Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeos...........

18 - letnia NIEDZIEWICA albo 25 letnia DZIEWICA, obie piękne, ktorą wybieracie?

Polecane posty

Gość Kornela89
Mi się wydaje, że jak człowiek ma jakieś potrzeby seksualne to je realizuje a nie czeka bóg wie do kiedy. Jak ktoś ma umiarkowane albo niskie libido lub jest wyjątkowo religiny to może się uchować do 25 r.ż

Gość asjkfa
jesteście zje*ani ja czekałem z seksem do 23 lat do ślubu i jestem normalny teraz mam już dziecko:) Kto nie jest w stanie wytrzymać to małpa a nie człowiek. Człowiek ma rozum oprócz popędów.

Gość Kornela89
Ja np dziewictwo straciłam w 76 roku z blond włosym oficerem wermachtu o imieniu Josef. A teraz inne rzeczy są dla mnie ważne np miesny jeż i wyprawy na Wałbrzych

Gość jpjrdpptj
co do potrzeb - ja mam duże a mimo to sie jakos uchowałam, ale nie bede juz dłużej nikogo tu przekonywac, ze jestem normalna - tylko uwaga, czasami możecie przez takie ciasne głupie myślenie przegapic kogoś naprawde fajnego

Gość BluMen14
Do wszystkich urażonych pań ,pytanie było :CO WYBIERACIE ? Nie jestem zakłamany i wybieram dziewicę , ale tego nie WYMAGAM bo sam mam spory przebieg,Jeśli bym rządał dziewictwa to byłbym hipokrytą.Powtarzanie przez niektórych jak mantra ,że dziewica jest be bo nie ma żadnego doświadczenia jest wybitnie śmieszne. NAUCZY SIĘ jeszcze jak nauczyciel będzie dobry to wszystkie techniki pozna w ciągu kilku seansów.Panie z doświadczeniem były od razu takimi specjalistkami w te klocki ? Zastanawiam się kto robi nagonki na dziewice w tym grajdole,panie które błonke z kimś przypadkowym szybko straciły(nie podoba mi się ten men,ale cóż presja otoczenia jest wielka, błonka poszła won) czy nie zaspokojone samce,pewnie jedni i drudzy.

Gość BluMen14
dodam że spory przebieg wyrobiłem sobie jeżdząc ikarusami w MZA

Gość Romeos...........
BluMen14 solo14A@tlen.pl'; Do wszystkich urażonych pań ,pytanie było :CO WYBIERACIE ? Nie jestem zakłamany i wybieram dziewicę , ale tego nie WYMAGAM bo sam mam spory przebieg,Jeśli bym rządał dziewictwa to byłbym hipokrytą.Powtarzanie przez niektórych jak mantra ,że dziewica jest be bo nie ma żadnego doświadczenia jest wybitnie śmieszne. NAUCZY SIĘ jeszcze jak nauczyciel będzie dobry to wszystkie techniki pozna w ciągu kilku seansów.Panie z doświadczeniem były od razu takimi specjalistkami w te klocki ? Zastanawiam się kto robi nagonki na dziewice w tym grajdole,panie które błonke z kimś przypadkowym szybko straciły(nie podoba mi się ten men,ale cóż presja otoczenia jest wielka, błonka poszła won) czy nie zaspokojone samce,pewnie jedni i drudzy. po prostu nie chcą czuć się gorsze od dziewic, stąd wymysliły te historie o braku doświadczenia lub oziębłości

Gość Kornela89
jpjrdpptj, jeśli masz duże potrzeby seksualne a mimo to czekałaś z ich realizacją do 25 roku życia to znaczy że bardzo lubisz się umartwiać.

Gość Kornela89
asjkfa, w Twoim przypadku grały rolę względy religijne więc jesteś normalny tylko sam na własne życzenie postanowiłeś się tak ograniczać ;)

Gość bnmv
ile masz Lat autorzE?

