tez skad jestes.Powodzenia:)

Gość ponad czterdziestkę
A jak sobie radzisz? kobiety moga sie bać, ze szukasz sobie sprzataczki, praczki i gospodyni i opiekunki. I jeszcze kochanki, bo biologii nie oszukasz - a kto by temu wszystkiemu sprostał? :)

Gość ponad czterdziestkę
Ty piszesz, ze szukasz takiej co by jej ta czwórka nie przeszkadzała, ale przecież tyle dzieci, to ciężka praca, a nie tylko że coś przeszkadza, lub nie...

Jestem sam a jakoś nad tym panuje. Dzieciaki mam w wieku: 18, 12, 19, 9.

Gość SamaMama:)
skąd jesteś?

Gość Samotna mama czwórki dzieci
Witam Czy wdowa z czwórką dzieci u boku może jeszcze kogoś znależć?

Jestem znacznie młodsza - ale wypowiem się bo mam przykład w rodzinie :) Można znaleźć ale należy myśleć nie tylko o sobie ale też o dzieciakach. Szukać osoby twardo stojącej na ziemi, zorganizowanej, odpowiedzialnej, o stabilnej sytuacji majątkowej - trzeba myśleć pragmatycznie i często odstawić romantyzm na boczny tor. To tak z moich obserwacji. Ale niby dlaczego ktoś nie miałby sobie znaleźć partnera??? Jeśli się ma dzieci to wiadomo, że trudniej gdzieś wyjść i znaleźć wolną chwilę . Ale nie ma żadnego powodu aby się umartwiać i być samemu.

Gość ukueele2
21:54 [zgłoś do usunięcia] Samotny tata czwórki dzieci Jestem sam a jakoś nad tym panuje. Dzieciaki mam w wieku: 18, 12, 19, 9. Dlaczego tak wymieniałeś, a nie po kolei latami?

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
A co z matka? To są dzieci z jednego związku? Nie słyszałeś o antykoncepcjii?

Gość bo to provo idioci:)
.

Gość fgkajss
Do takiego zwiazku na pewno nie mozesz szukac panny, to chyba jasne. Moze kobieta po 40tce, ktore chciala miec wlasne dzieci, a nie moze? Moze taka sytuacja by ja nawet uszczesliwila. Ale mysle, ze wiele kobiet po prostu bedzie sie balo... 4 dzieci to strasznie duza odpowiedzialnosc, wiele wyrzeczen... a w sumie to cudze dzieci.... Mysle, ze mozesz miec nie lada klopot.

Gość ukueele2
też myślę, że prowo chociaż znam podobną sytuację: facet z trzema synami, żona odeszła na raka :(

Gość ukueele2
No tak, bo przede wszystkim potrzebna jest: kucharka, sprzątaczka itd... itd.. w jednym Może lepiej pomyśl o pomocy domowej, a nie kobiecie na życie.....

Gość bo to provo idioci:)
TAKI HARDCORE TO TYLKO DLA ODWAŻNYCH I ZDESPEROWANYCH PAŃ🖐️

Gość Sarna s
Ze swojej strony - nie znajdziesz. Chyba, że jakaś szalona desperatka, a takiej chyba byś nie chciał. Kochane starsze dzieciaczki dadzą nowej pani tak popalić, że ucieknie w te pędy... oczywiście tak, ze Ty jeszcze uznasz, że to z nią jest coś nie tak Ja bym wiała gdzie pieprz rośnie od takiego faceta

Gość Dżennifer
ja uwielbiam dzieci (moze troszke mlodsze) bo ta dwojka 19 i 18 to juz dorosle osoby,sama mam dwojke i jestem samotna ale w weekendy zawsze przewija sie mnostwo dzieciakow na sleep over do moich pociech,zaczyna sie juz w piatek wieczor jak wracam z pracy o 23 to nieraz juz spia to musze uwazac zeby kogos nie nadepnac bo spia na podlodze,uwielbiam ten charmider i rano przyzadzac sniadanie i widze dume w oczach moich dzieci jak ich koledzy mowia ze maja fajna mame itd o porzadek nie dbam ,sprzatam raz w tygodniu w niedziele jak juz towarzystwo sie po malu wykrusza.......wracajac do tematu,pewna jestem ze znajdziesz jeszcze kobiete ktora zamiast przesiadywac na kanapie z pomalowanymi paznokciami woli pograc z dziecmi w karty,bierki albo zwyczajnie w swieci porozmawiac jak tam w szkole albo jak minal dzin.......dodam ze nie mieszkam w polsce i tutaj takie noclego w spiworach to normalka......dzieci mam w wieku 14 i 16 lat

Gość Marzycielka 123
Szukaj... 😘

Gość ukueele2
50-siątka lub może taka, która mieszka z rodzicami, nie ma szans na własne mieszkanie, katoliczka, która przejdzie wprost od opieki rodzicielskiej pod twoją, wtedy masz szansę,że będzie uczciwa i na tyle naiwna i bez wyobraźni, jakie to trudne pogodzić tyle obowiązków naraz ....

Gość czomski
jasne:D kobieta, ktora przejdzie pod opieke faceta bedacego ojcem 4 dzieci? facet ma dosc juz tych garow, harowania, a bedzie sobie bral na glowe 5 dziecko? Pomyslcie zanim cos napiszecie :O

Gość ukueele2
czomski, a jaka kobieta do 40 zgodzi się na taki układ?

Gość ukueele2
już widzę ryczącą 40-stkę albo 30 która od razu wtarabania się z 4 dzieci i gary :D:D:D:D

Gość Mroczny Jeżu
najstarsza córka może już zastąpić matkę, żonę i kochankę :)

Gość ukueele2
czomski uwierz, że w taki układ wejdzie kobieta: 1. dużo starsza od autora topu, która ma albo dzieci odchowane, albo nie może mieć własnych 2. młoda /ok. 20+/ która widzi ewentualne korzyści np. z darmowego mieszkania Najczęściej jest tak, że facet bierze jakąś młodą "kuzynkę" że niby pomoc finansowa dla rodziny dziewczyny i dziewczyna i jej rodzina godzi się na taki układ a po latach ona najczęściej odchodzi, bo chce mieć swoje dzieci /on już nie chce/, albo ona ma już dość dzieci i nie chce mieć własnych i zostaje z nim, bo albo się przyzwyczaiła albo nie ma gdzie pójść - taka prawda.

Gość ukueele2
Jeżu :O weśś się lecz:(

Gość to ja to ja to jaaaaaaaaaaaaaa
Najpierw odchowaj dzieci a potem myśl o związku. To nie jest najlepszy moment. A seks sobie możesz mieć i bez związku.

Gość czomski
Jasne :D 20latka pojdzie na taki uklad:D taka to czesto studiuje, nie ma kasy i co? bedzie jej szukac u ojca 4 dzieci, ktore za pewne ledwo koniec z koncem wiaze? taka to woli zostac uniwersytutka predzej niz matka dla 4 obcych dzieci. Ruszyc glowa!