Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 nie ma pomysłu co tu zjeść aby nie przytyć..ostatnio jem przeważnie kanapki z chleba staropolskiego i warzywa na patelnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejj Napisano Maj 6, 2012 i nie tyjesz po chlebie? bo ja odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 podobno ciemne chleby są 3 razy mniej kaloryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 o proszę : Bagietka francuska ok. 217 kcal Bagietka pszenna ok. 217 kcal Bagietka z masłem czosnkowym ok. 604 kcal Bułka grahamka ok. 150 kcal Bułka kajzerka ok. 120 kcal Bułka maślana ok. 170 kcal Bułka pełnoziarnista fitness ok. 470 kcal Bułka pszenna ok. 150 kcal Bułka wrocławska (1 kromka) ok. 30 kcal Chleb baltonowski (1 kromka) ok. 60 kcal Chleb chrupki (1 kromka) ok. 90 kcal Chleb graham (1 kromka) ok. 57 kcal Chleb mazowiecki (1 kromka) ok. 63 kcal Chleb słonecznikowy mieszany (1 kromka) ok. 62 kcal Chleb praski (1 kromka) ok. 61 kcal Chleb pszenny (1 kromka) ok. 63 kcal Chleb staropolski (1 kromka) ok. 55 kcal Chleb wiejski (1 kromka) ok. 60 kcal Chleb jasny żytni (1 kromka) ok. 62 kcal Chleb jasny żytni mleczny (1 kromka) ok. 64 kcal Chleb pełnoziarnisty żytni (1 kromka) ok. 60 kcal Chleb razowy żytni (1 kromka) ok. 56 kcal Chleb razowy na miodzie żytni (1 kromka) ok. 59 kcal Chleb razowy z soją i słonecznikiem żytni (1 kromka) ok. 61 kcal Chleb wileński żytni (1 kromka) ok. 57 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejj Napisano Maj 6, 2012 chleb chrupki ma mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khftew Napisano Maj 6, 2012 na pewno nie sa 3 razy mniej kaloryczne, a pieczywo chrupkie ma ok 35 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 no może i tak ale akurat tego chlebka trzeba zjeść dużo aby się najeść niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khftew Napisano Maj 6, 2012 a na zakwasie ile moze miec taki kcal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 Chleb żytni razowy na zakwasie (2 kromki po 50 g) ma 196 kcal 41.5g węglowodanów, 4.7g białka 1.2g tłuszczów w 100 gramach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khftew Napisano Maj 6, 2012 to duzo a ja codziennie jem takie 2 duze ale nie wiem ile waza :(bpo nie mam wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 mówi się że chleb n azakwasie jest najzdrowszy no ale trochę tych kalorii ma niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khftew Napisano Maj 6, 2012 chyba nie jem od teraz chleba na diecei wogole ") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytającapytpytt Napisano Maj 6, 2012 A co będziesz jeść..? kurcze ja mało co lubię .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach