Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana 95

Chcę się ładnie i modnie ubierać

Polecane posty

Ale mimo całej tej biedy w młodości potrafię jednak dostrzec zalety tamtejszego życia. Nigdy nie zapomnę, że gdy bardzo bardzo chcialam jakiegos ciucha czy np parę butów i w końcu po jakims tam czasie udało mi sie to kupić dzięki pieniądzom na urodziny od babci, to czułam sie taka meega szczęśliwa, jakby to byla najwazniejsza rzecz pod słońcem ;) Pamiętam, jak trzymałam długo wyczekiwane adidasy w pudełku na dnie szafy i codziennie je sobie oglądałam, a szkoda mi było ich założyć!! :D A teraz juz zaden zakup nie sprawia mi az takiej radosci, bo wiem, że mogę miec to czy tamto w kazdej chwili.

Gość Tatiana 95
@Frankie- ciekawe spostrzeżenie ,to jest fakt! Też pamiętam te czasy... Smutne to ale ten świat się psuje...

Gość WITALJA
a co stoi na przeszkodzie??? ubieraj się ładnie i modnie

Gość ropuchalucha
można mieć styl i fajną prezencje z mała ilościa kasy możesz posuzkac ciuchów w chinczykach mozna kupic tanio leginnsy , balerinki tuniki, poszukac w lumpeksach, czasami nawet ładne ubrania śa w marketach np kolekcja FF tesco bardzo fajne balerinki za 35 złotych i rózne ciuszki po 30

Gość ropuchalucha
można mieć styl i fajną prezencje z mała ilościa kasy możesz posuzkac ciuchów w chinczykach mozna kupic tanio leginnsy , balerinki tuniki, poszukac w lumpeksach, czasami nawet ładne ubrania śa w marketach np kolekcja FF tesco bardzo fajne balerinki za 35 złotych i rózne ciuszki po 30

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243

Gość Totalny kaszalot
Bez przesady, ciuchy nie kosztuja kupę kasy.... wystarczy pokombinować. Jest wieleee wyprzedaży. Polecam głównie Cropp, Orsay, Coloseum , terranowa, Tail well. Tam sa bluzki już od 10 zł , 20 zł. Sweterk za 30, spodnie za 40. Po mału, po mału się skompletuje... Każdy by chciał cały zestaw od razu.. ale jak nie można, trzeba cierpliwie dopasowywać i zbierać ciuszki :) Ja dziś na wyprzedazy kupiłam bluzkę w Orsayu za 30 zł i w Tail well za 20 z długim rękawem....wszystko się da ...

Gość Dorsonerka
Może próbuj w SH? Nie przejmuj się, moda to nie wszystko http://piekne-cialo.com/683/ Czasem wystarczy ładna fryzura czy makijaż.

Gość gość
a może poszukać inspiracji u specjalistów? Moja ulubiona blogerka modowa Garance Dore wydaje książkę Love styl life i na pewno w niej będzie można znaleźć sporo ciekawych porad dotyczących tego, jak się ubierać.