Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola93

Tym razem to znowu ja + ban x2 - JESTEŚ TU ???

Polecane posty

Gość lola93
" Jak prawdziwy mężczyzna " on nawet obok prawdziwego mężczyzny nie stał :D

Gość Idź spać to może Petard
weźmie cię na śpiocha .

Jak ją będziesz brał na spiocha...nie zapomnij wykrzyknąć: VIVAT PETARD !!! Niech wie komu zawdzięcza ostry zajazd kutasa.... Dobranoc:D

a wiec dobrze rozkminilem wasz sped tu na topiku...tylko o fiutach i walach z kołdry gadka... no dobrze więc życze wam udanego cyberka i podrzuce wam link http://www.youtube.com/watch?v=A1mPY9z4kvQ&feature=related jak byscie kiedys stracili prawictwo i mieli ochote zkaonczyc z gejostwem...to zycze wam mimo waszej antypatii do mnie, jakiś fajnych kobiet:D jak chocby ta z linku:D ja taką właśnie mam:classic_cool:

Gość Uprawiasz nekrofilję ?
Już wiem dlaczego ona śpi skoro ma coś wspólnego z tekstem z linku :D

małe biedne zakompleksione prawiczki:D tzn sam fakt bycia prawiczkiem nie jest minusem czy wadą czy epitetem ale bycie kafeprawikiem to już niestety żal w zywe oczy :classic_cool: ale wiecoe co? jestescie swiatu potrzebni. kazdy ma chwile slabosci, zwątpienia, doła...wtedy wchodzi na kafe, poczyta posty takich jak wy i od razu z miejsca sie dowartosciuje:D:D:D:

Gość Uprawiasz nekrofilję ?
Wyrzuć tego trupa z łóżka :D

Zapewniam cię, że nie jestem prawiczkiem. To nieładnie tak generalizować. Ja wiem, że najlepszą formą obrony jest atak. Ale dlaczego kładziesz ogień zaporowy? Jebiesz jak ruska katiusza. Do wszystkiego i do wszystkich jednakowo. Tutaj potrzeba raczej celnej snajperki. Zresztą miałeś dymać babę....a nie pierdolić farmazony

I jeszcze dymasz w gumkach jak uczniak w liceum. Wstydu nie masz? Nie potrafisz namówić własnej kobiety do łykania choćby pigułek? Mamy XXI wiek. 50 lat temu ludzie polecieli w kosmos. HALO!!!

Ufam. Zresztą nie rucham byle czego i nieczęsto zmieniam. Po co używać czegoś co ogranicza doznania i psuje zabawę?

Jak wolisz:D P.S. Ja nie Micha"u"- mnie raczej ciężko wmanewrować w odpowiedzi, jeśli tego nie chcę.

A ja ci już kiedyś pisałem, że bardzo łatwo. Trzeba jednak wiedzieć gdzie uderzyć... Nie da się kontrolować wszystkich swoich zachowań.

Powinnaś się częściej logować, zmienić styl i podchodzić od tylca. wtedy możesz coś wyłuskać. Zwykły blef doprowadził mnie do tego z kim piszę. Dałaś się wciągnąć jak rzeczony Michał :D Dobranoc