Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana 95

Chcę się ładnie i modnie ubierać

Polecane posty

Gość Tatiana 95

...jak wszystkie moje rówieśniczki :( ale ja mogę sobie tylko pomarzyć ..nie mam pieniędzy,rodziny ani pracy ,została mi tylko mama która daje mi dwie stówy miesięcznie, ale to mi nie starcza bo np. Kosmetyki kosztują ok. 100 złotych, sieciówka 50,jedzenie no a gdzie tu ubrania..ja już nie wiem co mam robić, jestem zaniedbana,spinam włosy żaden chłopak na mnie nie spojrzy, chociaż faceci niektórzy niby się oglądają tylko za czym ? :( jestem beznadziejna, czuję się przez to gorsza od innych, bez ładnych ciuchów nie mogę być sobą, zle sie czuje .. Stare rzeczy sprzed roku już są zniszczone, buty też :( siostra na pewno nie da m kasy co ja mam robić?

Gość fkjvifj
Marze o tym samym, wygladam jak lump... takze wiem ze nikt mna sie nie zainteresuje bo nie raz slysze glupie komentarze,a czuje ze w przyszlosci zarobiona kase wydam na psychologa i ciuchy,..

Gość fanka.fanka.
polecam lumpy, ja jestem zadowolona

Gość fkjvifj
w wiekszych miastach moze i sa lumpy a u mnie nic nie ma:/

Gość fkjvifj
z reszta dostajesz 200zl to nawet duzo porownujac do mnie...ja nie dostaje nic;/ w ogole ciuchy sa strasznie drogie, kilka rzeczy i 2 stow nie ma...

Gość Tatiana 95
Lumpy? Nie no coś ty, sorry! To nie dla mnie! Ja musze mieć nowe rzeczy, w lumpie mogę coś tam dokupić, wiele razy szukałam tam rzeczy ale nie mój styl! Ja wole nowości! Kurcze, tylko kasy brak :( nawet na lumpeks mnie nie stać!!!

Gość fanka.fanka.
dziewczyny nie probujcie nadazac za moda bo nie sposob. Namawiam do kupowania w lumpach. Ubrania nie musza byc modne, musza byc dopasowane do sylwetki. To klucz do sukcesu

Gość fkjvifj
rozumiem ze to podszyw;)

Gość Kwiat lotosu.
Też bym była na twoim miejscu wkurzona . Ja kocham modę i nie wyobrażam sobie żebym miała chodzić jak lump. A po drugie to kocham obcasy. A jaki masz styl ?

Gość Tatiana 95
Powiem wam że lumpy wcale nie są takie tanie! Kiedyś kupiłam taki czarny sweterek z hm i płacłam 4 złote! Jeszcze był dziurawy więc zaszyć musiałam! Za taką starą przenoszoną szmatę to przesada!

Gość Tatiana 95
Styl? Ale że niby teraz? No to przecież żaden :/ bo niby skad mam brać kase...ale jakbym miała to taki no modny,nowoczesny ,glamour i taki trochę romantyczny bo jestem romantyczką,uwielbiam pastelowe kolorki :) koniecznie koturny i modne dodatki ,o....ale to tylko marzenie na które chyba musze sobie zapracowac tylko jak :(

wiesz co dziewczyno idź do pracy albo się sprzedaj bo jeśli na kosmetyki wydajesz 100 zł to jakaś chora jesteś ja za stówe w lumpie to na pół roku kupię sobie rzeczy dzieciom też tam kupuje wystarczy dobrze wyprać i wyglądają jak nowe

Gość No co wy///
Czytam i nie wierzę... Za 100 zł ? za tyle to 1 pary butów nie idzie kupić... Mam tyle ciuchów markowych, że nie nadążam zakładać... Weźcie się do roboty, to będziecie miały !

Gość hehehe ale szok
hehehe dokladnie, za robote jakas sie wziac i bedziecie mialy i na ciuchy i na kosmetyki, nic trudnego ani niemozliwego

Gość Tatiana 95
No ja też nie wierzę!!! Ile razy mam pisać że lumpy są nie dla mnie no a Tak poza tym to DZIĘki wam za POrady ,niepotrzebnie zakładałam taki temat i tak wiedziałam że doradzicie mi tylko Jedno... :( tak, kosmetyki są drogie,koleżanko, mam ci rozpisać rachunki? I to tylko te podstawowe jak np. Żel,szampon czy dezodorant!

