Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeos...........

18 - letnia NIEDZIEWICA albo 25 letnia DZIEWICA, obie piękne, ktorą wybieracie?

Polecane posty

Gość Romeos...........

?

Gość kamil z zg
18 l.

Gość stachumotopompa
25

Gość 3 opcja
40 rozwódka

Gość maverick79
18 letnia nie dziewica

Gość ta 25 lat
.

Gość Tą co nie jest dziewicą.
Jak w wieku 25 lat jest się dziewicą to znaczy, że kobieta nie ma potrzeb i jej do seksu nie ciągnie.

Gość Romeos...........
nie tylko

Gość abcdefgkobieta
wow, ale wybór... widzę, że pojęcie "związku" jest Ci obce ;)

Gość marcin84xx
bierz młodszą i ładniejszą.25 letnia dziewica to pasztet albo kłoda

Gość BluMen14
Dziewica 25 lat! Osobiście nie lubię jak mi ktoś wcześniej z MOJEGO talerza siorbał. Kwestia smaku chyba czy jakoś tak,są tacy co żrą gdzie popadnie i co im się trafi no ja do nich nie należę.Co byście wybrali ?Młodsze nieco auto tyle że już śmigane z jakimś tam przebiegiem, czy starsze troszkę ale nie śmigane ,no prawie nówka garażowana? Nie musicie odpowiadać.

Gość ktoś tu z kogoś kpi
marcin84xx bierz młodszą i ładniejszą.25 letnia dziewica to pasztet albo kłoda ALE ROZUMOWANIE! HAHA! AUTOR NAPISAL ZE OBIE SA PIEKNE -CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, IDAC TOKIEM TWOJEGO ROZUMOWANIA MOZNA WYWNIOSKOWAC IZ ZE 18 LUBI TEN SPORT WIEC JEST PUSZCZALSKA I DO TEGO JUZ NIEZLE ROJECHANA, A 25 LATKA SIE CENI I MA JAKIES WARTOSCI CZUBKU!

Gość Heheheheheheeeee
18letnia niedziewica. A gdzie to takie sa dziewice w wieku 25 lat? Aseksualne jakies ;)

Gość abcdefgkobieta
BluMen14 rozumiem, że to samo oferujesz i też jesteś "nieśmigany"?

Gość do BluMen14
Z seksem nie jest jak z samochodem tylko jak ze sportem. Treningiem się zyskuje umiejętność. A ci*ka nie mydło i się nie zmydla. Były badania potwierdzające to, że nawet prostytutki są tak samo zbudowane jak normalne kobiety. Te badania miały udowodnić, że jest przeciwnie, ale się nie udało.

Gość Heheheheheheeeee
Te ktore nie sa dziewicami to wartosci nie maja? Sorry, nie bede sobie odmawiac seksu z facetem (normalne, ze jak jest sie w zwiazku to nadchodzi ten etap predzej czy pozniej) dla jakichs mitomanow, ktorych nie znam. 25 latka bez zwiazku na koncie? Yyy dziwna.

Gość Romeos...........
zdarzają się

Gość hjhkjhkujyyujiuy
"A 25 LATKA SIE CENI I MA JAKIES WARTOSCI CZUBKU!" W małżeństwie też się będzie cenić. Czyli jak facet czymś jej zawini to się obrazi i nici z seksu przez pół roku.

Gość Romeos...........
cycki nie muszą być jakieś wielkie

Gość marcin84xx
jak tak sie ceni to niech idzie do zakonu co do samochodow to wole 10 letnie bmw ze sporym przebiegiem niz dobrze zakonserwowanego fiata 125p nie jezdzonego.Inna technologia,inna epoka.Tak samo 18 latka jest milusia a 25 latka zaczyna trącic myszką a wymagania ma jakby byla ksiezniczka.

Gość Kornela89
Ja bym trzasnęła w mordę faceta który porównałby mnie z jakaś rzeczą. Co do w ogóle za określenia dla kobiety nówka, nieśmigana ? Jeśli ktoś ma takie kryteria doboru kobiety to jest to cienki bolek bojący się porównań a nie prawdziwy facet.

Gość JOLI8UYHGVFBN
KAŻDY FACET WOLAŁBY DZIEWICĘ ,NIEKTÓRZY SIĘ PRZYZNAJĄ ,INNI NIE-LOGICZNE? ZADEN NIE CHCE PIZDZISKA W KTÓRYM INNY JUŻ MOCZYŁ

Gość jpjrdpptj
ej spokojnie - nie ma co generalizować - ja jestem piękną 25 letnia dziewicą i ne wynika to z braku potrzeb czy dziwnego charakteru - tak wyszło - sek tylko z facetem, którego pokocham. Był taki i było blisko niestety okazało się, że mnie paskudnie oszukał i nasz związwk sie rozpadł zanim doszło do konsumpcji, potem wyjechałam na jakis czas za granicę i tam generalnie zajmowalam się sprawami zawodowymi a na cos poważnego czasu brak no i wole jednak naszych polskich chłopaków i tak jakos sie zeszło. Jestem obecnie otwarta na nowy związek i zaczelam sie z kims spotykac - na razie to taka luźna znajomość, ale kto wie... Tak więc nie ma co wrzucac wszystkich 25 letnich dziewic do worka "dziwna" bo tak czasami bywa i już.

Gość Kornela89
Tja, nawet jak ktoś ma 30 czy 40 lat ? Dziewictwo to kryterium doboru chyba tylko dla nastolatków, im człowiek starszy tym inne rzeczy zaczynają się liczyć.