Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Uwaga!!! Matma - temat dla maturzystów........

Polecane posty

A to niby dlaczego???? Matmy akurat mozna się nauczyć tylko większość głąbów w życiu nie spróbowało.

curly1993 dyrektorke no wiec do tego musisz miec wlasnei policzony sinus alfa... a to taki problem ? ;) jak nie masz to liczysz kosinus z kosinusów i przeliczasz na sinus :P

no ale z takimi podstawami po 30 % to i tak się nigdzie nie dostaną więc w czym problem :P

Dostaną sie na studia prywatne, a potem po znajomości będą blokowali etaty do których nie mieliby dostępu gdyby nie ta lipna matura i pracodawca nie mógłby wtedy ściemniać że ma 80 podań na Twoje miejsce

alleż dostaną się dostaną :) hehehe . poza tym pamiętaj że są kierunki gdzie matma się NIGDZIE nie liczy - a są też takie gdzie przyjmą każdego niezależnie od puntkacji -byleby tylko pozytywnie - patrz - tzw. rekrutacja wrześniowa :classic_cool: 🖐️

a czy ja mowie ze problem? to byla odp na pytanie do czego moze byc potrzebny sinus...

Gość mniejjszaztym
:(

no ale jak widzę nikt się nie uczy matmy :) hehe - każdy liczy że jednak wystrzela 30% na teście ;) w końcu brak puntków ujemnych :P niesamowite :P

Ale widzę Dyrek, że w końcu masz swoją prawdziwą fotkę w stopce :D i nawet "twarz" widać:classic_cool:

Gość Adgxfwhghxgasffwgs
Zdaję rozszerzony polski, rozszerzony angielski, rozszerzoną biologię, a mega boję się matmy na podstawie. No ja nie wiem jak można być tak tępym z matematyki jak ja. Jak nie zdam to studia mogę wyrzucić w zapomnienie. (Testy z tych rozszerzonych rozwiązuję na 80-97%, bo łatwe to dla mnie, ale matmę tylko co jakiś czas uda mi się zrobić na ponad 30). Uważam, że obowiązkowa matura z matematyki to debilizm

Adgxfwhghxgasffwgs na jaki kierunek się wybierasz że akurat takie przedmioty piszesz na rozszerzeniu ?

Gość Adgxfwhghxgasffwgs
Na logopedię na UW. Generalnie to po prostu uwielbiam te przedmioty, więc dlaczego by nie pisać na rozszerzeniu? Tymbardziej, że jestem dobra. Boję się tyl-o tej matematyki

Gość mniejjszaztym
a ja pisze jeszcze biole i gegre rozszerzona. . mam nadzieje ze mi uda sie

Laura* Ale widzę Dyrek, że w końcu masz swoją prawdziwą fotkę w stopce i nawet "twarz" widać rozumiem że chcesz wykazać swój zachwyt :classic_cool: dziękuję za komplement :P

Adgxfwhghxgasffwgs tu się muszę zgodzić - choć z II strony naprawdę NIEWIELE trzeba umieć na to 30% zwłaszcza że 15% wpada z automatu jak se postrzelasz na teście :D 🖐️ ;)

Adgxfwhghxgasffwgs a propo skoro się tak boisz to właśnie ten temat jest od tego żeby zapytać o coś co sprawia trudność - kto wie - może uda się coś senswownie wyjaśnić :classic_cool: 🖐️

Gość mniejjszaztym
choelra, wos tez piszę :o juz zapominam co mam na maturze :o niedobrze, idę do łóżka się uczyc :classic_cool:

Gość ;zazenowanyzyciem
nie chce mi sie was czytac bo boje sie ze zaraze sie glupotą waszą i smierdzacym lenistwem. buraki ktore nie potrafią troche czasu poswiecic na nauke matematyki nie powinny miec wogole matury. niech zyje Euler!

Gość ;zazenowanyzyciem
szczegolnie przerazający jest pierwszy post mniejszyty (czy jakos tak ten nick). nie ma sposobu na dowodzenie. odpusc sobie bo twoje miejsce jest w zawodowce buraku

Gość taaaaaa jego fota
tak jak tamte kradzione , koles udajacy laske :o 🖐️

Gość mniejjszaztym
:o

Tak :) zastanawiam sie tylko dlaczego masz taki niezdrowy żółty kolor zamiast zielonego, jak inne żabki :p

Gość mniejjszaztym
w sumie to się uśmiałam, ''przerażający''

Gość ;zazenowanyzyciem
Ester Goldbaum ześ dojebal. wychodze z tego zjebanego topiku bo rece opadają.