Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka0788

Miesiączka ze skrzepami a ciąża

Polecane posty

Gość emilka0788

Witam. 2 tygodnie temu dostałam miesiączkę. Dzień po terminie (czyli w normie) ze skrzepami w pierwszych 2 dniach, potem przez 2 kolejne dni bardzo skąpo... Zrobiłam test w terminie spodziewanej miesiączki, negatywny... Ale ciągle źle się czuję, jest mi słabo, mam mdłości o każdej porze dnia, robi mi się często słabo, głowa boli niemal cały czas, boli mnie też podbrzusze oraz piersi... Nie wiem co o tym myśleć, bo moja teściowa powiedziała mi, że miała normalne terminowe miesiączki przez 5 miesięcy ciąży... i tak się zastanawiam, czy w moim przypadku to może być możliwe?? Mieszkam z mężem i synkiem od kilku miesięcy za granicą i możliwość konsultacji z lekarzem będę miała dopiero za 2 tygodnie... Proszę o pomoc, czy któraś z Was też maiłą coś takiego? A może to inna przyczyna... nie wiem co myśleć...

Gość dcwefdfcedfcerf
Moja szwagierka miesiączkowala i nie podejrzewala, że jest w ciąży. Z tym, że nie wiem jakie to byly te miesiączki. Ale wiem, że na pewno o tym nie wiedziala i nic nie bylo widać, tak że w szpitalu jak się źle poczula i dowiedziała prawdy to byla zszokowana. A zabezpieczalas się??

Gość emilka0788
nie, od 2 miesięcy staramy się o kolejne dziecko... ale jak zrobiłam test i wyszedl negatywny a następnego dnia dostałam miesiączkę przestałam podejrzewać ciążę... ale dalej źle się czuję, to nie ustępuje...

Gość emilka0788
mogę jeszcze dodać, że przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów... Po prostu nie dostałam okresu, poza tym czułam się świetnie... Wiem, że każda ciąża może przebiegać inaczej... skąd te pytania...

Gość klklkllo
Jak poprosisz w swojej poradni o test ciążowy, to dostaniesz taki, co wykrywa 3 dniową ciążę i będziesz miała pewność. Bardziej bym stawiała na anemię podczas obfitych krwawień niż ciążę.

Gość emilka0788
ale jem normalnie... momentami mam wrażenie, że jestem w ciągłym jedzeniu... kiedyś miałam anemię i wstręt do jedzenia... tym razem to napewno nie to...

Gość fgfgfdgfdgdfgdfgfdg
ja mialam anemie i jadlam normalnie,nawet miesa duzo jadlam, dlatego nigdy bym nie podejrzewala ze mam anemie, w ciazy nie ma okresu, sa plamienia ktore kobiety myla z okresem, nie jestes w ciazy,a mdlosci moga byc nawet od zolodka

Gość bbbbb123
moze poronilas,jakas ciaza biochemiczna czy co?

Gość dcwefdfcedfcerf
może akurat masz gorszy dzień, poloż sie i odpocznij

Gość falbankaaaaaaaaaaa
skrzepy przy ciązy to reczej nie wystepuja z tego co tu pisza to tylko plamienia,nie napalaj sie tylko zrób test

Gość emilka0788
gorszy dzień od 2 tygodni :) jak wrócę do Polski to pojdę do lekarza, wtedy wszystko będzie jasne ;)

Gość sulejka
może masz ciążę poza maciczną ? nie wiem jak to się objawia