Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona tym wszystkim

Tak trudno dziś znaleźć prawdziwego faceta...

Polecane posty

Mam 21 lat. Tak bardzo chciałabym już znaleźć mężczyznę, z którym za kilka lat mogłabym założyć rodzinę. Nie chcę być z kimś kto nie myśli poważnie o życiu. Nie spotkałam jeszcze nikogo odpowiedzialnego, kogoś kto ma jakieś plany na życie itp... A przecież czas najwyższy, żeby się ustatkować...

Gość hahahyhyhihi
nie szukaj.. sam przyjdzie :) jesteś młoda, baw się ;) ja swojego na imprezie poznałam :P

'A przecież czas najwyższy, żeby się ustatkować...' w tym wieku? :O

Gość taki jeden 34 latek
Wyszalałaś się już czy zamierzasz szaleć po ślubie? :) Studia skończone, dobry zawód jest? Czy od rówieśnika tego oczekujesz poświęcając się rodzinie? ;)

Gość ciapa niemadra
Co się dziwić. Jak się puszczasz, dajesz dupy kolega to nikt poważny Cie nie chce...

Gość 45ytrfytrh46h4h4545h
21 lat i sie statkować :D 🖐️

Gość taki jeden 34 latek
pijany kjójićek, do XXII wieku, to raczej nawet ty nie dożyjesz ;)

Gość ja mam podobny problem
szukam kogoś dojrzałego a trafiam tylko na jakichś nastolatkowatych przygłupów :/

Gość NieWiemCoWpisac
Hmm... właśnie dzisiejszym facetom nie w głowach ślub...:( Mnie też to przeraża

Gość abcdefgkobieta
" Studia skończone, dobry zawód jest? Czy od rówieśnika tego oczekujesz poświęcając się rodzinie? " no i to jest dobre pytanie. jak chcesz się ustatkować to chyba już masz jakąś pracę, mieszkanie, cokolwiek? bo wziąć ślub to nie sztuka, ale na założenie rodziny trzeba być troszkę przygotowanym...

Nie jestem jakąś imprezowiczką. Nie muszę chlać do rana, żeby być szczęśliwa. Nie jestem takim typem człowieka. Mam zawód. Uczę się rownież, ale to nic... Nie oczekuję nic od rówieśników. Sama i tak lepiej dogaduję się z ludźmi kilka lat starszymi. Nie jestem jakąś studenciną, która szaleje za pieniądze rodziców

Gość abcdefgkobieta
facet w wieku 21 lat to jeszcze dzieciak, oni wolniej dojrzewają od kobiet... nie ma co szukać na siłę, w końcu trafisz na jakiegoś dojrzalszego faceta, który się zakocha i będzie miał podobne priorytety :)

Tak mam mieszkanie. W sumie trzeba w nim zrobić tylko łazienkę. Reszta jest po remoncie. Tak myślę, że jak kogoś poznam to warto by to sprzedać i się wybudować. Jednak dom wygodniejszy jak się chce mieć dzieci

Gość marcin84xx
napisz odrazu ze szukasz faceta po 40 bo tacy w moim wieku (28) nie planują zakładać rodziny.Na co mi to szczescie? Malo mam wydatkow?

No i właśnie o tym mówie. Faceci w wieku odpowiednim wcale jeszcze o tym nie myślą. Kiedy będziecie chcieli zakładać rodzinę? Przypomni się Wam jak już będzie za późno.

Gość abcdefgkobieta
a tam bzdura, zależy od faceta, tacy do 25 lat faktycznie jeszcze o tym nie myślą, ale potem większość już jednak tak, mój mąż oświadczył się w wieku 26 lat, wielu kumpli w podobnym wieku tez już jest żonatych, więc myślę, że jak już to szukaj faceta 25+ :) a najlepiej to nie wczuwaj się za bardzo w to "szukanie", nic na siłę, w końcu kogoś znajdziesz :)

Gość taki jeden 34 latek
Dla faceta nigdy nie jest za późno na założenie rodziny bo zawsze może wyrwać chętną laseczkę w Twoim wieku, która z nieukrywaną radością pomoże w rozmnożeniu :)

Nie szukam na siłę, ale trafiam po prostu na takich... Chciałabym już zacząć tworzyć jakiś poważny związek, żeby za kilka lat stworzyć rodzinę.

Gość marcin84xx
teraz nie chcemy dzieci bo: -śmierdzą -są głośne -trzeba byc za nie odpowiedzialnym -wysokie kary za nie zapewnienie szczescia matce i dziecku (np.alimenty) -są drogie -ograniczają moje zainteresowanie turystyką wątpię żebym kiedykolwiek chciał dzieci,jeśli już to za namową przyszłej ukochanej której zapewne ciezko mi bedzie odmówić

Gość Teddy 0.
Jak nastawiasz anusa byle komu to na odpowiednich trafiasz 🖐️

Dziewictwo zostawiam dla męża

Gość marcin84xx
nie znam jelenia co by sie żenił nie wiedząc jaka żona jest w łóżku (czy nie kłoda)

Gość walsienacycki
Żeby znaleźć prawdziwego faceta trzeba byc prawdziwa kobietą :P