Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja lubie ta piosenke

Czy da się Chicco Simplicity przerobić na gondole?

Polecane posty

Mam w super stanie po starszej córce i bardzo szkoda mi sprzedawać, a kupować nowy, które w większości są wielofunkcyjne i płaci się jakby za gondole i za spacerówkę od razu może można ominąć. Patrzyłam na allegro na gondole do wózków i tak np taka gondola do chicco polar http://allegro.pl/chicco-gondola-do-wozka-polar-nosidlo-czestochowa-i2315836344.html jest zwyczajnie prosta bez żadnych mocowań itp, a też jest do spacerówki więc czy jest szansa że będzie pasować? Zadałam pytanie sprzedawcy ale on nie orientuje się niestety. Warto iść do sklepu ze swoją spacerówką i mierzyć czy może ktoś już to sprawdzał i wie że nie pasuje? ( jak będę szła to nie przy okazji zakupów bo córka już duża i nie jeździ w spacerówce więc jednak specjalnie będę musiała szukać sklepu z gondolami tymi i specjalnie po to będę jechać)

Gość ta gondola
moze i bedzie pasowala, ale czy w niej bedzie tak malemu dziecku wygodnie?

A czemu ma nie być? Jeśli tylko będzie pasować to będzie tak samo wygodnie jak w docelowym wózku... tylko z tym pasowaniem nie wiem, kurcze nie mogę nawet znaleźć sklepu w swoim mieście, napisałam do jeszcze innego sprzedawcy może ten coś będzie wiedział

Gość ta gondola
moze sprobuj wymierzyc swoj wozek i zobacz jakie wymiary ma gondola

teoretycznie pasuje, ale mój wózek ma inaczej rączkę i nie regulowany podnóżek, za to zamiast podnóżka ( w tym polarze to podnóżek trzyma gondole) jest barierka dla malucha i tu właśnie nie wiem czy ona mogłaby trzymać gondole bo TEORETYCZNIE pasuje więc o takie dopasowanie to bardziej mi chodzi - czy to się będzie po prostu trzymać

no i Polar z boku jest "goły" u mnie idą barierki od daszka i uchwytu, na wymiary gondola pasuje ale nie wiem jak z tym cholernym dopasowaniem :(

Gość ta gondola
no to chyba w tym wypadku mozesz jedynie wybrac sie do sklepu i zobaczyc czy pasuje