Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaamil.....

Praca za granicą

Polecane posty

Gość takatamona
tez chetnie sie dowiem. :) szczegolnie skandynawia mnie interesuje

Gość Azrael..T
Póki co to www.abjobservice.pl ta byla polecona jako dobra

Gość takatamona
ale to holadnia, tak? do holandii nie chce jechac, bo tam nie lubia polakow i sie robi coraz gorsza atmosfera

Gość takatamona
mnie interesuje- skandynawia, kraje niemieckojezyczne i ew. wielka brytania

Gość Azrael..T
zadzwon do www.abjobservice.pl i dowiedz sie czy czego nie maja:)

Gość takatamona
a zajmuja sie tez ofertami z poza holandii?

Gość Azrael..T
raczej holadnia niemcy belgia...

Gość Legolasowe:D
Hej, ja zdecydowanie mogę polecić agencję AXELL, która pośredniczy w wyjazdach do pracy w Holandii. Kilka miesięcy temu mój narzeczony wrócił do Polski, był tam zatrudniony na stanowisku magazyniera. Jedyne na co narzekał to warunki mieszkaniowe, które pokazywał na zdjęciach i nie było tragedii, ale najważniejsze, że pieniążki były wypłacane na czas, nie było żadnych niespodzianek itp. Szczerze polecam, mają teraz spor nowych ofert pracy, znów mój misiek złożył CV na stanowisko magazyniera z uprawnieniami na wózki, bo na szczęście je ma. Ja też chcę wyjechać, ale będę mogła dopiero po zakończeniu roku szkolnego. Mam nadzieję, że się uda. Ale ogólnie AXELL jest spoko, także radzę zajrzeć na ich profil na Facebooku (AXELL HOLANDIA, czy jakoś tak), jest też ich strona: axell.pl. Pozdrawiam, Iga

Gość Azrael..T
Legolasowe:D a jak tam wyglada umowa?na jaki czas?i czy sa jakies konsekwencje finansowe w razie jej zerwania?

Gość yuhuhjiujui
Holandia to syf! Poczytajcie sobie jak postępują z pracownikami z Polski. Obiecują "kokosy" i pewną pracę, ludzie przyjeżdżają a potem siedzą w barakach i czekają aż agencja zadzwoni i łaskawie pozwoli im popracować parę godzin w tygodniu. Następnie z tych marnych kilku euro potrąci za ubezpieczenie, mieszkanie (o ile można to mieszkaniem nazwać) itd i pracownikowi guzik zostaje. W necie roi się od takich doniesień. Sama też doświadczyłam, więc wiem co piszę. No i teraz, kiedy zaczęła się nagonka na Polaków, jest jeszcze gorzej.