Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja i takinie

Zaawansowana ciąża a golenie miejsc intymnych

Polecane posty

no niestety taki się trafił.Mała miejscowość gdzie jest tylko 2 lekarzy na zmiane.Ten akurat był już po 50-tce i uważał,że to on jest lekarzem i wie lepiej.Ja miałam wtedy niecały rok więc nic z tego nie pamietam.Jedynie tylko co mi rodzice opowiadali.Dodatkowo mam pamiątki w postaci blizn na udzie, kostkach i w zgięciu łokcia po tych wenesekcjach.No i oczywiście jak zwykle z lekarzami sie nie wygra wtedy były takie czasy,że lekarz ma zawsze racje.A teraz po tylu latach to nic już nikomu się nie udowodni.

Gość paulana
ah myślałam że pamiętasz ten koszmar. Najważniejsze że wszystko w miarę ok. To była mała zmiana wątku :) Wracam do pracy. Pozdrawiam i miłego dnia

Gość izaaakaawa
bikini atakuję depilatorem (ale będę chyba musiała niedługo przestać, bo mi kosmetyczka powiedziała, że po 8 miesiącu nie wolno - może wywołać skurcze), a to co zostanie maszynką - na czuja... przyznam, że nie wygląda to najlepiej (krzywo po prostu), niedługo będę golić na zero i tyle :)

Gość dbffbfbjdjdlklll
Ja też miałam wielki brzuchol ale goliłam sie do samego porodu...:) Dzień przed porodem ( choć nic nie wskazywało że będę rodzić na drugi dzień) zaczełam sie depilować (oczywiście lustro niezbędne) potem poszłam pod prysznic i sie położyłam...:) po 5 minutach dzwoni maż.. ja wstaje po tel a tu wody chlust...:D Na szczęście czułam sie komfortowo bo byłam ogolona i w szpitalu nikt mnie nie musiał golić.

Gość ja używałam bielenda vanity
Nie bałam się bo brzucha nie depilowałam. Poza tym nie dajmy się zwariować. Balsamów tez żadnych nie używacie? Płynów do kąpieli zeli pod prysznic dezodorantów i innych? To też chemia. Do teraz stosuję ten krem i tylko ten bo Vitt i inne mnie uczulają. Ten jest tani i na prawdę delikatny i bardzo dobrze działa według mnie.

Gość gość
A jak takie zarośnięte z nagłym porodem traficie na IP porodową to tam was chyba przymusowo ogolą ...

Gość gość
Spamy , spamy !!!!!!

Gość gość
Pod koniec ciąży takie miejsca golil mi mąż

Gość gość
ja juz 34 tydz i nic nie widze więc golę sie na ślepo i wszystko. To znaczy chciałabym by wszystko zostało wygolone ale zawsze coś zostanie. Najtrudniej przy wargach na ich brzegach się wygolić ale zawsze jest lepiej niż pełen busz.