Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jestem wiem

Jestem uzależniona od komputera. Nie śpie od 42 godzin tylko siedze na kompie

Polecane posty

Gość dziwna jestem wiem

Wstrzymuje mocz godzinami, jedzenie tak samo, jeśli juz jem to na szybko jakieś gówno. Całymi dniami gram jak oszalała w gry i nie moge sie oderwać. W międzyczasie troche internet i znowu powrót do gier. Śpie co 2-3 dni, serio, czasami nawet nie wiem co sie dzieje, jestem taka zmęczona, ale nie moge sie oderwać. Mieszkam sama, nikt nie wie o tym jak żyje. Nie pracuje, chodze tyko na kurs zawodowy, ale na zajęcia nie chodze za często. Dostaje kase po śmierci mojego taty i to mi na życie wystarcza. Boje sie że niedługo dostane jakiś zawał. Czasami po 3 dnaich bez snu widze jakieś plamy, omamy, boli mnie serce, boli mnie głowa. A nie moge przestać

Gość niee wieeem
A w co grasz?

Gość może zacznij wychodzić
na spacery? dotlenisz się, rozruszasz, zobaczysz coś ciekawego...

Gość getyu7ui
pewnie poszla grac...

Gość dziwna jestem wiem
właśnie ja wychodzę z domu częściej zimną niż latem. Nie cierpie słońca, mam bardzo bladą karnacje, momentalnie opalam sie na czerwono, schodzi mi skóra, głowa boli. Nie lubie wychodzić z domu. A gram. Oj człowieku w so ja nie gram. Głównie rpg, crpg, strzelanki, przygodowe, survival horror, jedyne w co nie gram to paradoksalnie mmorpg czyli sieciówki co akurat jest domeną wśród no life takich jak ja.

Gość sades
a na penisie umiesz grać ?

Gość niee wieeem
Polecam Assassin's Creed: Brotherhood ! Dopiero sie wkręcisz

Gość może zacznij wychodzić
ja lubie spacerowac wieczorami 21-22, a u mnie w miescie sporo ludzi jeszcze biega o tej porze wiec nie ma strachu :)

Gość dziwna jestem wiem
przeszłam drugą część assassin ale to nie moje klimaty, gra fajna i tylko tyle. Ale to pewnie dlatego, że nie przepadam za tym okresem historycznym w którym gra jest osadzona. No i za dużo skradanki, wole bezpośrednią walke

Gość dziwna jestem wiem
może zacznij wychodzić - to zazdroszcze Ci okolicy w jakiej mieszkasz. U mnie o tej porze sami chłopacy z piwem bloki podpiearją. Jak jestem u siostry która mieszka w domku jednorodzinnym za miastem w pięknej okolicy to spaceruje wieczorami. Ale nie psotykamy sie za często

ja też wychodzę o 22 z domu na spacer, fajna sprawa ;) wyobrażam sobie wtedy, że jestem jakims detektywem i śledzę kogoś :classic_cool: zakładam zawsze dres i kaptur na głowę żeby mnie nikt nie poznał :D

Gość erwerwerwe
to wez przestań, czytałam o gościu co w jakims egzotycznym kraju siedział bez przerwy a kafejce internetowej trzy doby, młody, zdrowy, nagle zle się poczuł i zmarł w chwilę, serce nie wytrzymało

Gość erwerwerwe
Ja tez b. duzo siedze na kompie 12 godzin czesto, ale nie wyobrazam sobie nie isc spac. A w survival horror to jaki grasz? Ja przepadam za Silent Hill, a przedtem był jeszcze lepszy I cz. Blair Witch Project

Gość tyle już gram i co z tego mam
Pani Ciapata-reactivation ------- zajebisty sposób !!! wyobrażam sobie że jestem detektywem !!! Colombo co ????? :)

Gość też dużo gram raz
to grałam 2 dni całe bez spania wychodziłam tylko do toalety ale zasłabłam mialam mroczki przed oczami i omamy potem spałam 17 h ale cały czas sniły mi się gry .... to mania już........

Gość chcshhkjdshjkshksjhsdkh
serce nie wytrzyma tego wysiłku to pewne :O przynajmniej co 12 godzin. wyłącz komputer i się prześpij bo inaczej zawał murowany

Gość chcshhkjdshjkshksjhsdkh
wstrzymywanie moczu jest niezdrowe może dojść do tego że nie będziesz umiała się wysikać i będziesz musiała jechać na pogotowie i być cewnikowana organizm potrzebuje zdrowego jedzenia i wody

Gość onawi
tez kiedys myslalam ze jestem uzalezniona az ktoregos pieknego dnia zlapalam wirusa i naprawa trwala kilkanscie dni.....przeszlo mi,z braku laku zajelam sie czyms innym

Gość dziwna jestem wiem
Cały czas gram ;) Chciała iść spać, ale nim sie obejrzałam już 5 rano. Teraz to już sie nei opłaca znowu, właśnie pije red bulla i gram dziś cały dzień, spać pójde wieczorem. I tak ciągle...

Gość Ty idź na jakąś terapię
musisz porozmawiać z lekarzem i on Cię skieruje gdzie trzeba. To nie są żarty!!!

Gość uuikiryi7inekmrynyjtu7u7u
dziewczyno myśl trochę?????? organizm potrzebuje odpoczynku poto jest noc żeby odpocząć

Gość pipolina
Ja też ale o wiele mniej niż ty. W nocy sypiam normalnie, w dzien pracuje, studiuje, ucze sie, mam inne zainteresowania ale i tak za duzo czasu spedzam na fejsie i przeglodaniu durnych stron typu kafe, wiocha.pl, kwejk, demoty itd.

Gość ozi9888
Dziewczyno jesteś tam jeszcze? ja nie spie z powodu bezsenności i to leczę, a ty idz leczyć uzależnienie od kompa, bo to jest bardzo szkodlwie dla zdrowia, zatracisz się kompletnie! co na to twoja rodzina, nic sie nie domysla?