Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

chciałabym..

Polecane posty

Młoda głowa do góry;) poczekaj dw lata i nie będziesz mogła patrzeć na ten temat z myślą,, jaka ja głupia byłam'';) Wiem że umoralnianie cię że za młoda jesteś i te twoje miłości nic nie znaczą, są bez sensu ale i tak ci to powiem:) Chłopcy mnie więcej w twoim wieku są bardzo dziecinni;) ty też jesteś taka jak tak czytam twoje posty to zachowujesz się inaczej niż pozostałe 15 latki;) Zdjęciem się nie przejmuj nie ty jedna co masz się wstydzic tego jak wyglądasz;) daj spokój:)

miła jak zawsze ma rację;)

Wiesz. Chodze do psychologa i właśnie ona stwierdziła, że mam wolę starszych znajomych i jestem bardziej dojrzała i rozwinięta niż inne 15-sto latki. Miałam trudne dzieciństwo( no że do 13 lat) i podobno jestem wygadana i bardziej dojrzała :o A c do chlopaka .. były jest 4lata starszy a obecny 2.

jesteś bardzo dziecinna;) A to ,że masz starszych znajomych... jak ja miałam 16 lat kolegowałam się z osobami o 7 lat starszymi i znajomości przetrwały do dzisiaj. TY masz 15, chłopak 17 wiec jesteście mnie więcej na tym samym poziomie bo chłopcy są cofnięci w rozwoju:D Na prawdę twoje posty są tak słodziutkie że mam ochotę cię przytulić i pogłaskać, taka biedna,mała dziewczynka;)

dzieki .. i teraz będę ryczeć, że nie mam matki i nie mam z kim pogadac i do kogo sie przytulić ;(

rozumiem ten ból. mnie zostawił ojciec... dlatego tym bardziej porozmawiaj z nim, on na prawdę może być Twoim prawdziwym przyjacielem:)

widzisz, dobrze wyczulam,że potrzebujesz zwykłej troski, opieki... Nie tnij się bo to chujowo w trumnie wygląda;) A tak powaznie to skzoda marnować sobie życia... Pomyśl teraz jesteś w gimnazjum za 3,4 lata skończysz średnią szkołę potem studia albo i nie, znajdziesz pracę, własne pieniądze będziesz mogła wydać na co tylko chcesz, zakochasz się na zabój z wzajemnością, nowi znajomi, wspólne wypady. Potem założysz swoją rodzinę najlepsze lata przed Tobą:)

ALe ja tyle przeszlam, że nawet psycholog nie pomaga :( otrzebuję starszej kobiety ale nie mam nikogo blisko. Mam babcie starej daty, która ubierałaby mnie w kombinezon pod szyję i do kostek i zamknęła w klasztorze :/ z ojcem nie umiem rozmawiać ;( I mama to nie jedyny problem, ale nie chce sie tu wyżalać ..

popatrz skoro cię zostawiła to nie jest warta twojego smutku. Właśnie dlatego powinnaś spróbować naprawić kontakty z ojcem. Co maja powiedzieć ci, którzy stracili obojga rodziców? Twoja mam zyje a ile jest sierot? MAsz tatę, który cię kocha i na pewno chce twojego szczęścia a że nie umie z tobą porozmawiać no cóż to tylko facet jemu pewnie też jest ciężko. Może warto byłoby poszukać sobie starszej koleżanki z którą mogłabyś porozmawiać o chłopakach, szkole, która umalowałaby cię i w ogóle nabrałabyś pewności siebie. Przemyśl to:)

miła jak zawsze --> Nie chciaałabyś się mną troszkę mailowo zaopiekować ? :( Wiem, to głupie, ale potrzebuję kogoś do rozmowy i doradzania :(

lu92 ja już jestem za stara;)

jesteś autorko bardzo, ale to bardzo niedojrzała. Takie jest życie. Myślisz, że tylko ty jedna masz problemy?.. Życie ma wiele smaków- od gorzkich łez po słodki uśmiech drugiego człowieka.:) Dziewczyno, masz 15 lat i przejmujesz się jakimś tam chłopakiem? Nawet nie masz pojęcia ile ludzi dużo starszych od ciebie jest zagubionych w uczuciach, w życiu. Zamiast ciągle na nowo roztrząsać to, co złe zacznij dostrzegać dobro;) pozdrawiam:)

Hihi jakie tu piękne słowa wychodzą spod waszych paluszków, aż ja nawet nabrałam jakiejś pewności siebie czytając te posty, naprawde są jednak mili i dobrzy ludzie :)

Gość helenka z okienka_
nie wiem z jakiego powodu ją tak objeżdżacie, głupie su­ki bez krzty empatii :o jest niedojrzała??? nawet jeśli (choć nie sądze) to ma dopiero 15 lat!!!!! jaka ma być w tym wieku?? odpieprzcie sie od niej może co? 😠

helenka z okienka_ mówiąc na twoim poziomie intelektualnym: zanim qrwa zaczniesz po wszystkich jeździć to wyślij swoje szare komórki proszę, i przeczytaj cały post, zamiast tylko jego początek (co w efekcie sprawiło, że gówno zrozumiałaś) nara

Gość helenka z okienka_
nie jeżdze po wszystkich, tylko po tych, które niepotrzebnie moim zdaniem zaczęły na nią naskakiwać (bo niby z jakiego powodu? coś wam zrobiła??), czyli między innymi po tobie, głupia wredna kwoko

a, dobra, nie chce mi się już wypisywać tu poematów... po prostu nie będę się zniżać do twojego poziomu kultury i prowadzić z tobą polemiki.