Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość

hsg niedrozne jajowody,przygotowania do laparo i jedno marzenie dziecko!!!!

Polecane posty

Gość Gość

hej dziewczyny wiem ze tych watkow jest bardzo duzo ale albo juz sie tam nikt nie pojawia albo na innych dziewczyna udalo sie pozachodzic w ciaze i to juz nie jest to samo!!!! moze sa jakies dziewczyny ktore borykaja sie wlasnie z tym samym problemem co ja i chcialyby pogadac???? pare slow m mnie....... mam 36 lat i mam problemy z zajsciem w ciaze wczesniej w poprzednim zwiazku nie zabezpieczalam sie od paru ladnych lat choc wtedy mysl o dziecku nie byla intensywna, stwierdzilam ze jesli nam sie uda to dobrze....moj zwiazek sie skonczyl....po jakims czasie poznalam mojego meza i chec posiadania malenstwa zaprowadzila mnie do jednego z najlepszych lekarzy w Szczecinie a wczesniej mialam operacje na wodniaka na prawym jajniku musieli go troszke skrocic.....prolaktyna za wysoka-bromergon, 1 hcg nie doszlo do skutku za wysokie CRP jakis stan zapalny zostalam odeslana z kwitkiem, 2 HSG juz doszlo do skutku CRP w normie i bol niesamowity lzy lecialy jak groch diagnoza oba niedrozne......teraz na 15 mam wizyte w sprawie laparoskopii,nie wiem czy zdecyduje sie na nia teraz czy dopiero w lipcu poniewaz jade 23 maja do pracy do Niemiec na 6 tyg i nie bedziemy mieli mozliwosci starania sie zaraz po.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować