Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolus194

zdezorientowana

Polecane posty

Gość wiolus194

Dziewczyny, z racji mojej dezorientacji i braku stabilizacji emocjonalnej proszę Was o zdanie. Poł roku temu odeszłam od chłopaka z ktorym byłam prawie 3 lata.Po 4 miesiacach miedzy mna a jednym z moich kolegow z pracy cos zaiskrzyło.Jego pozuciła dziewczyna po 4 latach zwiazku.Przez pierwszy miesiac było supe . Spedzalismy razem wieczory, on był czuły inamietny a ja rozpieszczałam go jak tylko mogłam. .Przelałam na niego uczucia, ktore żywiłam do byłego. Michał jest 10 lat odemnie starszy tzn ma 36 lat, a ja 26.Był zafascynowany moja niezaleznośćia, młodoscia itp.Po miesiacu wyznałam mu ze sie angazuje, odpowiedział ze boi sie teraz wiazac.Po miesiacu jednak znowu sie zaczał starac i znowu zaczelismy sie spotykac.Pracuje na szczeblu wyzej niz on i cała ta sytuacje trzymalismy w tajemnicy(wiedział tylko Nasz 1 dobry znajomy). Z racji tego ze mi zalezało na tj relacji pi raz z nim porozmawiałam.Dałam mu czas zeby mogł okreslic swoje intencje wzgledem mnie.I nagle zrobiło sie niezrecznie, w pracy udajemy ze nic sie nie dzieje.2 dni temu zaczął pod wpływem alkoholu i powiedział z jest głupkiem, nie wie czego chce i nie kontroluje tego co robi.Bardzo mnie przeprasza i nie chce sie przestac ze mna widywac,a le zaczał sypiac ze swoja sasiadką. Byłam w szoku zapytałam chce sie z nią zwiazac i czy mam sobie odpuscic. A on na to ze nie bedzie z nia bo gdyby mieli byc razem to juz dawno by byli i ze sam nie wie czego chce.Poprosił mnie o tydzien bo chce sie poradzic przyjaciela i wtedy porozmawiamy o Nas.Wczoraj zadzwonił do mnie masz znajomy( wczesnej rozmawiał z Michałem).Dowiedziałam sięi ze Michał z ta druga dziewczyna wyjechał na weekend w zeszłym tygodniu .Michał ponoc dodał ze sprawe ze mna załatwi.Mam traz wielka ochote w poniedziałaek dac mu w twarz .To co powiedział Naszemu znajomemu to co co innego co mowił mnie.Po co che zebym czkała ten tydzien? i czy powinnam dac mu druga szanse( zalezy mi) czy raczej w twarz, tak zby zrozumiał z nie mozna bawic sie uczuciami innych.

Gość jjjaaaaai
To jakiś debil, żadnej drugiej szansy. Ale na pocieszenie powiem Ci, że jesteś tępą idiotką, która daje sie manipulować. "on był czuły i namietny a ja rozpieszczałam go jak tylko mogłam" Związek polega tylko na pieszczeniu? gratuluje jesli tak myslisz Jesteś głupsza niz ustawa przewiduje

Gość czytusasamegłupolki
Przez pierwszy miesiac było supe . Spedzalismy razem wieczory, on był czuły inamietny a ja rozpieszczałam go jak tylko mogłam. .Przelałam na niego uczucia, ktore żywiłam do byłego Fascynujace... Cudowne.... Rewelacyjne... A ile razy zrobiłaś mu loda i czy był sex analny? Możesz się z tym z nami podzielic?

Gość czypowiedzial
Czy powiedział Ci juz ktos prosto w twarz, że jestes głupia? Jesli nie, ja pierwsza moge to zrobić

Gość wiolus194
jjjaaaaai dziekuje .Do reszty dziewczyn, prosiłam o opinie co robic a, nie ocene wlasnego zachowania.Dumna nie jestem z faktu, ze ktos komu ufałam i znałam ponad 2 lata zmanipulował mnie i wykorzystał. Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jestem teraz stabilna emocjonalnie dlatego poprosiłam o pomoc.

Gość Izabelkaaaa
To jakiś totalny bażant. Na Twoim miejscu olałabym typka i nie przejmowała się tym co zrobił. Chodziłabym z uśmiechem na twarzy.