Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak uwieść przystojnego bruneta bez okularów?

Polecane posty

Gość obniżamy wymagania?
rezygnacja z okularów co dalej? :)

Gość prawik z gdańska
wyssać jego penisa do ostatniej kropli nasienia

Gość obniżamy wymagania?
to zrób mu laskę z wytryskiem na twarz :)

Gość tylko dupczenie ci w głowie
panno fiku miku ;)

to wam tlyko jedno, najmadrzejszy jedyna normalna wypowiedź ,a jesli mozna konkretniej :)

Dowiedz sie jakie ma zainteresowania, poczytaj troche na ten temat i pogadaj z nim o tym. Mi by sie cos takiego spodobalo. Taki przyklad. Ew. sama wyciagnij go na jakies ciekawe wyderzenie. Mysle, ze warto spedzac czas robiac cos pozytecznego. Kombinuj.

Gość ujsebawe
fiku - idź sobie i zarywaj bez pomocy kafetełe.

fiku mikuuu Moze zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze optymalna partnerka powinna miec podobne zainteresowania do moich, niekoniecznie wszystkie, ale jakby nie miala zadnych, albo calkowicie inne, to troche by to bylo dla mnie malo dopasowane. Wspolne pasje to jest plus a nie minus i wcale nie musi oznaczac "kumplostwa", bo przeciez oprocz tego dochodza takze inne elementy. Ty napisalas, ze wspolne zainteresowania musza oznaczac kumplostwo, a ja pisze, ze moga, ale nie musza. A dodatkowo w moim przypadku sa dodatkowym elementem na plus w budowaniu glebszej relacji. Tyle;)

wspólne zaineresowania sa ok, ale pdoryw na wspolne zainteresowania juz nie, on ma widizec we mnei kobeite, a nie kumpla z ktorym moze pogadac o hobby

Przeciez jedno nie wyklucza drugiego. Chodzilo mi o nawiazanie kontaktu i wzbudzenie zainteresowania. Jednoczesnie mozesz kobieco wygladac, a na koncu wyladujecie w lozku. Strasznie splycasz niektore rzeczy. Jako kobieta powinnas byc bardziej mobilna mentalnie i tak troche bardziej ewoluowac umyslowo. A mam wrazenie, ze potrafisz uczepic sie jakiejs teorii, ktora traktujesz jako dogmat, mimo, ze wcale nie musi byc ona sluszna i przez to zawezasz sobie pole dzialania. Ale ok, masz racje, rob jak uwazasz.

najmadrzejszy nei chce byc kumpela od lozka tylko kobeita o ktorej wzgledy sie zabiega

Zgadzam się, ale gdybyś je miała, to by Cie uwodzili.

oj tam poprosił mnei do tanca, milo sobie gadalismy, tylko pewnei an imprezie sie skonczy nasza znajomosc :(

"oj tam poprosił mnei do tanca, milo sobie gadalismy, tylko pewnei an imprezie sie skonczy nasza znajomosc " a był okularnikiem ?