Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 564665654

Narozrabiałam po pijaku...

Polecane posty

Gość 564665654

Upiłam się ze swoim facetem (tzn tylko ja się upiłam). Już nie wiem jak wszystko się odbyło, ale chyba powiedziałam mu o facecie, z którym smsuję i koresponduję. Kiedy zapierałam się później, że już z nim nie piszę, dostałam od tamtego smsa (a to była już noc). Na domiar złego powiedziałam, że ten właśnie od smsów powiedział, że mu na mnie zależy, a w rzeczywistości inny, dzień wcześniej, mi to powiedział. Wyszło, że utrzymuję kontakt z kimś, kto powiedział mi coś takiego. Ale nie chciałam już tego odkręcać na następny dzień, bo byłoby jeszcze gorzej. Potężnie narozrabiałam.

Niewierna suka! Każda dupa kręci na boku. A potem gorzkie żale jak facet zdradzi :D Rączka rączkę ;)

Gość johtrt
sama sobie winna jestes ;/ mamy ci wspolczuc czyco?

Gość 564665654
Nie zdradziłabym go.

Gość 564665654
Widzę, że wiesz lepiej, więc nie mam zamiaru siękłócić. Ale swoje wiem.

Gość 564665654
Z nikim nie flirtuję. Jeden z nich zupełnie mnie zaskoczył mówiąc mi o tym uczuciu. Kontakt zerwałam. Drugiego poznałam jeszcze przed Moim, i to prawda, rozmiawiamy, ale nigdy nie przekraczamy żadnych granic. Flirtu też nie ma

niektóre kobiety zupełnie nie zasługują na uczciwych facetów...powinny za to dostać ruchacza , które je kopnie w dupę po pierwszym seksie...

Gość 564665654
Czego mam nie wiedzieć? Wszystko doskonale wiem.

Gość Myszka Miki w pantalonach
a po co się zapieralas? czy fakt, że jestes w związku pozbawia cie mozliwości rozmów z innymi mezczyznami? no proszę cię...

Gość 564665654
Bo dawno już z tamtym nie rozmawiałam

Gość Myszka Miki w pantalonach
no i co z tego?

Gość witaalin
Zebys tylko takie problemy w zyciu miala,dziecko drogie...

Gość faktycznie chamstwo
no nie wiem, ja bedac w szczesliwym zwiazku jakos nie mam potrzeby pisania z innymi bo po co? Chyba ze pisze z dlugoletnim przyjacielem o tym o ktorej sie na kawe spotykamy albo z kolega z uczelni kiedy zalka i to wszystko. Jak raz dawny kochanek do mnie napisal to od razu go zgasilam ze mam narzeczonego, nie bylo zadnego pisania na dluzsza mete.

Gość 564665654
Faktycznie chamstwo - czyli nie masz kolegów?

Gość faktycznie chamstwo
mam ale nie pisze z nimi ukradkiem na jakies dziwne tematy typu uczucia (do mnie). Po prostu takie zachowanie wydaje mi sie dwulicowe, a Tobie by nie przeszkadzalo gdyby Twoj pisal pokryjomu z jakas laska na temat tego co ona do niego czuje?

Gość 564665654
Ale ja z nikim nie pisałam o uczuciach. Jeden z nich mi o tym powiedział i wtedy zakończyła sięznajomość

Gość faktycznie chamstwo
to w takim razie o co chodzi z ta korespondencja jak to sama nazwalas? czemu dopiero po pijaku mu o tym powiedzialas?

Gość 564665654
A co mu miałam wcześniej powiedzieć? On wie, że mam kolegów

Gość faktycznie chamstwo
bo tutaj opisujesz to tak jakbys wyjawnila mu niewiadomo jaka tajemnice. Skoro to Twoj kolega to w czym problem? dlaczego musialas sie zarzekac pozniej ze juz nim nie piszesz? Cos mi tu nie gra po prostu. I z tymi "kolegami" to tez jest taka sprawa. Mozna miec meskich przyjaciol bedac w zwiazku ale naprawde PRZYJACIOL, starych i sprawdzonych. Tacy kolesie sa zawsze podejrzani. Po prostu niektore laski musza miec potwierdzenie swojej atrakcyjnosci jeszcze na boku poprzez tzw kolegow i tu mi wlasnie na takie cos wyglada.

Mi tylko jedna myśl przychodzi po przeczytaniu tego tematu: Kobieta pijana, dupa sprzedana.

i bardzo elegancko, kazda kurwa w koncu trafia na sprawiedliwosc rownowaga musi byc, nikt szmacie tu nie bedzie wspulczul a teraz wypierdalaj !!!

skoro jeden to dobry znajomy a drugi dostał ksoza to czym się przejmujesz? Myślisz, że twój chłopak zerwałby kontakty z koleżanką, którą zna dłużej niż ciebie? Ja Cię proszę :D Twój błąd, ze ukrywałaś tego kolegę i nagadałas głupot. Wrzutami od prawików się nie przejmuj.