Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella 3232232

rodzinna patologia , co robić ??

Polecane posty

Gość Bella 3232232

Mam 19 lat mieszkam z rodzicami moją siostrą jej chłopakiem i bratem , u mnie w domu jest po prostu chora sytuacja . Rodzice się cały czas kłócą , brat z mojej siostry chłopakiem imprezują , jej chłopak na dodatek ćpa i sprasza swoich zboczonych kolegów robi wiecznie afery obmacuje mnie i jak przyjdą do mnie koleżanki to je też już ich nie zapraszam , skacze do wszystkich z łapami mam już dość ja nie mam gdzie się wyprowadzić prosiłam rodziców by go wyrzucili ale oni nic nie robią mówiłam mojej siostrze że mnie obmacuje ale stwierdziła że kłamię ja już nie mam siły , nie wiem co robić :(

Gość .JJJ.
Truuuudneeeeeee spraaawyyyyyyyyyyyy 🌼

Gość Bella 3232232
chyba gorzej to już tam takich rzeczy nie robią , aż wstyd komukolwiek o tym powiedzieć

Gość iequeoqwe
kup u ruskich gaz i na drugi raz mu daj nim po oczach to mu odejdzie ochota...

Gość Bella 3232232
chętnie bym to zrobiła i mojej siostrze też bym nim napryskała zresztą całej rodzinie

Gość .JJJ.
By trudne sprawy zniknęły gdzieś, niech twoje serce rozwiąże je.. Trudne Spraaaaawyyyyyyyyyy

Gość Bella 3232232
nie rób sobie jaj mnie już to przestało śmieszyć to co oni wyprawiają jest chore a nie śmieszne :(

Gość epoken
uciekaj z tego chorego układu do dużego miasta, do Warszawy , pracę choćby kelnerki znajdziesz w jeden dzień za 1600 zł. netto na dzień dobry, restauratorzy szukają młodych kobiet, każdy jakoś zaczynał, a co Ciebie tam trzyma ?

Gość berbllaaa
Zglos sprawe na policje. Nagraj ich i powiedz, ze masz filmik i idziesz z tym na policje. Wspolczuje ci rodzicow. Jak moga pozwalac na cos takiego we wlasnym domu?

Gość Bella 3232232
moja rodzina ogólnie jest chora a mieszkam tam tylko dlatego że mam studia tylko tyle mnie tam trzyma i co mam nagrać na tym filmiku żeby ich zgłosić ?

Gość Och ci mlodzi
Trudne sprawy..... Moze przestan mu nadstawiac tylka to sie odczepi?

Gość Bella 3232232
komu niby tyłek nadstawiam takich jak on to ja mam w du.... i proszę normalnych ludzi o doradzanie bo takich głupot nie chce mi się czytać słucham ich codziennie

Gość Och ci mlodzi
Widze, ze sprawa rozwiazana.

Gość Bella 3232232
widzę że cię to naprawdę śmieszy więc gratuluje poczucia humoru

Gość Och ci mlodzi
Czemu pozwalasz obmacywac sie chlopakowi siostry? Bez powodu nie probowalby cie obmacywac ;)

Gość berbllaaa
No a co twoi rodzice na to? Masz w nich jakies oparcie? Jak mozna pozwalac na taka patologie we wlasnym domu i na to by obcy czlowiek sprowadzal jakies podejrzane towarzystwo. Rodzice sa alkoholikami czy co z nimi jest? Bo nie chce mi sie wierzyc, zeby zdrowi ludzie na takie cos pozwalalai.

Gość Och ci mlodzi
A co mam plakac? Poszukaj pomocy poza forum jesli nie podobaja ci sie czyjes wypowiedzi. Chlopak wyczul, zes latwa ;)

Gość Bella 3232232
nie prowokuje go w żaden sposób on po prostu taki jest moi rodzice nie są alkoholikami i nie wiem co jest z nimi nie tak ale na pewno coś jest nie mam w nich w ogóle oparcia i nie wiem czemu na to pozwalają mówiła mi o tym to wszyscy twierdzą że ja wymyślam bo chcę się go pozbyć a teraz on zrobił sobie imprezę drą ryje i nie patrzą że ja mam rano wykład !!!!

Gość Och ci mlodzi
Zdrowo to oni sa jebnieci.

Gość Och ci mlodzi
To jak dra ryje to idz do rodzicow i zapytaj sie czy to im nie przeszkadza.

Gość Bella 3232232
no wiem o tym już pisałam że są nienormalni

Gość urszuIa
boże współczuję, nie wiem co doradzić :(

Gość Bella 3232232
byłam już z 10 razy i mówiłam żeby się uciszyli kazałam ojcu ich uciszyć ale stwierdził że mu to nie przeszkadza oni tak gadają żeby siostra potem nie była zła bo jak już coś powiedzą on się awanturuje z siostrą i ona ma pretensje do całego świata , i jeszcze on ciągle ćpa i te prochy siadają mu na mózg jak byłam na dole i zaczęłam się do nich drzeć że maja się uciszyć prawie mi zajebał

Gość Bella 3232232
jestem załamana tym co się dziej u mnie w domu :( kiedyś tak nie było a teraz masakra

Gość poranek wiosenny
wyprowadz sie nic innego ci nie pozostaje

Gość meaaaa....
Jak studiujaca 19 latka ma sie wyprowadzic w dzisiejszych czasach? Dokad ma isc? To nie takie proste.

Gość Bella 3232232
no właśnie nie mam gdzie chciałam by mi coś wynajęli ale stwierdzili że domu jest duży i nie ma takiej potrzeby nie rozumieją że mi oni przeszkadzają

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy chora
rodzina jak mozesz tam mieszkać ja bym tak nie mogła zrob z tym cos na co czekasz

Gość Bella 3232232
nieopatrznie kiedyś powiedziałam koleżance że lubię ostry sex,ona rozpowiedziała i od tamtego czasu mnie obmacują :(

Gość Fundnrcuhriv
Ty sie pozwalasz obmacywac tzn. ze ci sie to podoba. Zdzira ;)