Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwisły cyc

Pomocy, obwisłe piersi po ciąży, co robić??!

Polecane posty

Gość obwisły cyc

Po urodzeniu córeczki i krótkotrwałym karmieniu piersią obydwie piersi bardzo mi obwisły! Wyglądają jak 2 flaki; na dodatek pojawiły się na nich rozstępy, a brodawki mają mega wielkie aureole! Nie wiecie może co z tym zrobić? Córka ma już 4 lata, a piersi nadal nie powróciły do stanu sprzed ciąży!

Gość franco monse
tylko chirurgia albo podniesienie kwasem hialur. ale to kosztuje 15 tys i starcza na ok. 2 lata

Gość marrrrika
nic juz nie wruci do normy suty beda wielkie a na obwislosc tylko silikon

Gość male miki
I nigdy nie powrócą, z wiekiem będzie jeszcze gorzej, chyba, że duzo przytyjesz. Wiem, bo sama tak mam i przestałam wierzyć w cuda.

Gość Nicole Snooki
Jennifer8787*** to Ty? :D

Gość obwisły cyc
nie, to nie ja :o

Gość MŁŁODA
jedz wiecej to i piersi troche beda pelniejsze,kremy na rozstepy i pompki powinny troche pomoc, ja po ciazy piersi mam jedrne pelne a suteczki sa male tak jak przed ciaza a rozstepow brak na calym ciele ;) wiec widocznie mialam farta

Gość obwisły cyc
ale ja już ostatnio przytyłam właśnie, mam już strasznie końskie kopyta, a piersi nadal wiszą :o

Gość MŁŁODA
niech ci je twoj mezczyzna masuje to sie podniosa :)

ech też mam ten problem, zwisy już na zawsze pozostaną i żadne kremy już na to nie pomogą. Ale pomyśl sobie, że nie jesteś sama. Zobacz ile kobiet karmi piersią, a jeśli chodzi o duże brodawki to po zaprzestaniu karmienia one wrócą do normalnego rozmiaru.

Gość hmmmm mmm
a że się tak zapytam, stać cię na operację plastyczną? zrobłabyś to czy bałabyś się? koszt operacji to ok. 8-12 tysięcy

Gość obwisły cyc
Ale córka ma już 4 lata, od dawna jej nie karmię! A brodawki... Zajmują połowę piersi... Są obrzydliwe; uprawiamy z mężem seks tylko po ciemku!

Gość obwisły cyc
Mój mąż zarabia dużo, tylko że teraz budujemy dom, ale chyba wystarczy na plastykę moich piersi, mam nadzieję.

Gość obwisły cyc
jedno :( Wszystko przez to :/

Gość obwisły cyc
Nox Vampire Princess, spieprzaj stąd, jak chcesz być brzydka, to sobie bądź, a stąd spadaj!

Rozumiem cię... jak tak stanęłam nago to zastanawiałam się co męża może we mnie podniecać... obwisłe cyce, sflaczały brzuch, bo 2 miesiące temu urodziłam drugie dziecko...co prawda jestem szczupła, zaledwie 50kg ale swoje ubytki po ciążowe mam...chociaz mąż uważa że wyglądam super jak na dwoje dzieci...ale mam wrażenie że to tylko pocieszenie

Gość gość
Oj powiem Ci ze facet tylko pociesza

Gość gość
Tez mam ten problem on mowi ze jestem z******ta ale widze jak sapie jak widzi jedrna d**e w tv wprawia mnie to w szal :*(

Gość gość
Slyszalam ze na jedrnosc piersi pomaga prysznic napdzemiwnny raz ciepla raz zimna woda efekt po 2 miesach ale nie stosowałam. Smarowalam cycuszki kremem eveline 2x dziennie przez 6 mies wydawalomisie ze efektow nie było ale od 7 mies nie stosuje i jest o wiele gorzej wiec powracam do eveline

Gość gość
A nie myślałałaś o ich podniesieniu? teraz sporo kobiet decyduje się na taki zabieg, tylko trzeba się liczyć z tym, że rekonwalescencja po zabiegu może trochę potrwac. Słyszałam, że całkeim nieżle wychodzi to doktorowi Łątkowskiemu z Polanicy. Może napisz do niego, dowiesz się także, ile takie cos może kosztowac.

Gość gość
www.forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,134585824,Re_Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html "Jeśli masz zastrzeżenia co do jędrności swoich piersi, spróbuj przez pełny miesiąc: 1. spać w staniku (wygodny, luźny pod biustem, może być przymały w miskach - chodzi jednak o to, żeby przytrzymał biust) - to jest najważniejszy punkt programu 2. chodzić w dzień zawsze w dobranym staniku (lista sklepów, które służą szeroką rozmiarówką, a nieraz fachową pomocą, jest TUTAJ). 3. w diecie miej białko zwierzęce (ryby, chude białe mięso, oliwę z oliwek, mnóstwo warzyw i trochę owoców zawierających witaminę C) 4. pływać 5. stosować zimny prysznic na piersi 6. wcierać w piersi różne kosmetyki (wszystko jedno jakie, byle wcieranie trwało parę minut, a nie kończyło się po zapaćkaniu skóry preparatem) Zrób sobie (dla samej siebie) fotki piersi teraz i sprawdź po miesiącu, czy nic się nie zmieniło. "

Gość dlugonoga
Ja slyszalam o okladaniu piersi gotowana kapusta i to ponoc sprawia ze piersi sa jedrne i sprezyste ale nie wiem ile w tym prawdy bo sama nigdy nie rodzilam. Sa tez specjalne cwiczenia to w necie popatrz jakie sa najlepsze i kremy bust up

Gość gość
obwisłe piersi i duże brodawki są mega seksowne, i to mówie ja facet. Rżnął bym taki towar jak reksio szynke, mniam mniam

Gość gość
Nie przejmujcie swoimi cyckami kochane kobitki. W miare starzenia wszydtko wiotczeje. Moja zona tez ma dlugie cycki a ja mam duze dlugie obwisle jaja. Nie martwimy sie tym. Podcxas seksu jest duzo zabawy. Zona trzyma mnie za jajka i przyciaga do siebie zeby tak nie uderzaly o cialo. Jrstesmy zadowoleni z takiego obwisu. Obwisle jaja i cycki sa ok.