Gość ewdwedwedwefde
100 zł na kosmetyk? :-P ja kupuje krem ziaja za 10 zł, mleczko kupilam polleny evy chyba za 5 zl, podkład maybelline z allegro za 20 (w sklepie 45 zł), tusz za 14 ( w sklepie za 40), blyszczyki mam śliczne do 10 zł, szampony kupuje za 10 zł kiedys jako mlodka kupowalam drogie, teraz tez mi się zdarza zaszalec, ale że często trafialam na buble np. pomadka za 70 zł, ktora jest bardzo średnia, to teraz szukam perelek na niższej połce a ciuchy tez czesto szukam okazj na allegro, ostatnio kupiłam dwie spódnice, kazda ok. 30 zl, obydwie koronkowe bo taki mam styl. Wiem, że żadna kolezanka takiej nie bedzie miala. Jestem orginalna i nienawidze sieciowek i wygladania jak wszyscy naokoło. Aha a przede wszystki jestem ładna dziewczyna, mloda i to jest moj atut a nie drogie kremy ktorych nie widać i ciuchy za 100 zl, ktore może miec każdy, kto ma pieniadze, ale jest nudny.

Gość hehehe ale szok
ale czego Ty oczekujesz?? Ja wiem, ze sa drogie bo sama kupuje, ale co myslisz, ze rodzice beda Ci wszystko fundowac? tam gdzie mieszkasz nie ma zadnej pracy, nawet dorywczej?

Gość kdifj
Jestes pusta i tyle to widac z wpisow.. zal mi cie a co mieli doradzic? chyba nie chcialas za darmo markowych ciuchow co?:D

Gość hehehe ale szok
kurcze to prawda sieciowki sa straszne, nie raz widze, ze dziewczyna ma taka sama bluze, bluzke czy buty, ale nie mam czasu szukac wlasnie ciekawych perelek...

Gość hehehe ale szok
nie no laska mysli, ze wszystko z nieba leci...

Gość ja tam nie wiem
ale mi za kosmetyki tez gdzies ze 100 wychodzi. No bo ze 2 dezodoranty po 15 zl, tanszy puder ale do tego korektor musze dokupic i sypki jeszcze(problemy z cera)- juz 30,zele do mycia czy pasta do zebow kolejne 20-30, szampon 10,

Gość hehehe ale szok
nie no wiadomo, wszystko kosztuje...ale kazdy na to zarabia, a dziewczyna mysli ze skoro jeszcze dostaje od rodzicow to i tak zle, bo jej nie starcza...hello niektorzy wcale nie dostaja i nie narzekaja, nie ma to nie ma

Gość Tatiana 95
Nie jestem pusta tylko no myślałam że coś fajnego mi doradzą, nie chce nic za darmo! No nie wiem, może jakaś praca czy coś? Poza tym spójrzcie prawdzie w oczy. Kto w dzisiejszych czasach spojrzy na tanio,zwyczajnie ubraną dziewczynę?NIKT. No chyba że ma to coś (tak jak ja) ,wiem jestem skromna... Ale nawet sami wielcy styliści mówią że nasz ubiór świadczy o nas samych i że powinniśmy dobrze sie czuć ze sobą! Tylko jak..w takim świecie

Gość hehehe ale szok
a tak na dobra sprawe pudru nie kupuje sie co miesiac, chyba, ze naprawde jakis badziewny co sie szybko konczy albo tone tego pudru na twarz trzeba nakladac

zaraz jak ona jest rocznik 95 to jaką pracę niby znajdzie ? roznoszenie ulotek przecież na tym to można gorsze zarobić .

Gość kdifj
dziewczynko motasz sie :D " wiedzialam ze tylko to mi doradzicie " to co ma byc? jestes pusta i zal mi cie bo nawet sprawy sobie z tego nie zdajesz:P ile osob chodzi normalnie ubranych, znam kolezanke co ma 3 pary dzinsow i tak nosi od kilku lat, wiec nie przesadzaj

Gość hehehe ale szok
nie wiadomo ile ma lat...dla chcacego nic trudnego

Gość ewdwedwedwefde
nie masz poczucia własnej wartości dziewczyno czy co? ja jak mialam 21 lat i poznalam swojego męża to nie mialam cudow na sobie, pamietam, że zawsze bylam czysta i pachnąca, mialam dlugie wlosy do pasa, bialą zwykla spodnice, kwiecista bluzeczkę, zero bizuterii i mało makijazu. Nie myslalam takimi ,,kanalami,, jak Ty. Facet pokocha Ciebie a nie maske na tobie dzieki kosmetykom i nie wiadomo jakim ciuchom aaa bizuterie mialam :-) przypomnialo mi się kupilam sobie kolorowy komplet na bazarze, nawet dzis uwazam że byl sliczny

Gość hehehe ale szok
no i wlasnie widzisz kolezanko, niektorzy potrafia cieszyc sie z czegokolwiek nawet z "bazarkowego kompletu" :P a Ty chociaz bys dostala nie wiadomo co to i tak bys narzekala, taka Twoja natura chyba