Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnaaa

Praca przy tulipanach Holandia - Breda

Polecane posty

Gość monnaaa

Witam wszystkich:) Słuchajcie wyjeżdżam do Pracy w Holandii przy tulipanach.Czy jest ktoś kto już tam pracował? Praca w miejscowości Breda, jestem ciekawa Waszych opinii... a może znajdzie się ktoś kto też się wybiera? ;)... Wyjazd 2 czerwca z Poznania

Gość Rensolma
ładna jaesteś ?

Gość sesiaaaaaa
też bym pojechała

Gość monnaaa
dla twojej wiadomości wszystko mam sprawdzone i na pewno nie jadę tam w ciemno wiec nie mam się czego obawiać... Tak tylko chciałam pogadać i dowiedzieć się opinii osób już tam pracujących...

Gość Rensolma
a wy ładne

Gość bosackaaaaaooo
ja tez ja tez ja tez

Gość monnaaa
mała kawunia i sesiaaaa niestety nie ma już miejsc...

witam równiez 2 czerwca wyjezdzam do Holandii do Bredy tylko nie z Poznania tylko z Chorzowa na 3 miesiace do pracy przy tulipanach i chcialam zapytac czy tez wysyłaliscie 60 zł do 10 maja za rezerwacje kampingow?i czy ktos cos wiecej moze cos na ten temat powiedziec np Ty Monnaaa? Bo przeczytalam ze cos juz wiesz na ten temat? Tez wyjezdzasz 2 czerwca?pozdrawiam

Gość Tomaszekk
A po co wam aż do Holandii jechać, jak możecie przyjechać do Warszawy: www.poszukujetancerki.manifo.com Zapraszam

Gość Bożii
Witam, Również wyjezdzam do pracy przy tulipanach, wszystko sie zgadza po Państwa rozmowie. Tylko ciekawi mnie jedna rzecz dlaczego Państwo wyjezdzaja 2czerwca? bo jak mi wiadomo wyjazd ma sie odbyć 31maja , ja mam wyjazd z Gliwic Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

mi powiedziano ze wyjazd mam 2 czerwca ale niewiem jak Ty Bożii ale ja mam kupic bilet sobie sama i jade normalnym autobusem, nie z zadna grupa do pracy. A Ty? napisz cos wiecej co Ci powiedziano o tym wyjezdzie i pracy. pozdrawiam

Gość Bożii
Mi również powiedziano ze mam sobie kupić bilet i sama tam dojechac , tylko za nadal mnie ciekawi czemu 31maja a ty masz 2 czerwca .

Pisałam meila do Agnieszki czyli do tyc ludzi którzy to organizują i w odpowiedzi napisano mi że pierwsze założenie było takie że mieli wszyscy jechać razem ale nie wyszło z różnych względów i dlatego jedziemy w tych dwóch datach i że na pewno odbiorą nas w Bredzie. Pozdrawiam

Pisałam meila do Agnieszki czyli do tyc ludzi którzy to organizują i w odpowiedzi napisano mi że pierwsze założenie było takie że mieli wszyscy jechać razem ale nie wyszło z różnych względów i dlatego jedziemy w tych dwóch datach i że na pewno odbiorą nas w Bredzie. Pozdrawiam

Gość Mateusz9191
Witam serdecznie. Zapraszam do dyskusji wszystkie osoby które zapisały się na wyjazd do Bredy z Panem Rafałem Piątkiem. Są prowadzone dyskusje na wielu forach i włączają się osoby które nic nie wnoszą do tematu. Zapraszam na forum utworzone w celu zebrania konkretnych informacji na temat wyjazdu. Pozdrawiam serdecznie, Mateusz.

Gość monnaaa
Beataaa pytasz czy wiem cos wiecej... znalazłam ofertę na jakimś tam ogłoszeniu o pracę napisałąm, maila odpisano do mnie błyskawicznie,wyjaśniono wszystko ze szczegółami,telefony odbierają są pomocni i starają się rozwiać każdą wątpliwość wiec ja jestem dobrej myśli :) Wiem tez ,że praca nie jest dość ciężka osoby które już tam pracowały mają całkiem dobrą opinię. Ja jadę z Poznania i za dojazd mam zapłacić kierowcy... A ty jedziesz sama, że tak spytam?

W głowie się nie mieści...naprawdę macie zamiar spać na kampingu:D pracodawca płaci za nie marne grosze, a od was pewnie ściąga po 50-60 e tygodniowo i zapewne upycha w każdym bungalowie po 6-8 osób. Weźcie się zastanówcie i nie róbcie siary:-O

Gość monnaaa
Pewnie ty wiesz najlepiej Hantalka haha. Prosze was piszcie na temat jesli ktoś nie ma doświadczenia ,niebył nigdy w tej pracy i nic nie wie niech poszuka inne forum a nie zawraca gitare nie na temat...

W Holandii jestem 5 lat...co nie co wiem. I głowę daję sobie uciąć, że nie dostaniecie na godzinę więcej niż 6-7 euro (kpina). Pewnie będą odciągać Wam za ubezpieczenie i zakwaterowanie z tygodniówki...Boże ja naprawde się dziwię, że ludzie wciąż się na to nabierają.

Gość mateusz9191
najlepiej gadac jak sie nic nie wie :) to sie nazywa typowy ignorant :) zapraszam monnaaa na forum osob ktore jada na tulipany do Bredy :) https://wyjazdbreda.fora.pl/

Podejrzana ta kwota na rezerwację campingów, nie spotkałam się z czymś takim wcześniej. NIGDY. Wszędzie przestrzegają, aby tak NIE robić, Albo ktoś nagania tu na forum i pewnie innych forach..albo daje się robić w maliny...

Ja pierdziele, a Wy sądzicie, że wszystkie rozumy pozjadaliście bo jedziecie na TULIPANY :-O do Holandii.

Gość mateusz9191
Chantalka z tego co wiem to Pan Rafał który koordynuje wyjazd jeździ do Holandii od 7 lat, nie jest żadnym pośrednikiem i osobą która nie wie co mówi :)

Oczywiście Pan Mateusz wie co mówi. Tylko wy nie wiecie o czym on mówi...

Gość mateusz9191
Jasmina 60zl jest to oplata cząstkowa za rezerwacje osób na campingu. oplata tygodniowa za camping to 35 euro, 60zl ktore wplacamy jest zarezerwowaniem sobie miejsca, ktore pozniej bedzie odliczone z 1 tygodnia. czyli do zapłaty zostanie 20 euro. co by bylo gdyby grupa 30 osob ktore maja jechac nie miala rezerwacji i np braklo by miejsca dla 10 osob ? ile moze miec takie pole campingowe miejsc ? 100, 200 ? w sezonie rezerwacja to ważna sprawa.

Gość mateusz9191
Chantalka, czy uważasz że każdy, doslownie kazdy jest oszustem w tych czasach ? NAbierzemy się - nasza sprawa. Sam mam sporo znajomych i też wiem jak jest więc nic nikomu nie musisz udowadniać :)