Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HannaNiewiadomska

Prezent dla chłopca - garderoba

Polecane posty

Gość HannaNiewiadomska

Witam, zbliżają się drugie urodziny mojego bratanka. Pytałam brata co najlepiej kupić, On poprosił mnie o jakieś ubranka, bo ciągle mały rośnie i oni nie nadążają kupować itp. Swojego dziecka nie mam więc nie wiem nawet gdzie szukać. Byłam w normalnym sklepie ale nic nie potrafiłam wybrać. Gdzie kupujecie ubrania? jakiś sprawdzony sklep internetowy? tylko jakiś pewny.. Co kupić? Dla dziewczynki to sukienki, spódniczki - łatwiej rozmiarowo dobrać, a dla chłopca co mogłabym kupić?

Gość szyszunia346
Proponuję wybrać się do H&M lub C&A. Ceny nie są jakieś masakryczne, a można fajnie powybierać. Przeglądnij sobie ich stronki, wszystko mają :) W internecie to ja na allegro kupuję głównie, bo można trafić na coś ekstra. Ale jeśli mogę doradzić... oprócz ubranka kup jakiś drobiazg zabawkowy. Dziecko musi mieć jakąś pierdółkę, bo za małe jest, żeby docenić wartość ciuszka :)

Gość lulaby
A jakie zabawy lubi? Orientujesz się?

Gość Marina_85
Ja mam sprawdzony sklep www.ciuszkioliwia.pl

Gość HannaNiewiadomska
Może faktycznie kupie coś i dla niego.. Jak tylko budżet pozwoli ;). Jak na razie to bawi się klockami, ma już kilka samochodzików ale średnio je lubi. Ma też takie bardziej edukacyjne zabawki gdzie coś się zaświeci, coś gdzieś zaśpiewa :). Dzięki za propozycje sklepów, poszukam czegoś, nie poddaje się. Tylko nie wiem czy kupić jakiś sweterek, marynarkę, spodenki? Na pewno jakieś zwykłe koszulki.

Jeśli chodzi o ciuchy to bym proponowała dres ;) Są fajne komplety 2 lub 3 częściowe : spodnie + bluza rozpinana lub spodnie+bluza rozpinana + koszulka na długi lub krótki rękaw. Albo jakiś fajny komplet na lato :)

Gość lulaby
fajne ubranka są w endo. Jakościowo super, a mają oryginalne wzory. Dla chłopca znalazłam napisy np. "Król jest jeden" z królikiem, "mój tata jest super" albo "tata ma zawsze rację" :)

Gość Hanna Niewiadomska
Ale gdzie takie dresiki znalazłaś? Z tego co się orientuje w pobliżu nie mam sklepu Endo :(. Szkoda bo zawsze lubiłam koszulki z napisami :).

Ja mieszkam w małej mieścinie w której nie ma sieciówek.I bez problemu można znaleźć takie ciuchy z napisami.Musisz po prostu wejśc do pierwszego lepszego sklepu :D

Gość lulaby
Endo ma sklep online. Ja akurat jestem z Warszawy więc mam ich sklep stacjonarny całkiem niedaleko w Arkadii, ale i tak wolę robić zakupy dla małej przez internet.

Gość HannaNiewiadomska
Właśnie Ja też w pobliżu nie mam żadnych sieciówek, a w pobliskich sklepach nic ładnego nie mieli :(. Ale problem chyba rozwiązany, bo bym kupiła taką koszulkę z napisem 'mój tata jest super' heh i znalazłam w tym endo jeszcze marynarkę i książeczkę i to by było tyle. Bardzo dziękuje za pomoc!