Gość Kornela89
potrzeby to potrzeby, nawet z żulem lepiej niż wcale

Gość Kornela89
Kocham Cie Mietek ;*

Gość Heheheheheheeeee
Dobre z tym cenieniem sie w malzenstwie ;) :) dziewica posmakuje huja i bedzie sie zastanawiac jak to jest z innym ;)

Gość BluMen14
marcin84xx Ty chyba masz problemy ze zrozumieniem co czytasz,tytuł jest taki : 18 - letnia NIEDZIEWICA albo 25 letnia DZIEWICA, obie PIĘKNE, ktorą wybieracie? To nie wyjeżdzaj z jakimś BMW i dużym Fiatem i je porównujesz, człowieku ogarnij się ! Obie PIĘKNE rozumiesz co to znaczy ?? Gdyby osiemnastka była ładniejsza może miał bym dylemat którą wybrać jeśli obie są ładne to wybieram 25 lat dziewicę ,a wiecie dlaczego? Bo mam ciut większe szanse ,na to że po ślubie nie będzie się puszczać,ale to oczywiście nic pewnego .Co jest w życiu pewne?Tylko śmierć.

Gość BluMen14
marcin84xx Ty chyba masz problemy ze zrozumieniem co czytasz,tytuł jest taki : 18 - letnia NIEDZIEWICA albo 25 letnia DZIEWICA, obie PIĘKNE, ktorą wybieracie? To nie wyjeżdzaj z jakimś BMW i dużym Fiatem i je porównujesz, człowieku ogarnij się ! Obie PIĘKNE rozumiesz co to znaczy ?? Gdyby osiemnastka była ładniejsza może miał bym dylemat którą wybrać jeśli obie są ładne to wybieram 25 lat dziewicę ,a wiecie dlaczego? Bo mam ciut większe szanse ,na to że po ślubie nie będzie się puszczać,ale to oczywiście nic pewnego .Co jest w życiu pewne?Tylko śmierć.

Gość Kornela89
Nie, podszywie ;) Normalnie zsocjalizowana osoba potrafi sobie znaleźć miłość przed 25 rokiem życia, jak nie potrafi to coś nie halo.

Gość Kornela89
Ksiądz Natanek na naszego pasterza!!!

Gość Heheheheheheeeee
Bycie dziewica to sprawa tylko tej 25latki, ale moim zdaniem dziwne, ze tak dlugo sie uchowala. Nie chodzila na randki? Nie byla w zwiazku? No dziwne.

Gość dalfOlkaTolka
25 lat i dziewica wcale nie znaczy, że nie ma temperamentu, często takie dziewczyny się same zaspokajają, a czekają na odpowiedniego faceta, który będzie ich wart :) Sama tak miałam, więc wiem coś na ten temat ;).

Gość BluMen14
Romeos no właśnie ,skąd dziewica może wiedzieć że jest oziębła jeśli jeszcze prawdziwego sexu nie zasmakowała? Tarota sobie postawiła hehe ,zakłamany ten świat.

Gość Kornela89
No nie żartuj, to się czuje jaki ma się temperament, nie można tego nie wiedzieć. Jak już mówiłam jak ktoś tu twierdzi że ma duży temperament a nie spał z nikim do 25 r.ż to to jakiś męczennik albo masochista.

Gość dalfOlkaTolka
a co za problem samej się zaspokoić? lepiej byle z kim? :D

Gość Kornela89
A co to za problem mając dwadzieścia parę lat i poznając co rusz nowe osoby zakochać się w kimś ?

Gość Heheheheheheeeee
To dlugo czekaja na tego odpowiedniego faceta.... A jak ten facet okaze sie nieodpowiedni? To co? Zero seksu juz do konca zycia?

Gość Kornela89
Wibrator nigdy nie zastąpi faceta ;)

Gość Heheheheheheeeee
Jak ma sie dwadziescia pare lat to nie problem kogos poznac itp. Ludzie lubia sobie utrudniac zycie ;)

Gość dalfOlkaTolka
ale okazał się odpowiedni :) więc cieszę się, że był pierwszym... za nic bym tego nie oddała. :) Seks wspaniały, więc co za problem?

Gość Kornela89
No czasem problem jak ktoś jest wyjątkową ciapą ;) ale oni tu wszyscy twierdzą że z nimi wszystko ok ;)

Gość Kornela89
( czasem problem poznać kogoś )

Gość Kornela89
No żaden problem, jesteś szczęśliwa etc. tylko że większość populacji przeżywa swoją pierwszą miłość w wieku 17-18 lat, więc się nie dziw że inni się dziwią ;)