Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale flaka ma

Dlaczego w serialach oszukuja ludzi

Polecane posty

Gość ale flaka ma

Pokazuja np. ze rano laska leży w łóżku, budzi się i uśmiechnięta i uczesana i z makijazem zaczyna rozmowę z facetem, albo je śniadanie w łóżku Wiadomo, że człowiek jak rano wstaje to najpierw idzie do klopa siknąc albo walnąc poranną kupe. Czemu w filmie tak nie ma? :(

Gość Babcia Jarzębionowa
najwartościowszym serialem jest PLEBANIA a po niej Ojciec Mateusz

Gość Petronela z pipidówy
rzuć seriale będzie ci w zyciu łatwiej :D

Gość nie chce mi sie pracować
Dokładnie. Ja jak rano wstaje to śmierdzi mi z buzi, mam śpiochy w oczach, mega chce mi sie siku i w ogóle koszmar. Wyglądam jak gówno. A najbardziej mnie rozpierdala jak w serialach chodzą po własnym domu w butach, nierzadko w szpilkach. Ja piernicze

mnie wkurza że nie wykonują normalnych czynności np po przyjściu z dworu nie myją rąk tylko do stołu i jedzą :O nawet mój 5 letni syn zauważył a tyle sie mówi o higienie a dzieci łapia

tak i szpile w kiblu obiad gotuje w szpilach deszcz leje i zasuwa w domu w butach

Gość śmierdzę i co
albo wszyscy mają otwarte drzwi w mieszkaniach, tzn. nie zamknięte na zamek Szczególnie w "dziełach" typu W-11 czy "Detektywi" :P

Gość śmierdzę i co
a w Klanie czy Na Wspólnej to bochaterowie mają komórki sprzed 5 lat :P

codzienne wspólne śniadania nie spiesza się do pracy eh . . .

Gość anna smutna ma dzis twarz
albo wiecznie sok pomaranczowy kultaralnie wlany do dzbanka no chyba ze to tylko ja jestem inna i leje prosto z kartonu :P

Rano pełen makijaż, szpilki i wyjściowe ubrania w domu, fryz zawsze zrobiony. Po treningu czy fitness pełen makijaż, żadnej kropli potu:D A jak gdzieś dzwonią to nie czekają na sygnał, to wygląda tak jakby ktoś od razu odebrał. Albo w komórkach wszystkie kontakty i SMSy piszą dużymi literami.

Gość albo gra w nich Cichopek
i myśli :P

albo dzwonia do kogos z rodziny i sie przedstawiaja za kazdym razem "Czesc, to ja Tomek" ;P

Gość też tak mysle z tym
sokiem, ale pewnie nie moga reklamowac soków wiec leją ze dzbankow

w 'Na Wspolnej' to wogole masakra. Kazdy odjebane mieszkanie, nie wiadomo jak wyksztalcony, a jedyni z mieszkaniem jak przecietne polskie starsze malzenstwo od razu maja knajpe ;/

Gość też tak mysle z tym
b kuklak chyba ci sie seriale pomylily. niby kto ma wypasione meiszkania w NW? owszem są, ale zobacz na marie z wlodkiem, Ziminscy to juz w ogole gniotą sie jak sardyny, do tej pory kamil z zuza tez zwyczajne mieszkanie nic specjalnego, chociaz teraz sie drobili

Bo to jest a.) wyobrażenie bogatych ludzi (czyt. twórców) o życiu normalnych, przeciętnych ludzi, b.) wiedzą, że nikt w głębi ducha tak naprawdę nie chciałby zobaczyć zwykłego, śmierdzącego porankiem i wcześniejszym wieczorem Kowalskiego.

Gość marcin84xx
oni w wiekszosci nie maja pracy za to mieszkania takie ze hej,niewiem czy oni chca w ten sposob obrazic ciezko pracujacych Polakow za marne grosze?

Gość albo gra w nich Cichopek
taaa, pokazują np. małżeństwo sprzedawczyni z warzywniaka i dozorcy, które m piękne mieszkanie dwupoziomowe zupełnie jak w Ameryce :P

Michal z Kinga, Brzozowscy, Izabela, teraz ta cala alkoholiczka zmienila mieszkanie na dom... I wszyscy nic nie robia, wiecznie spaceruja i maja na wszytko czas :/ Juz wole dom Lucjana z M jak milosc ;P

Gość też tak mysle z tym
no fajne mają mieszkania, ale nie każdy jak to napisałeś/aś. Ewa z Igorem też mają zwykłe nieduże mieszkanko. tak to juz jest z serialami, nie mozna ich brac tak dosłownie

Aha a w M jak Milosc w sypialni Marka i Hanki zawsze jest ta sama posciel od ilus tam lat ;P Niebieska ;p

Gość niekonieczny
talewizja nie jest od tego, by mówić prawdę, ale po to by ogłupiać, rozleniwiać i odbiwrać umiejętność myślenia. Poza tym jest narzędziem, bo ludzie wierzą już teraz tylko w to, co powiedzą w telewizji, a czego nie powiedzą, to jest dla większości niewidoczne.

Gość pokazują zachodnią mentalność
a raczej zidiocenie :P Niedawno w Detektywach na TVN było o Cyganach prześladowanych przez sąsiadów. Kurier rozwozący paczki i pieniądze zabił nożem Cyganke bo się go czepiała, że pewnie jej podkrada pieniądze wysyłane do niej przez rodzinę z Niemiec. O zabójstwo oskarżono sąsiada - też Cygana, który tak uciekał przed ludźmi że się zabił. A rodzeństwo tego cygana było prześladowane w szkole Czyli jednym słowem Polacy to podli rasiści znęcający się nad biednymi Romami. Tylko skąd ci Romowie mają pieniądze na domy i samochody skoro nie pracują? :P

Ja zawsze chcialam pojsc za tymi kobietami z dziecmi, ktore caly dzien klecza na rynku i zobaczyc, gdzie mieszkaja tak naprawde. Moze nawet lepiej od nas ;P

Gość niekonieczny
przykład programu do ogłupiania ludzi.

Gość niekonieczny
żebrzącym nie daje sie pieniędzy, coś do żarcia owszem, ja zwykle jakąś bułkę kupię, ale nie dam ani grosza.

Kiedys jakis facet zaczepil mnie o pare groszy na jedzenie. Pomyslalam, ze pewnie na piwo i odeszlam, ale za chwile pomyslalam "moze faktycznie byl glodny?', wrocilam i dalam mu kilka zlotych. Obserwowalam go potem i poszedl do piekarni ;p

Gość jgvkiviitidir
mnie wkurza jak coś gotują i próbują jak smakuje potem wkładają oblizaną łychę do gara i mieszają blee :O tak sie nie powinno robić.. i bez sensu jak wybiorą jakąś bohaterkę w której każdy sie kocha,bo ona taka super świetna a prawda jest taka że jest ani ładna ani mądra ( np. maryśka z pierwszej miłości) na początku to i artur i bartek i andrzej i paweł i wszyscy na nią lecieli emilka też taka super świetna a to zwykła wieśniara