Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzareMiraże

Nieszczęśliwa miłość -temat jakich milion

Polecane posty

Gość SzareMiraże

Zdaję sobie sprawę z tego, jak wiele jest tych tematów, ale może ktoś na świeżo wypowie się w kwestii czy jest na nią lekarstwo i tchnie w moje styrane serducho minimum nadziei ? :D Od 1,5 roku leczę się z nieudanego romansu i chłopakiem, który jest moją damską wersją. Jako że jestem osobą naprawdę specyficzną i 'trudną w obejściu', nie znam drugiej tak fantastycznej i rozumiejącej mnie osoby. Spotykamy się na ulicy, w pizzeriach i różnych przypadkowych miejscach, ale poza tym nie mam z nim najmniejszego kontaktu. Do tego ma dziewczynę, dużo młodszą z resztą, z którą jest od ponad roku i wydaje się, jakby byli naprawdę szczęśliwi. Błagam powiedzcie mi jak z tego wyjść, ponieważ wpadam ciągle w silniejsze depresje, jestem na lekach, a do tego muszę zmienić psychologa, który nie daje mi najmniejszego wsparcia... Nie potrafię sie znowu zakochać, bo odnalazłam swój ideał i bratnią duszę, której nie jestem w stanie z pamięci i serca wyrzucić. :/ A jestem już zbyt psychicznie zmęczona, by to dalej znosić.

Gość SzareMiraże
Oj, wybacz.. :o męską powinno być, brawo dla mnie :/

Gość Dijkndkconckc
Daj sobie czas ;) i tyle.