Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

przyznajcie się bez bicia

Polecane posty

ze mnie lubicie ;) macie tutaj taką wariatkę która podkręca atmosferę:) możecie mi dzisiaj zadać 7 pytań...oczywiście normalnych

Gość Oki ;)
Ile masz lat? Masz jakichś przyjaciół takich PRAWDZIWYCH?

Gość Uwielbiałam TO!
Dlaczego uważasz, ze nie potrzebujesz?

ludzie są fałszywi ,zazdrośni i zawistni wielokrotnie się o tym przekonałam ,nie chodzi mi o zazdrość o kasę ale ogólnie o całokształt

Gość ikjolk
Przyznaje się b.Cię lubię i nie uważam za idiotke, a wrecz przeciwnie jesteś autentyczna i naturalna.Jesteś sobą i nikogo nie udajesz.

Gość no to lipton
hahahaha no nie moge...dlaczego wypisujesz takie bzdury???

A ja Cię lubię, Jennifer. Zawsze uśmiechnięta i miła. No, chyba, że ktoś Ci na ambicję wejdzie :P

Gość Uwielbiałam TO!
mam to samo- miałam zawsze pseudoznajomych i pseudoprzyjaciół. Dlatego jestem sama.Ale brakuje mi przyjaciółki, znajomych z którymi mogłabym wyjść, zaszaleć, porozmawiać. Tobie tego nie brakuje?

Gość dobre dobre :)
znajomi pewnie stwierdzili fakt, że jesteś jedynie pasożytem bez ambicji :classic_cool:

lubię kafeterię i podczytywać tu wasze topiki;).Fakt faktem tu jestem sobą :) i jest tutaj kilka osób które lubię i szanuję

Nie brakuję bo mam rodzinę i zawsze jest co robić,Czas wolny przeważnie spędzam z mężem ,zawsze wszędzie razem.

Gość no to lipton
idz juz precz, please...

Kocur . Ale nie mój. Urodziła go moja kotka, ale oddałem go, bo żona znajomego się w nim zakochała, a ja i tak mam zwierzyniec w domu :)

Gość wypieszczona dupcia 09d0a
jennifer czy jesteś masochistką? (pytanie na serio). Napisałaś, że ludzie są zawistni, zazdrośni i fałszywi, czy nie wchodzisz czasem tutaj w gniazdo os na własne życzenie? Jak to wygląda z Twojej perspektywy?

Nie udała się... Oskalpowałem sobie pięty przez nowe buty. Skóra się oderwała, widać było mięcho... Dopiero od wczoraj mogę stawać normalnie na całej stopie. 5 dni chodziłem na samych palcach.

ojej to faktycznie kiepsko współczuje ,jednak na dalekie podróże lepiej ubierać sprawdzone buty ,nowe zawsze obcierają... czy ja masochistką ?smieszy mnie zachowanie niektórych tyle jadu ,hałasu o nic -bo przecież fizycznie ani psychicznie nikomu krzywdy tutaj nie robie ;)

Gość obladioblada
Hej Jen! napisz proszę jakie studia skończyłaś (lub nie). Czy studiowałaś w świeciu filologię angielską? Pozdro!