Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeos...........

18 - letnia NIEDZIEWICA albo 25 letnia DZIEWICA, obie piękne, ktorą wybieracie?

Polecane posty

Gość A ten?
No glupie gadanie ludzmi jestesmy a nie zwierzetami, ktore akurat sa w rui. Potrzeby mozna miec co nie znaczy, ze poniewaz traf chcial w wieku 25 lat jakos nie trafilam na kogos w kim bym sie zakochala musze rzucic na na tego kto akurat wyraza ochote. Moj idealny moze zaczac pic nawet wtedy gdy przespalam sie z nim majac 17 lat,

Gość Prawdajesttaka
A czemu nie trafilas? Sorry, ale to troche dziwne zaczac wspolzycie w wieku 25 lat. Wiekszosc ludzi ma swoj pierwszy raz za soba w wieku 15-18. Owszem, nie ma reguly kiedy facet moze zaczac pic, ale prawda jest taka, ze wiekszosc zwiazkow sie rozpada nawet po kilku latach, wiec po co czekac jak tyle fajnych facetow?

Gość Prawdajesttaka
Nie wierze, ze nikt ci sie nie podobal przez te wszystkie lata do 25 r.z. jesli mialas normalne zycie, chodzilas na randki i imprezy. Bylo to twoje celowe umartwianie ;)

Gość BluMen14
Śmieszni są ci co oceniają ludzi przez pryzmat SWOJEJ osoby (ma myśleć i robić tak jak ja, wtedy jest spoko)Ten/Ta co myśli inaczej to nienormalny(a) .Jesteśmy różni, inaczej zapatrujemy się na różne sprawy,mamy różne podejście do norm społecznych ale niektórzy tego nie są w stanie zaakceptować.Opinia kobiet o dziewictwie innej kobiety średnio mnie interesuje bo wyczuwam wiele złośliwości ,zawiści,zazdrości i jadu ,jest nie obiektywna, bo nie może być obiektywna,inna kobieta to konkurentka we wszystkim.

Gość A ten?
A czemu nie trafilas? Sorry, ale to troche dziwne zaczac wspolzycie w wieku 25 lat. Wiekszosc ludzi ma swoj pierwszy raz za soba w wieku 15-18. Owszem, nie ma reguly kiedy facet moze zaczac pic, ale prawda jest taka, ze wiekszosc zwiazkow sie rozpada nawet po kilku latach, wiec po co czekac jak tyle fajnych facetow? Nie mam pojecia czemu nie trafilam, nie trafilam i juz. Jakos nigdy sie nad tym nie zastanawialam. I moje okazuje sie przeterminowane dziewictwo tez mi zbytnio nie ciazylo. Wiem, ze zwiazki sie rozpadaja, ale ja sama zauwazylas sa to zwiazki. Jesli nie trafilam na kogos z kim chcialabym byc w zwiazku to nie widze powodu by isc do lozka z jakims facetem ktory moze i jest fajny ale tak w ogole to cos z ta chemia nie tak. Nie przypuszczalam, ze w ogole mozna kobiete oceniac w kwestii jej dziewiczosci. Bo co to w ogole znaczy. Chce byc dziewica to jestem, nie chce to nie jestem. Tyle gadania, moja decyzja. Nie czulam sie gorsza, ani lepsza z powodu faktu bycia dziewica i nie robilam wielkiego halo jak juz je stracilam. Bo akurat poznalam faceta z ktorym chcialam isc do lozka. Noz kurcze mowimy o jakiejs smiesznej blonce, fakt czy kobieta ja posiada czy nie wcale nie swiadczy o jej ewntualnym popedzie seksualnym

Gość Kornela89
BluMen14: "No nie bądź hipokrytką ,nie ja zrobiłem ten podział na dziewice i nie dziewice, jejku przeczytaj w jakimś słowniku co to słowo znaczy" W słowniku nie ma takiego wyrażenia jak nie dziewice :D Co to za okropna nowomowa ? Może jeszcze nie księgowe, nie brunetki i nie studentki ? :D :D :D "To jest taki podział jak stary i młody nie rozumiem dlaczego Cię to denerwuje." No tak, jak udowadnia ten temat Ty bierzesz pod uwagę tylko te dwa kryteria: wiek i doświadczenie seksualne :D Ja przy wyborze partnera to patrze na co najmniej kilkanaście różnych cech. I ten podział mnie nie denerwuje, jest naturalny, każdy z nas należy albo do zbioru dziewic albo osób współżyjących - tylko co z tego ? "To co nazywasz temperamentem i co opisałaś niektórzy nazywają inaczej." No niby jak nazywają ? "Atakujesz innych, ich zachowania poglady ,ale nie obrażaj się jeśli ktoś nie będzie Tobie klaskał bo ma inne zdanie." Nikogo w tym wątku nie zaatakowałam personalnie. Sprawdź.

Gość Kornela89
"Kornela89 A Ty to co robisz nie oceniasz ?" Nie oceniam ludzi tylko ich poglądy. Nigdzie nie skomentowałam Ciebie jako osobę tylko Twoje poglądy, no chyba że Ty=Twoje poglądy, wtedy zrozumiem czemu się tak pieklisz :D

Gość Ujrthietirthithr
Hehe a ja jestem ciekawy jak wyglada seks z dziewica.... Przeciez ona nic nie umie!!

Gość Znawcatematunadzisiaj
Powinno sie zwracac uwage na wiele innych cech, nie tylko urode i dziewictwo, ale jak ktos jest ograniczony to trudno ;)

Gość Gość

Up

Gość Realista

Na związek wiadomo że 25-letnia dziewica

18-stkę niedziewicę mógłbym co najwyżej bzyknąć

Gość gość

No i jak zwykle w temacie zaczęły się rzucac zakompleksione puszczalskie niedojrzałe gooowniary, z kornelią na czele.Jakaś tępa wieśniara...

Poza tym wybrałbym 25 letnią dziewicę, za nic nie związałbym się z niedziwicą, jeszcze młodszą ode mnie, nie lubią smarkul.Ale raczej polki bym nie wybrał, bo one wszystkie sa brzydkie i głupie jak but, co kornelia pokazała ;)