Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klony wyjdą na miasto.

Wiosna przyszła i już co druga w legginsach,tunice i balerinach!

Polecane posty

Dla mnie legginsy to zajebista opcja. Uwielbiam je, jest mi wtedy wygodnie będac np. na zakupach a jak jest za chłodno na krótkie spodenki. Baleriny wkładam jak jest ciepło, ale jeszcze dostatecznie chłodno na sandały. Teraz np. baleriny schowane głęboko w szafie.

tajemnica_on hahahaha :-D

Gość miastowa lejdi
ja z butów noszę: szpilki,koturny, emu, kozaki (z wysoką cholewką, eleganckie nieżadne tam białe gumiaki), tenisówki, pepegi, adidasy, trampki, ubieram sie codziennie inaczej, nosze i obcisłe spodenki i luźne, cygaretki, lniane spodnie, i z wysokim stanem i biodrówki na koszulce albo na body :) ale żeby mieć styl trzeba mieć gust i odwagę :)

Gość mam 11 lat
te legginsy to jest kurwa największe zło

Bardzo mnie podniecają wyżej wymienione zjawiska.Bywa iż po dłuższym spacerze po mieście i obserwacji wracając do domu funduje sobie długą manualną stymulację sfer erogenno-uro-genitalnych.:classic_cool:

A teraz dodatkowy trend na kolorowe spodnie:classic_cool:

Gość Wiosna-Ja już drżę[cool]
Ostatnio widziałem młodą kobietą,która najprawdopodobniej pomyliła legginsy z pończochami.Pryznam iż było to ekscytujące.Dość długo obserwowałem taniec jej pośladków w rytm jaki nadawało im tempo Jej kroku:classic_cool:

miastowa lejdi zgadzam się, niestety większość dziewczyn nie ma własnego stylu, więc najbezpieczniej czuję się w wymienionych wcześniej ciuchach, dlatego też między innymi wszystkie wyglądają tak samo. Cześć podszyw:classic_cool:

a co do kolorowych spodni, mam pomarańczowe rurki:d

Modne są też rajstopy pod spodenki z dżinsu:classic_cool: plus baleriny rzecz jasna:-D

Haadia nosisz je do balerinek?:classic_cool:

bo wygodnie sie nosi torebke w zgieciu łokcia. Jak małe oczko to chyba pod pache nie bedziesz ładowac. legginsów i balerin nie nosze ;]

Gość buhahahahahahaha[cool]
A ja widziałem gościa w legginsach.Miał chyba satysfakcję z tego że ludzie potykali się o własne nogi patrząc na niego.Czarne obcisłe.Z napisem "boy".Do tego skórzana kurteczka i bluza z kapturem.Buty z cholewką coś ala dunki[old school].No troszkę jednak chyba przesadził:classic_cool:

A teraz perełka! Widziałam nawet dziewczyne w japonkach z kiosku i miała skarpety z palcami!:-D:-DMyślałam że padne, wyglądała niczym jeti:classic_cool:

Nie, bo nieładnie wyglądają w połaczeniu z balerinami (mam ich jedną parę)

beatka moze ty jesteś wielką krową co ciężką torbę umie w łapie targac, ale pewnie ta dziewczyna była drobna i dlatego trzymała torbę w zgięciu, bo TAK JEST LŻEJ

Hahaha dobre z tym gościem w legginsach:-DDresy z 4 paskami też są trendi:classic_cool:

i jeszcze okulary ray-bany i rower holenderka - to juz wyzsza szkola hipsterstwa. A chlopcy - koszula w krate, spodnie rurki i do tego espadryle i ogrooomna torba na ramieniu. Taki zestaw wczoraj widzialam. Nie cierpię balerinek! Dziewczyny-grubcie zakladajace rurki/legginsy i balerinki - no nieeeeee, to takie niekobiece :D ;P :classic_cool:

Dlaczego polscy faceci tak się ubierają?😭

Gość no słoneczko
Najlepsze koszulki z Wielkim napisem Chanel albo Dior

Gość marta ajaksjasd098as0d9
sama jestem kobietką i przyznam, że lubię sobie poobserwować inne dziewczyny w takich właśnie zestawach - tunika, legginsy, balerinki. Wyglądają mega uwodzicielsko i wdzięcznie. Aha i jestem hetero, podobają mi się faceci, ale lubię sobie popatrzeć :)

Gość miastowa lejdi
ja widzialam jeszcze laskę w czarnych leginsach ale troche były znoszone albo przetarte, bo na tyłku wystawały jej białe majtochy spod spodu :D juz jednak lepiej żeby te klony nosiły tuniki i leginsy niż siliły sie na taką oryginalność - żałosność

Gość .klnouihgiu
a co wam do tego jak kto chodiz ubrany? kazdy chodiz w tym co mu sie podoba i w czym mu wygodnie

Noxelia przynajmniej wyróżnia się z tłumu:classic_cool:Taaa kobiety xxxxxl w legginsach to sam sex,szczególnie gdy człapią w balerinach:-D

Gość no a jak
Hadia, fajne ptaszki :)

Gość NGHJKLHGFDFGHJL;
Mądralinskie to jak Waszym zdaniem powinno sie ubierac?

Gość .klnouihgiu
jaasne ze lzej jest torebke nosic na zgieciu reki nizeli na ramieniu