Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja?

Polecane posty

Jak byście zareagowały, gdybyście się dowiedziały, że chłopak 27-letni ( tyle skończę w maju) nigdy nie miał dziewczyny, nie uprawiał seksu ani się nie całował ( mój przypadek). Jak byście zareagowały, gdyby miał być Waszym potencjalnym partnerem?

Gość kasia..24
Gdyby był szakradny albo w inny sposób odpychający to pomyślalabym "nic dziwnego" ale gdyby był przystojny, fajny, męski, to nie mogłabym uwierzyć

kasia: nie jestem na pewno szkaradny. Typem modela też nie jestem. Z wyglądu raczej przeciętny, wzrost średni, szczupła budowa ciała.

Gość kasia..24
To mi nic nie mówi. Milion słów opisujących wygląd nie zastąpią zdjęcia czy widoku na żywo.

kasia24: no niestety, nie prześlę Ci tu zdjęcia, raczej nie spotkamy się też na żywo. Jestem naprawdę normalny, skończyłem studia, nie jestem jakiś opóźniony w rozwoju.

Gość kasia..24
Nie chcę, żebyś mi coś wysyłał. Twierdze tylko, że nikt nie odpowie Ci na to pytanie, nie widząc jak wyglądasz. I nie opisuj siebie, bo to nic nie daje.

kasia: ale to nie zależy przecież tylko od wyglądu. Są osoby brzydkie, które jakoś znalazły partnerów, choć zaznaczam, że brzydki nie jestem.

Gość kasia..24
Pytałeś o reakcję na "jestem prawiczkiem któy nawet się nie całował". Tak, reakcja ZALEŻY od Twojego wyglądu. Odpowiedź kogoś tam "może ty pokażesz swoje zdjęcie?" jest całkowicie nielogiczna.

masz 24 lata i wszystko zwalasz na wygląd? Liczy się też osobowość, to jakim się jest, czy jest się otwartym, imprezowym itd?

Gość kasia..24
Dlatego napisałam "albo w inny sposób odpychający". Wtedy bym się nie zdziwiła.

a jak można być odpychający w inny sposób? Nie przeklinam, myję się, używam kosmetyków, nie śmierdzę...

Gość Nie widzę w tym
nic złego. Może chcesz o tym porozmawiać?

Gość Jak najbardziej normalne
Ja nie mowie nie uprawiac sexu az do momentu kiedy bedziesz chcial urodzic dzieci. Ja mowie ze moment kiedy podejmuje wspolzycie jest moja indywidualna sprawa, a nie myslenie typu o nie ma 23 lat jestem dziewica czy ze mna wszystko w porzadku i czy inni nie beda sie z tego smiac. A jesli Tobie tak przeszkadza fakt, ze nigdy nie miales kobiety to wez sie za robote i zrob cos z tym. Chyba ze chodzi Ci o to ze w wieku 26 lat nie czujesz pociagu seksualnego bo wtedy to trzeba sie wybrac do lekarza. A dlaczego usuneli Twoj temat z ogolnego?

Gość 3333333333332
Spotykałam się w życiu z dwoma prawiczkami. Obaj byli przeciętni z wyglądu. Jeden był cichy, nieśmiały, prawie nic nie mówił, nie dało się w ogóle z nim wejść w dyskusje, na wszystko odpowiadał "nie wiem" i głupio chichotał (z nieśmiałości, jak sądzę) - w jego przypadku, im bardziej go poznawałam, myślałam "nic dziwnego że do tej pory żadna go nie chciała". Drugi był bardzo pewny siebie, świetnie całował. W jego przypadku bardzo długo nie mogłam uwierzyć że nie miał żadnej kobiety. Byłam jego pierwszą

Gość Nie widzę w tym
Jaaasne, autor będzie chciał urodzić dzieci ;) Ciekawe, którędy Mu wyjdą te dzieci...

