Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klony wyjdą na miasto.

Wiosna przyszła i już co druga w legginsach,tunice i balerinach!

Polecane posty

Mnie nie wadzą gubsze kobiety w legginsach, nie wiem o co Wam chodzi:o zreszta u mnie nie widzę duzo takich.

Gość mentaI cut
wy wszyscy jesteście klony :D kupujecie w tych samych sklepach

Białe majtochy:-D:-DŚmiesznie to zabrzmiało koleżanko,ale tak też często widzę:-DAlbo jak szwy od majtasków się odbijają na tyłku:classic_cool:

Ja nie noszę legginsów :) wg mnie wiocha to czarne leginsy+jeansowa spodniczka. A to tych skóropodobnych kurtek mam wstręt. Lubię spodniczki w kwiaty (np. bombki) albo też sukienki w kwiaty. Co do balerinek to nie rozumiem czemu są tak znienawidzone?

dziekuję, czekałam godzinę żeby pokazały się wszystkie trzy:D

Gość mam pracę, dziecko, męża
ja nie noszę leginsów, mam tylko jedne w których chodzę po domu, balerinki owszem bo są wygodne zawsze jakieś spodnie nigdy leginsów ( w spódniczkach nie chodzę:)) no chyba że w końcu będzie ciepło bo u nas słabo z tym ciepłem póki co raz może szłam na krótkim rękawku, a dziś to aż pięć stopni jest

Gość no a jak
pocieszne takie, super :)

Ja też nie mam nic do grubszych ale przyznaj że wały tłuszczu wypływające spod legginsów rozmiar s nie wyglądają OK:(

Gość no a jak
co do legginsow to tez ich nie lubie. jak juz ubieram spodniczke to wole ubrac kryte rajstopy

Ciapata nie są znienawidzone,wręcz przeciwnie ale nam chodziło o ogólny zestaw baleriny plus kurtka,apaszka,legginsy:-DWłaśnie spódniczka dżinsowa na legginsy!:-D

A ptaszki rzeczywiście pocieszne:)

Gość asjsaaa aaaa aa
co do młodych chłopaków, często widzę następujący zestaw - spodnie rurki, buty z wielkimi wystającymi językami, koszula w kratę, krótka skórzana kurtka, włosy misternie ułożone na czubku głowy w coś na kształt rurki z kremem, bez kremu oczywiście ;) Co do starszych facetów, widziałam gościa ok. 30 w różowej koszuli z długim rękawem i długich dżinsowych szortach (rybaczkach??) do kolan. Nie krytykuję oczywiście czyjegoś ubioru, zarówno młodsi i starsi wyglądali mi w czymś takim ładnie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeee
po moim osiedlu pomyka kobieta na pierwszy rzut oka po 30 ktora jest gruba ale nosi sie obcislo, ma dwie opony na brzuchu i plecach. I oczywiscie myli leginsy z rajstopami, ktorego s razu miala ubrane "legginsy" (czyt rajstopy bo byly przezroiczyste" i ledwo kryjaca dupe tunike:D to dopeiro byl odrzut, grube sflaczale uda falujace pod jej krokiem

Opony na plecach o kurwa:-D Dlaczego grube kobiety wciskają się w rozmiar s?:-D

Gość love and piiiisssss
widziałam raz w kolejce w McDonalds ogromną dziewczynę ok. 20 lat, zwalistą jak dąb, w odblaskowej fioletowej kurteczce, kucykami jak mała dziewczynka w obcisłych rybaczkach

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeee
troche samokrytyki niektorymk by sie rpzydalo no ale co zrobic jak ktos w sobie zakochany i to nie wiedziec czemu

Gość kwituszzzzzekk
a ja tam lubie balerinki, tuniki, dzinsy rurki, leginsy plus dluzsza bluzka, kolorowe spodniczki. nie wiem o co wam chodzi?? to w czym dziewczyny maja chodzic?? w dresach??