Gość Nie tragediaa
spoooko,to nie tragedia.Moj znajomy z ktorym pracuje ostatnio zwierzyl mi sie ze nigdy nie pocalowal dziewczyny ani seksu nie uprawial.Ma 40 lat i jeste hetero.Chcialby baardzo z jakąś to zrobic ale jego niesmialosc powoduje ktastrofe.I co moglam mu doradzic? noi przeciez nie moglam mu pomoc bo mam faceta i dzieci juz swoje :)

Ja wiem, ze moja odpowiedz wyglada cokolwiek dziwnie. Z tym ze to jest odpowiedz do tego co napisal autor w temacie ktory mial na dziale ogolny. Tamten temat zostal z tego co widze usuniety, a autor bedzie wiedzial o co chodzi. To tyle w kwestii wytlumaczenia

popęd czuję taki średni, jeszcze parę lat temu było dużo lepiej. Nie wiem, co może być przyczyną ( nie piję, nie palę, dobrze się odżywiam). Nie wiem dlaczego skasowali mój temat Nie tragedia: może coś mogłaś mu doradzić... nie wiem: jak przezwyciężyć nieśmiałość....

Gość Chcę pogadać.....
daj mi swój e-mail, gg.. Porozmawiamy.

Gość agataaaaaaaaaa
a skad jestes autorze? mysle ze niesmalosc zaprocentowala ze tak jest jak jest czy sie myle?

Gość kasia..24
Mam Cię oszukiwać i pisać, że wygląd nie jest ważny? Za brak powodzenia u kobiet przeważnie winę ponosi wygląd faceta. Nie tylko wygląd dany przez naturę, ale np. zaniedbanie (pryszcze, włosy które nie znają fryzjera, niemyte zęby, brzydkie ciuchy). Możesz mi wierzyć, że gdyby był facet bardzo przystojny, ale nieciekawy z charakteru czy też nieśmiały - laski same rzucałyby mu się do łóżka.

To moze Ty masz po prostu problem natury medycznej? Zly poziom hormonow np? A moze zbyt niesmialy?

Gość Chcę pogadać.....
Wymyślacie :/

sam już nie wiem. Na pewno wina nie leży po stronie wyglądu. Na pewno daleko mi do jakiegoś napaleńca. Kontakty, które nawiązywałem z dziewczynami to były takie lekkie znajomości, bez niczego głębszego. Rozmawiać umiem.

Gość olaolaolaolaolenka
hmm nie jestem typowa kobieta i moja reakcja na przylad bylaby pozytywna, bo zawsze krecilo mnie cos w facecie ktory nie ma doswiadczenia, i pokazac takiemu komus swiat od nowa, we dwoje, auczyc druga osobe dzielenia sie lodowką i przewracania sie przez wspolne grajdoly we wspolnym mieszkanku.. owszem sa wady takiego emzczyzny, brak doswadczenia w lozku, niska samoocena, a pewnosc siebie kreci laski.. :) , ale pomyslcie. nie bedzie klotni o byla dziewczyne, jak pokazesz mu ze jestes dobra w lozku to nie wyskoczy do innej przez dlugi dlugi czas, hehe to taka misja do spelnienia:)) fajnie ze sa jeszcze tacy faceci.. i nie piszcie ze chodzi o wyglad, znam facetow ktorzy wygladaja jak łyse kojoty w dresach i paletaja sie po osiedlach a maja kobiety swojego zycia i zakladaja rodziny do tego kradna, pija i cpaja... wiec nasz kolega jezeli jest zadbanym, mlodym, wyksztalconym czlowiekiem, nie musi byc ekstra ciachem, dla wszystkich, wazne zeby ta jedna jedyna tak uwazala.. :)) pozdrawiam cie kolegoo:))

ola:i nie piszcie ze chodzi o wyglad, znam facetow ktorzy wygladaja jak łyse kojoty w dresach i paletaja sie po osiedlach a maja kobiety swojego zycia i zakladaja rodziny do tego kradna, pija i cpaja... jakbym swoje myśli czytał. Dzięki, że to napisałaś...

ola: skąd wiesz, że mam niską samoocenę i nie wyskoczę do innej. Może bym się rozkręcił i chciał spróbować z inną... Skąd wiesz...